- 23 Ağustos 2012
- 51.399
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.339
- 898
Hayatında yerim hep fazla olsun istiyorum.Umarım böyle bir şey olmaz
Ne güzel bir hikaye bu böyle :)
Gözlerimin içine kadar gülümsettiniz,mutluluğunuz daim olur umarım :)
Dimi dimi olur bencede ne var yani olur :)15 yıllık arkadaşım var, olabiliyor yani.
2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Çok vakit geçirmiyoruz ama her gün konuşuyoruz.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Gerçekten de bir kadınla erkek arkadaş olamaz mı?
Eee acilin, o hic renk vermiyor mu?Hayatında yerim hep fazla olsun istiyorum.Umarım böyle bir şey olmaz
Evet haklısınız çünkü normal bir arkadaştan daha fazla desteğini gördüm.Bu yüzden de arkadaş demek bile basit geliyorolur tabi niye olmasın ama siz onu arkadaş olarak görmenin ötesine geçmişsiniz.
Ondan eminim,beni beğeneceğini de sanmıyorum zaten.Sadece karakterimi çok sever.O yüzden rahatım :)bilmem valla bakmak lazim, soyle basta gozune baska turlu gelmiyorsa o zaman o senin arkadasin olabilir, ama genelde bizim erkeklerde sorun oluyor bu daha cok, her tanistiklari kizi potansiyel sevgili olarak gorduklerinden sanirim.
Valla benimde var erkek arkadaslarim ama oyle hergun konusmuyoruz herkesin isis gucu ugrasi var ama belli araliklarla uzun derin muhabbetler ederiz hayata dair..
Süreye bakınca hayatımda nasıl böyle yer edinebildiğine anlam veremesemde paylaşımlarımıza bakınca normal karşılıyorum.
Şöyle söyleyeyim ikimizde birini çok sevmiş,ayrılmış ve ardından seneler geçmesine rağmen toparlanamayan insanlardık.Nasıl olduysa birbirimizi toparladık.Birimiz düşse diğeri de önce onunla düşüp sonra ayağa kaldırdı.En ufak sorunda birbirimize kapı olduk.
Benim sorunum şu ki bu derece değerli bir arkadaşıma aşık olmaktan korkuyorum.Annemler arkadaşlığımı bildiği için sürekli "Fazla konuşma,konuşa konuşa aranızda duygusal bağ oluşur" diyor.Bunu dediğinden beri hep düşünüyorum.İlgim bazen farklı yöne mi kayıyor diye.
Aşık hallerimi de bildiğimden şuan böyle bir sorun yok ama ya ilerde imkansız bir sevginin içine düşersem?
Doğrudur tabiki herkese güvenilmiyor bu konulardaBen inanmiyorum. Kadin - erkek arkadasligina.
Klasik Türk aile yapısı diyelim anlarsınız zaten.Onların aksine ben bu düşüncede değilim tabikiOlabilir. Var benim arkadaşlarım.
Gene de ben ailenizin niye uyarma ihtiyacı hissettiğini anlamadım. Duygusal bir bağ olsa, aşk olsa ne gibi bir sakıncası var?
Ama o anlamda değil işte :)Eee acilin, o hic renk vermiyor mu?
bence olabilir en yakın erkek arkadaşımla sevgilim de arkadaş zaten ,neden olmasın:)2 yıldır hayatımda olan bir erkek arkadaşım var,sadece arkadaşım yani.
Al benden de o kadar,geçici bir şey sanırım :)Valla bu aralar benim icin de oyle biri var. Hem hayatinda en onemli ben olayim istiyorum, hem de simdi gidip baskasiyla olsa sinirimden catlarim. Lakin gel sevgili olalim dese olmam o kadar cekim hissetmiyorum. Bana gosterdigi ilgiyi seviyorum galiba huyum kurusun
Teşekkür ederim o siralar bi kiz arkadaşi vardi hatta benden bazi konularda akil aliyodu ben de böyle yapma etme kizi üzme diyodum nerden bileyim daha sonra kizla bariştirmak istediğim herif kocam olacakNeler varmış neler :)
Aslında düşününce çok güzel olmalı,mutluluğunuz daim olur umarım :)
Çoğunlukla minnet ve bağlılık hissediyorum ona karşı.Yeniden ruhumu kazandırdı çünkü :)bence olabilir en yakın erkek arkadaşımla sevgilim de arkadaş zaten ,neden olmasın:)
duygusal bağ oluşmaz yahu öyle bir yanılgıya düşersen de öpecek halin yok arkadaşını o anlamda dşün
ne bileyim arkadaşa cinsel his beslenmez gibi geliyor bana hep
zaten besleniyorsa da arkadaşlık değil bence aşka yelken açılmıştır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?