Bir kadın ve erkek arkadaş olabilir mi?

Hayatında yerim hep fazla olsun istiyorum.Umarım böyle bir şey olmaz

Valla bu aralar benim icin de oyle biri var. Hem hayatinda en onemli ben olayim istiyorum, hem de simdi gidip baskasiyla olsa sinirimden catlarim. Lakin gel sevgili olalim dese olmam o kadar cekim hissetmiyorum. Bana gosterdigi ilgiyi seviyorum galiba huyum kurusun

Ne güzel bir hikaye bu böyle :)
Gözlerimin içine kadar gülümsettiniz,mutluluğunuz daim olur umarım :)

Bazen söyler az aglamadin diye hahaha
Almayaydin oğlum acı çeken kadına ben mi aşık ol dedim sana diyorum. Töbe töbe

bilmem valla bakmak lazim, soyle basta gozune baska turlu gelmiyorsa o zaman o senin arkadasin olabilir, ama genelde bizim erkeklerde sorun oluyor bu daha cok, her tanistiklari kizi potansiyel sevgili olarak gorduklerinden sanirim.
Valla benimde var erkek arkadaslarim ama oyle hergun konusmuyoruz herkesin isis gucu ugrasi var ama belli araliklarla uzun derin muhabbetler ederiz hayata dair..

Ama benim kankam bitane ya keçi sakalina kurban

Ondan eminim,beni beğeneceğini de sanmıyorum zaten.Sadece karakterimi çok sever.O yüzden rahatım :)

Olabilir. Var benim arkadaşlarım.
Gene de ben ailenizin niye uyarma ihtiyacı hissettiğini anlamadım. Duygusal bir bağ olsa, aşk olsa ne gibi bir sakıncası var?

Olabilir. Var benim arkadaşlarım.
Gene de ben ailenizin niye uyarma ihtiyacı hissettiğini anlamadım. Duygusal bir bağ olsa, aşk olsa ne gibi bir sakıncası var?
Klasik Türk aile yapısı diyelim anlarsınız zaten.Onların aksine ben bu düşüncede değilim tabiki

bence olabilir en yakın erkek arkadaşımla sevgilim de arkadaş zaten ,neden olmasın:)
duygusal bağ oluşmaz yahu öyle bir yanılgıya düşersen de öpecek halin yok arkadaşını o anlamda dşün
ne bileyim arkadaşa cinsel his beslenmez gibi geliyor bana hep
zaten besleniyorsa da arkadaşlık değil bence aşka yelken açılmıştır:)

Reactions: KV_
Bir kadınla bir erkek gayet arkadaş olabilir. Ayrıca bu arkadaşlar birbirine aşık olup arkadaşlığı ilişki boyutuna da getirebilir. Ama bu değildir ki bi kadınla erkek arkadaş olursa ille sonu aşık olma olur. Sapla samanı ayırmak lazım.

Bir erkek arkadaşım var. Eskiden çok samimiydik. Arkadaşlıktan ziyade sevgili olmak istedi, teklif etti, reddetmiştim. Evlilikten bile bahsederdi benimle ilgili hatta. Reddettim, sonra yine arkadaş olarak devam ettik. Şu an eskisi kadar samimi değiliz ama arkadaşız.

Al benden de o kadar,geçici bir şey sanırım :)

Neler varmış neler :)
Aslında düşününce çok güzel olmalı,mutluluğunuz daim olur umarım :)
Teşekkür ederim o siralar bi kiz arkadaşi vardi hatta benden bazi konularda akil aliyodu ben de böyle yapma etme kizi üzme diyodum nerden bileyim daha sonra kizla bariştirmak istediğim herif kocam olacak

Çoğunlukla minnet ve bağlılık hissediyorum ona karşı.Yeniden ruhumu kazandırdı çünkü :)

Şu yazdıklarının bi benzerini ben yaşadım. Farkına varmamıştım ama seviyordum içten içe . Birbirimizi kıskanmaya başlayınca fark ettim. He biz açıldıkta birbirimize ama olmadı. Ama hala eskisi kadar samimi olmasak da arkadaşlığımız devam ediyor. İlerde ne olur bilemiyorum.

Tabi herkes böyle değildir normal arkadaş olanlarda vardır belki ben henüz rastlamadım gerçi.

Olur neden olmasın. Çok yakın erkek arkadaşlarım var. Bi kere bile aklıma gelmedi başka gözle bakmak ya da onların bana öyle bakacağı. Ben onların erkek arkadaşları gibiyim daha çok :)

Ama aklınıza böyle kurt düşmesi birşeylerin olabileceğini gösteriyor bence. Yoksa aklınızın ucuna gelmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…