- Konu Sahibi selinaysuonder
-
size neden dert oldu ki bu.neden yardımcı olacaksınız. anlamadımselam kızlar. dün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk, konu iç çamaşırlarından açıldı ve ben hiç don giymem diye itiraf etti. biraz ağzını yokladım ama konuyu değiştirdi bir kadın ne için don giymez? sağlık sorunu mu vardır, teşhirle alakası olan bir kız değil ama acaba diye düşündüm, benden niye çekiniyor anlamadım bi sürü anlamsız soru geldi aklıma ne için olabilir acaba? arkadaşıma yardımcı olmam gereken bir konu var mıdır öğrenmek istiyorum...
don mu kilot mu? ikisi aynı şey degıl deselam kızlar. dün bir arkadaşımla sohbet ediyorduk, konu iç çamaşırlarından açıldı ve ben hiç don giymem diye itiraf etti. biraz ağzını yokladım ama konuyu değiştirdi bir kadın ne için don giymez? sağlık sorunu mu vardır, teşhirle alakası olan bir kız değil ama acaba diye düşündüm, benden niye çekiniyor anlamadım bi sürü anlamsız soru geldi aklıma ne için olabilir acaba? arkadaşıma yardımcı olmam gereken bir konu var mıdır öğrenmek istiyorum...
don mu kilot mu? ikisi aynı şey degıl de
donu benım ananem gıyıyor
gercekten ananem gıyıyorhahahahamantıklı
don mu kilot mu? ikisi aynı şey degıl de
donu benım ananem gıyıyor
o nasıl olmus yaaBen de don giymem. Don farklı bi şey sonuçta. aklıma şey geldi. Yengem babasıyla yolda yürüken karşılarında bir adamla kızı yürüyormuş ve kızın pedi birden yere düşmüş inanabiliyor musunuz? :26:Acaba bahsettiğiniz kişi bu olabilir mi? Pedini kendine yapıştırdı herhalde ve tutmadı ıyyyyy :95:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?