Bir kadın yalnız da mutlu olamaz mı?

hiç sanmıyorum gayet düzgün ailelerden ne tipler çıkıyor sadece bu mesele için demiyorum :)
iki zenciden bir beyazda çıkıyor..normal biri genlerinde sorun yoksa şiddet uygulayamaz...

eğer işe girdiğinde taciz edilirsen hakkın var savunursun gaspta da öyle çocuğuna kötü bakarsan devlet alır ama kocan bir an bıçağı karnına saplarsa ne gidecek yerin ne de savunacak durumun kalmaz. paranoyak olmam takip edilmediğim anlamına gelmez.

senin o kadından ne farkın vardı twe?

tamam sen muafsın o zaman.

sıradaki üyeye soralım sizin kocanızın sizi öldürmeyeceği garantimi? :)
Bu derece öldürülme ya da erkek cinsinden kötülük görme düşüncesi içinde olmanın tıptaki adı paranoik sanrı.. ve üzgünüm ki bu hastalıklı bir düşünce..

Bende eşimi seviyorum karekterli,sabırlı, çalışkan ve
duygusal yalnızlık zor

1 haftadır eşim yok işten dolayı

seven için yalnızlık zor hayatın yükünü 2 kişi olunca hafifliyor,

yaşlandığımda evde yalnız başıma , kokmuş olarak ölmek istemem hayırlı yaşantı hayırlı ,ölüm isterim

aynen..mutluca yaşayıp yaşlanırız inşallah...

kocan tarafından öldürülmek daha iyi diyorsun sen de haklısın sanki her yalnız yaşayan kokmuş halde ölüyor

Valla şimdi yanlış anlaşılmak istemem ama o kadın cinayetlerinin birçoğu G. Doğu, Doğu illerinden çıkıyor ve adamlar kısıtlamalarıyla daha ilk baştan belli ediyorlar aslında ne mal olduklarını, birçoğu öfke kontrol problemi yaşayan insanlar. Ha istisnalar var elbette ama İSTİSNA. Kadınlar kendine değer vermeyi bilmiyor o yüzden abuk sabuk erkeklerle evleniyor birçoğu. Sadece Türkiye'de değil dünyada bu böyle. Bu sitede de aynı şekilde ne zaman bir koca şiddeti konusu açılsa o üyenin eski konularına bakıyorum bazen. Eski üyeyse benzer şeyler, hakaretler, kısıtlamalar daha sevgililikten başlamış oluyor. Hiç şaşmıyor bu. Yani efendi adamların durup dururken cinnet geçirip karılarnı katletmeleri çok sık yaşanan bir şey değil tıpkı çocuklarını öldüren kadınların çok sık olmaması gibi. Yukarıda evlat almaktan, sperm bankalarından bahsediyordunuz, e sizin mantığa göre o da hatalı. Çocuğunu öldüren, tuvalete, konteynırlara atan, pazarlayan o kadar çok kadın var ki. Ben de her gazeteye bakışımda bunu görüyorum mesela. O zaman kimse çocuk sahibi de olmasın ne biyolojik ne evlatlık. Sizinkisi kaza korkusuyla trafiğe çıkmamaya benziyor.

Bu derece öldürülme ya da erkek cinsinden kötülük görme düşüncesi içinde olmanın tıptaki adı paranoik sanrı.. ve üzgünüm ki bu hastalıklı bir düşünce..

neyse ne o kötülük gören kadınlar da senin benim gibi değilmiydi?

bence vakit kaybı..

Bunu şu şekilde cevaplandıracağım sinirliyken sinirlerine hakim olan adam gibi adamdır gerisi zaten katildir yada dayak atandır bunu nerden bileceksin , dersen eğer evlilikte bir kumardır yada bazı davranışlarını iyi gözlemen gerek aşka dalmadan
tamam sen muafsın o zaman.

sıradaki üyeye soralım sizin kocanızın sizi öldürmeyeceği garantimi? :)

yook işte bu genelleme kadın cinayetinin batısı doğusu yok aslında her şehirden çıkıyor ama kadınların özgüven konusunda eksiklikleri hep aynı bu kişinin elindeki bir şey ama benim bahsettiğim bu değil bakın bir adamın şiddet göstermesiyle öldürmesi arasındaki fark saniyedir aslında bahsettiğim oldukça düzgün efendi adamların bile bir saniyelik sinirle karılarını öldürmesi.
özgüveni aşılamadıktan sonra kanalizasyona da atar gerçi dünya haberlerinde çıkıyor onlar genelde ama bizde öğretmen vardı yazık aile korkusundan bebeği evde bırakmıştı kadın. özgüven önemli.

bilmiyorum bazen kadınlar görmezden geliyor..bazen sürükleniyorlar..bilmiyorum..ama kötü örneklere göre genelleme yapılamaz..

Aynen öyle, madem hayat bu kadar kötü neden topluca intihar etmiyoruz gibi saçma sapan çıkarımlara ulaşırız kötüyü baz alıp genellersek. Kötüyü azaltıp, iyi örneğe zemin hazırlamak olmalı amaç.

En başta da kendimizden, eşimizden başlıyoruz madem ki toplumun yapı taşı. Ben kendi adıma şiddete meyili olmayan, sağduyulu ve merhametli biriyle evlendim, cinsinin benim üstümde hakimiyet kurmasını yeter şart olarak görmeyen. Cebindeki parası veya başka birinin kararı etkili olmadı onu seçmemde, herkesi benim gibi düşündürebilir miyim hiç sanmıyorum. Parayı, tipi, kaba kuvvete meyilini eş seçiminde kriter olarak belirlemeyen özgür kadınlar yetiştirebilmek için hali hazırda böyle düşünen aileler şart. Kadının kadar, erkeğin de istemesi şart ki değişsin bir şeyler.

her karısını öldüren adam uyuşturu bağımlısımı?

Yazımdan bunu çıkarmış olmanız üzücü.. bu bir örnek.. bununadam yaralamaktan, hırsızlıktan içeri gireni, anasını kardeşini döveni binbir çeşidi var. Tutturmuşsunuz bir cinayet gidiyor.. bu adamların evleninceye kadar tavırları dört dörtlük, sicilleri tertemizdi evlenince birden çıkıverdi ortaya hem de cinayet derecesinde sapkın bir durum öyle mi..eger bu cinayetleri işleyenlerin görünürde hoş ve naif insanlar olduğunu düşünüyorsanız bu kavramlarla ilgili bir problem var demektir.. iste kabul edin ister etmeyin her erkek aynı değildir. Abim farklı, babam farklı arkadaşlarım farklı.. ve eğer birini gerçekten tanımak isterseniz tanırsınız. Ancak evlenince değişir, başkasına yapıyor ama bana kıyamaz tribine girince sonuç hüsran oluyor genelde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…