bir kadin yalniz basina cocuklarini buyutebilirmi

ve buna inanin
siz istedikten sonra yenilgiyede ugrasaniz herzaman iyi biseylerin olacagina inandiktan sonra
Allah yardimciniz olacaktir

Ben inaniyorum zaten yalnuz yasiyoruz yillardir esim toplasan yilda iki ay evde kalmaz.ama herkes korkutuyor sanki bu evden cikarsam dunyanin sonu olacak gibi davraniyorlar benmde umutlaim yikiliyor o zaman

aslanlar gibi büyütür... ne analar var bu memlekette....

Ben inaniyorum zaten yalnuz yasiyoruz yillardir esim toplasan yilda iki ay evde kalmaz.ama herkes korkutuyor sanki bu evden cikarsam dunyanin sonu olacak gibi davraniyorlar benmde umutlaim yikiliyor o zaman
herkes siz degil sizde herkes degilsiniz
sizin yasadiklarinizi siz bilirsiniz belki uyarmislardir ama dunyanin sonu gelmez
hamilemsiniz galiba?

11 yaşında bir kız çocuk annesiyim 7 yıl önce boşandım kızımın velayetini alabilmek için 2 yıl mahkemede savaş verdim resmen.. Eski eşimin maddi durumu çok iyiydi ama maddiyat yetmiyor sevgi saygı yoktu kızım sağlıklı büyüsün diye alıştığım lüksten de feragat ederek bitirdim ben. Öğretmenim , son 7 yıldır bir maaşla geçiniyoruz kredi kira vs masraflarını herşeyi yalnız ama güçlü bir şekilde kızımı kimseye muhtaç etmeden karşılıyorum. Çok huzurluyuz çok mutluyuz Allah bozmasın. Hayat değmeyen bir insana harcanmayacak kadar değerli.

ya siz o 'herkes'e niye bakıyosunuz. elalemin lafına kalsa zaten kadın yemeyip içmeyip kocaya bakacak vs vs. sanki milletin zihniyetini bilmiyoruz.

aklınızda varsa boşanın yani. çocuğunu yalnız büyüten bi sürü kadın var. ekstrem bi durum değil günümüz türkiyesinde.

ya siz o 'herkes'e niye bakıyosunuz. elalemin lafına kalsa zaten kadın yemeyip içmeyip kocaya bakacak vs vs. sanki milletin zihniyetini bilmiyoruz.

aklınızda varsa boşanın yani. çocuğunu yalnız büyüten bi sürü kadın var. ekstrem bi durum değil günümüz türkiyesinde.
Cok dogru seyler yazmissin..tesekkur ederim daha guclu olmama destek oluyorsunuz

Mumkun degil zaten bizle yasamiyor sehir disinda calisiyor normaldede..beni o kadar yipratiyorki intihari bile dusunmeme sebep oldu.cok bencil sorumsuz vurdumduymaz tembel buns ragmen surekli asagilayan hakaretler eden cani istedimi arkasina bile bakmadan terk eden biri..bide bizi yanyana gorsen nasil bu adamla evlendin dersin..akrabalarimda cok deger verdigim icin bana boyle davrandigini soyleyerek beni sucluyorlar

Anladm cekmek istememekte haklisiniz o zaman. Ben de bosanmistm aramzda ucurum vardi deger verdm kendini bi halt sanmisti bi de bana acimaya kalkmisti. Cok iyi anliyorum sizi. Ama deger vermeseydiniz de belki de ayni olurdu biraz da kiymet bilmekle karakterle de alakali. Ama iste degeri de kaldiramiyo cogu insan.

Allah yardimciniz olsun nolursa olsun kendinizi uzmemeye calisin olur mu. Mutlu olun insallah

çok zor, insanı yıpratır, şartları değerlendirmek ve genelduruma bakmak gerek tam bir cevap için.

Back
X