Elbette buyutebilirsin. Ana olunca her şey olur. Anne her şey dunyadaki. Reklamda dedigi gibi bi tek annem olsun bana bir şey olmaz. Cocuklarinizi mis gibi buyutebileceginize inanıyorum ama ya siz? Eski mesajlariniza bakayım dedim aile olmayi çok seviyorum,esimi de seviyorum. Ailemden ötürü aile olma eksikligi hissediyorum demissiniz. Cocuklariniza eksiklik hissettirmemek için cok cabalayacaksiniz cok yipranacaksiniz. Onlar çok mutlu olacak bundan eminim çünkü anne destegi her şeye bedel. Ama peki siz ne olacaksiniz bu konuda planiniz var mi? Ömür tek başına geçmez cocuklariniza üvey baba getirebilecek misiniz. Sizin kadar dusunceli bir annenin bunu yapabileceğini sanmiyorum ki cocuklariniz için de zor olacaktir. Ama peki ya aşk? Aile olmak? Hayattaki en büyük destekciniz olmasi gerektigi halde olmayan bir adamla elbet olmaz ama doğumda ve lohusalikta cok eksikligini hissetmeyecek misiniz? Ben sadece düşünmenize yardım etmek istiyorum nolur yanlış anlamayın size kesinlikle bosanin ya da bosanmayin demiyorum her açıdan düşünün istiyorum. Çocuklarla beraber kendi mutlulugunuzu da düşünün istiyorum. Bi ilişki terapisine gitseniz. Eşinize artık mutlu bir aile ve mutlu bir iliski istediginizi soyleseniz tepkisi ne olur
Esimde istemiyor bosanmayalim ama evlide olmayalim istiyor..bu saaten sonra ona tahammul edemem...sorumsuz vurdum duymaz cok bencil gorevlerini yerine getirmedigi gibi bide bana yuk olan biri daha neler....zorlancam ama onunla olmak dahada zor