Bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?

Evet doğru söylüyorsunuz.Yani ilişki yaşasak bile anormal bir durum değil olabilecek şeyler bunlar ama ben arkadaşlığını seviyorum :)

Öyle bir durum olsa arkadaşlığımız biter ve bunu göze almamı gerektirecek bir duygum yok.Zamanla oluşmasın yeterli :)

Teşekkür ederim o siralar bi kiz arkadaşi vardi hatta benden bazi konularda akil aliyodu ben de böyle yapma etme kizi üzme diyodum nerden bileyim daha sonra kizla bariştirmak istediğim herif kocam olacak
Şuan böyleyiz tam anlamıyla
Ama olmaz öyle bir şey umarım,onu kaybetmek istemem :)

5 senedir bi arkadaşım var. ben son bi kaç yıldır yurt dışındaydım şimdi döndüm ve biz her gün mesajlaşıyoruz. bu durumda bi kaç aylık bişey. ve sizin gibi bende korkuyprum çünkü düşüncelerim bazen o yöne doğru kayıyor.

hadi bişeyler olmadı diyelim; arkadaşlık bozulmasıyla kalıcak diye korkuyorum.

kendimi de ayrı suçlu hissediyorum bazen öyle düşünüp hissettiğim için.

bunun dışında da karşı cinsten arkadaşlarım var gayet normal.

sorunuzun cevabını veremedim o ayrı...

Bence olamaz.
Sonu mutlaka aska ilgiye donusur bana gore yani.
Sen dudunmesen bile erkek mutlaks biryerlerde dusunur bence...

Benim yaşadığımın benzeri şeyler hissetmeniz de soruma cevap oluyor aslında.Bilmiyorum nasıl engel olunabilir buna ama olacaksa da olur.Yapacak bir şeyimiz yok sanırım

Reactions: KV_

Şuan böyleyiz tam anlamıyla
Ama olmaz öyle bir şey umarım,onu kaybetmek istemem :)
Aslinda kaybetmiyosun aksine daha fazla kazaniyosun:)
Ama o insanla sadece arkadaş kalmak istiyosan biraz arana mesafe koyabilir kendini frenleyebilirsin.
Gidişatin hiç iyi değil çünkü

Aslinda kaybetmiyosun aksine daha fazla kazaniyosun:)
Ama o insanla sadece arkadaş kalmak istiyosan biraz arana mesafe koyabilir kendini frenleyebilirsin.
Gidişatin hiç iyi değil çünkü
Tecrübelerinize güvenerekten söylediğinizi dikkate alacağım,çok teşekkür ederim.Bu arada itiraf edeyim bu arkadaşımla olmasın da başka bir arkadaşımla sizin gibi bir evlilik yapmak isterim

Benim yaşadığımın benzeri şeyler hissetmeniz de soruma cevap oluyor aslında.Bilmiyorum nasıl engel olunabilir buna ama olacaksa da olur.Yapacak bir şeyimiz yok sanırım

ben hatta geçen gün ablama sordum bi erkek günde kaç kez napıyosun diye mesaj atar diye.
konuya bağlı dedi bana yani anlatıcak bişeyi vardır falan.
yoktu işte. öylesine napıyosunlar bu bahsettiğim. ablam kaç kere fln dedi. bizde baya 3-4 kez falan. o zaman hoşlanıyodur merak ediyodur dedi.

bizde iyi geceler olmasada günaydın mesajları var.. bazen diyorum yazmayım çünkü korkuyprum cidden bişey hissetmekten. bi bakmışım o yazmış..

sizde karşı taraf nasıl yaklaşıyor size?

Bence bu kadar korkmayin aşktan aşık olmaktan. Aşk çok güzel bir duygu böyle insanın içini kıpır kıpır eder. Telefonuna bakarsın sürekli mesaj arama varmı diye. Türlü bahaneler uydurup salak saçma mesajlar atarsınız. Onun derdi sizin derdiniz olur. Saatlerce süren telefonlar bazen uyuya kalmayla sonuçlanir ama uyandiginiz da hala telefonun açık olması yüzünüze bir tebessüm bırakır.

Yurdun kapısından çıkarken birden karşınızda onu görmeniz koşup boynuna sarılmak istersiniz ama içindeki ses saçmalama kızım ağır ol azıcık der. Havadan sudan konusursunuz Oysaki o kadar konuşacak konu arasından havayı secersiniz ne saçma :) aşk aslında sacmalamaktir. Mesela bende suan sacmalamis olabilirim çünkü kanka bana bakiyo

Herhangi bir konuya gereksinim duymadan çat diye yazıyor.Ailesine dair şeyleri gönderiyor.Aklına ne gelse yazıyor yani.Çoğu zamanda farklı olduğumu hiasettiyor ama hiç acaba diyeceğim bir şeyi olmadı.

Insan arkadas da olabildigi birisiyle iliski yasamali bence. Bu acidan bakarsak iyi bir sevgili de olabilirsiniz. Ama is gunumuz tabiriyle kankaliksa ben buna inanmiyorum. Kadin erkek kanka olamaz. Arkadas seviyesi yeterli.

O kanka başınızdan hiiiiç eksik olmaz umarım
Anlatımınız o kadar güzel geldi ki gözlerim doldu.Umarım böyle bir şey yaşarım fakat arkadaşımla değil.Çünkü o beni sevmez,boşuna acı çekmeyeyim şimdi

Insan arkadas da olabildigi birisiyle iliski yasamali bence. Bu acidan bakarsak iyi bir sevgili de olabilirsiniz. Ama is gunumuz tabiriyle kankaliksa ben buna inanmiyorum. Kadin erkek kanka olamaz. Arkadas seviyesi yeterli.
Günümüz kankalığındaki laubalilik yok çok şükür.Sadece derin bir bağımız var.O yüzden arkadaş olabiliriz sanırım :)

Belli olmaz o işler belki seviyordur. Kimbilir.

Günümüz kankalığındaki laubalilik yok çok şükür.Sadece derin bir bağımız var.O yüzden arkadaş olabiliriz sanırım :)
Arkadasim sen asik olmussun yada oluyorsun. Ya git itiraf et. Sevgili olun Ya da yol yakinken don yarin hayatina biri girer gozune gozune sokar dayanamazsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…