- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
çok enteresan bir aile vardı ben baba evindeyken ..iki kızı vardı..adam kızları hep erkeklere karşı korkuttu..bearet giderse en büyük servetlerini kaybedecekleri vs..ve iki kız ölene dek anne babasına baktı..şimdi baba öldü..okızlar aynı evde öylece..e tamam işte dediğime geliyorsunuz hangi kadın bu beni yarın öldürür diye evlenir?
hepsi düzgün efendi adamlar nikah masasında ne kadar da naif duruyorlardı değilmi?
Sizin kötü şeyler yaşayıp boşanma arifesinde oluşunuz her erkeği aynı kefeye koymanızı gerektirmez. Karısını öldüren erkekler olduğu gbi kocalarını aldatan kadınlar da azımsanmayacak kadar çok. O zaman erkekler kadınlardan, kadınlar erkeklerden kaçsın her daim.. çiftler birbirleri için sorun olabilecegi gbi birbirlerine huzur da verebilirler. Elbette ki kadın erkeksiz, erkek kadınsız yapabilir ama hayatı paylaşabileceğimiz, yükümüzü hafifletecek birileri olsa fena mı??
yinede en son tercih edilmeli yanlızlık..mesele erkeklerden nefret etmek değil ki müşterek bir yaşam herkese uymaz kadın-erkek farketmez öğrencilikte evde yurtta anlaşamadığını kızlar olmadımı?
eşinin normal olması..ölen kişinin eşininde psikopat olmasıben erkeklerden nefret etmiyorum ki aksine çok severim ama ben müşterek yaşamın herkese uymayacağını söylüyorum ve evet bu kadar kadın cinayeti varsa ben kaçarım bir nebze yeni evlenecek olsam. o kadınlardan ne farkınız var? neden siz değil de o ölüyor? sizi koruyan ne?
kesinlikle ..ilgilenme yok,sevgi yok..sorunları varsa psikiyatriste götürmek yok..Sadece şu noktada size katılıyorum kadınlarımız erkekleri yetiştiremiyorlar annelikleri bu konuda eksik ve noksan
bunuda kabul etmiyorlar
erkek çocuklarını daha vicdanlı
ve ahlaklı yetiştirmeleri gerek
çoğunun düzgün mesleği dahi yok çoğu mesleksiz eğitimi düşük seviyede
zaten toplumda %50 asgari ücretle geçiniyor bu erkekler bugüne hazırlanmadan büyütülmüşler ras gele
hayır her erkek öyle değildir..her kadında..kötü yada iyi olmakla alakalı..bundan yeni konu çıkar bence bizi koruyan ne?
hani evliyiz ama yarın kocanın bizi öldüresiye dövmeyeceği ne malum öyle değilmi?
o kadınlar da mutlu olmak için evlendiler sonuçta.
e tamam işte dediğime geliyorsunuz hangi kadın bu beni yarın öldürür diye evlenir?
hepsi düzgün efendi adamlar nikah masasında ne kadar da naif duruyorlardı değilmi?
hayır her erkek öyle değildir..her kadında..kötü yada iyi olmakla alakalı..
ben erkeklerden nefret etmiyorum ki aksine çok severim ama ben müşterek yaşamın herkese uymayacağını söylüyorum ve evet bu kadar kadın cinayeti varsa ben kaçarım bir nebze yeni evlenecek olsam. o kadınlardan ne farkınız var? neden siz değil de o ölüyor? sizi koruyan ne?
isveç mi isviçre mi ne orasında durumlar nasıl? Orada birlikte yaşama durumları nasıl oluyor?
Birak Allah askina. Sence İbrahim Tatlıses nikah masasında naif ve efendi mi duruyordu da karısının ayağına sıktırdı? Gayet de belliydi ne mal olduğu, önceki karısını da öldüresiye dövmüştü. Sence o kadar kadın adamla aşkı için mi evleniyor yoksa para, mevki, şöhret için mi? Kadınlar arasında ezilen de var haklısın, ama aralarında adamın ne mal olduğunu bilip para pul için evlenen de bir hayli var.
ben 11 yıllık evliyim..eşimin anne ve babası sinirli bir yapıya sahip insanlar değilllerdi..ve sakin olmuş evlatları..ve eşim benden her yönüyle artıları olan biri..bende sabırlı olmayı ve pek çok olumlu vasıfları ondan öğrendim..tamam ama nereden biliyoruz iyiyi kötüyü?
kocanın şu an iyi davranması bir etkenmi?
bahsettiğim adam da gayet iyi davranıyordu..
Üzgünüm ama bunların bir kısmı da bile bile lades. Uyuşturucu kullandığını bile bile evleniyor bir kısmı yahut daha önce adam yaralamaktan içeri girdiğinden haberdar olarak.. sevgilisine eşini öldürten kadınlar da var tabii.. o eşlerini öldürenler bahsettiğiniz gbi nikah masasına yakışan naif erkekler veya kadınlar olmuyor maalesef..
ben 11 yıllık evliyim..eşimin anne ve babası sinirli bir yapıya sahip insanlar değilllerdi..ve sakin olmuş evlatları..ve eşim benden her yönüyle artıları olan biri..bende sabırlı olmayı ve pek çok olumlu vasıfları ondan öğrendim..
yoo hasta anne yada babanın evlatları..genlerde olan bir problemher karısını öldüren adam uyuşturu bağımlısımı?
Işi nerden biliyorsuna dökersek; bir kadın çocuk doğurduğunda nerden biliyorsun iyi bakacağını çocuğunu satanlar da çok dewlet alsın o çocuğu, dışarı cıktığında nerden biliyorsun gasp edilmeyeceğini evinde otur, işe girdiğinde nerden biliyorsun taciz edilmeyeceğini sonuçta taciz edilenler de bilemezdi değil mi.. vs. Böyle hayat geçmez wallatamam ama nereden biliyoruz iyiyi kötüyü?
kocanın şu an iyi davranması bir etkenmi?
bahsettiğim adam da gayet iyi davranıyordu..
yoo hasta anne yada babanın evlatları..genlerde olan bir problem
kaç yaşındasın..bilmiyorum ama daha çok yaşayacakların var..sonra genellemeler konusunu anlayacaksın..:)tamam sen muafsın o zaman.
sıradaki üyeye soralım sizin kocanızın sizi öldürmeyeceği garantimi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?