- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.597
- 123
- 42
Her kadın öldürülmüyor her evlilikte mutsuz değil, kendi egon içinde babasız çocuk doğurulmaz , sperm bankası çok iğrenç şeyler bunlar çocuk babasını akrabalarını tanımak isteyecek
onu sorarsan kendi ailesindede her türlü şiddeti yaşayan kadın var..ve bazen o erkek kurtarıcısı olabiliyor..yarın evlensen (ya da evliysen) kocanın seni öldürmeyeceğine ya da dövmeyeceğine garantin varmı?
o kadınlar da aman bu adam beni yarın öldürür ama olsun ben evleneyim demiyorlardı değilmi?
aşırı bir örnekmi oldu?
belki ama o kadınlar da mutlu olmak için evlendi herkes gibi.
onu sorarsan kendi ailesindede her türlü şiddeti yaşayan kadın var..ve bazen o erkek kurtarıcısı olabiliyor..
kadınlar genelde duygusal oldukları için inanmak isteyen inanan,yada mecbur bıraklıan durumda olduklarından yaşıyorlar dediğini şeyleri..pollyanacılığı bırakın ülke gerçeklerine bakın şimdi herhangi bir haber sitesini açsam en az 2 tane kocası tarafından öldürülmüş kadın haberi okurum bunlar senin benim gibi kadındı ne farkı var bizden?
sperm bankası gayet iyidir gerekli pedagojik desteği de veriyorlar çocuğa zamanı gelince nasıl anlatılacağı vs.. hepsi aktarılıyor. isteyen yapsın diyorum herkes bunu yapmalı değil.
hep karanlıkta ve ezikse olamaz..polyannacılık yapıyorsunuz..hele şu yayıla yayıla koca parası yiyen demeniz çok büyük bir talihsizlikti..yağmurdan kaçarken doluya tutulmak deyimini bilirmisin?
niye hep bir erkeğin kurtarmasını beklenirki?
kadın tek başına birey olamıyormu?
kendi kurtarıcısı olamıyormu?
kadınlar genelde duygusal oldukları için inanmak isteyen inanan,yada mecbur bıraklıan durumda olduklarından yaşıyorlar dediğini şeyleri..
pollyanacılığı bırakın ülke gerçeklerine bakın şimdi herhangi bir haber sitesini açsam en az 2 tane kocası tarafından öldürülmüş kadın haberi okurum bunlar senin benim gibi kadındı ne farkı var bizden?
sperm bankası gayet iyidir gerekli pedagojik desteği de veriyorlar çocuğa zamanı gelince nasıl anlatılacağı vs.. hepsi aktarılıyor. isteyen yapsın diyorum herkes bunu yapmalı değil.
eşimin iyi bir insan olması,narsit,sadist piskopat olmaması..asgari düzeyde aynı evi paylaşabileceğim biri..geri kafalı değil..sorumluluk sahibi ve vicdanlı..duygusallık işin bahanesi ben ne gaddar sert kadınlar gördüm ama işin özü basit kocasının öldürdüğü kadından ne farkımız var neden biz ölmüyoruz kocalarımız çok iyi diyemi? yoksa bizi koruyan bir tılsım falanmı var? nedir yani bizi farklı kılan?
evet o dediğiniz gaddar anne ve gaddar babaların psikopat evlatları sayesinde mutsuz insanlar türüyor..ama bunlar sadece erkek değil..kadında erkekte..erkeği yetiştiren de bir kadın sonuçta..bir bardak suyunu bile koşa koşa götüren anneler..duygusallık işin bahanesi ben ne gaddar sert kadınlar gördüm ama işin özü basit kocasının öldürdüğü kadından ne farkımız var neden biz ölmüyoruz kocalarımız çok iyi diyemi? yoksa bizi koruyan bir tılsım falanmı var? nedir yani bizi farklı kılan?
eşimin iyi bir insan olması,narsit,sadist piskopat olmaması..asgari düzeyde aynı evi paylaşabileceğim biri..geri kafalı değil..sorumluluk sahibi ve vicdanlı..
yarın evlensen (ya da evliysen) kocanın seni öldürmeyeceğine ya da dövmeyeceğine garantin varmı?
o kadınlar da aman bu adam beni yarın öldürür ama olsun ben evleneyim demiyorlardı değilmi?
aşırı bir örnekmi oldu?
belki ama o kadınlar da mutlu olmak için evlendi herkes gibi.
Bu sperm bankası ile ilgili makale okudum o çocuklar çok perişan halde ve mutsuz babalarını aramakla helak olmuşlar sperm verici erkekler o çocuklarla görüşmeyi kabul etmeyenler var bunun neresi iyi mal mı bu çocuklar
lütfen ..bir insanı yada bir hayvanı öldüren normal olamaz..asla asla asla..hiç bir söz yada davranış..yoksa pek çoğumuzun katil olması gerekirdi..anlamadım bu öldürülen kadınlar eşleri narsist,sadist,piskopat olduğu haldemi evlenmişler?
genelde bi anlık cinnet halinden çıkıyor yakın çevremden biliyorum gayet düzgün efendi bir adam ama bir anlık sinirle karısını öldürdü.
aynı benim yaşamımı anlattınCocugu hastalikli manyak bi babayla buyutmektense baban oldu diyip babasiz ama iyi bir baba hayaliyle buyutmek daha guzeldir heralde bir manyagin kizi olarak soyluyorum.
Ayrica dogdugumuzda ailelerimizden alinsak yalniz buyusek mudahale olmadan nasil bireyler olacagimizi cok merak ediyirum ben. Sevgi ihtitacimizi karsilayan biri olsa yeter. Arada opup sarilsak bi kadina.
Annesiz babasiz daha saglikli bireylerin yetisecegine inaniyorum.
Cocuk esirgeme kurumlarinda yetisen cocuklari ornek gostermeyin bunun ustune. O tarz bir ortamdan da bahsetmiyorum. Ideal bir yasam ortami sunuldugu surece bahsettigim.
Babam olmasaydi nasil bir insan olurdum cok merak ediyirum ben cunku. Manyak bir baba. Saf dunyadan bihaber anne.
babam olmasa 100 de 99.9 daha mutlu biri olurdum eminim buna..ama o kötü diye erkek milletinden nefret etmedim..kimse onun gibi olamazCocugu hastalikli manyak bi babayla buyutmektense baban oldu diyip babasiz ama iyi bir baba hayaliyle buyutmek daha guzeldir heralde bir manyagin kizi olarak soyluyorum.
Ayrica dogdugumuzda ailelerimizden alinsak yalniz buyusek mudahale olmadan nasil bireyler olacagimizi cok merak ediyirum ben. Sevgi ihtitacimizi karsilayan biri olsa yeter. Arada opup sarilsak bi kadina.
Annesiz babasiz daha saglikli bireylerin yetisecegine inaniyorum.
Cocuk esirgeme kurumlarinda yetisen cocuklari ornek gostermeyin bunun ustune. O tarz bir ortamdan da bahsetmiyorum. Ideal bir yasam ortami sunuldugu surece bahsettigim.
Babam olmasaydi nasil bir insan olurdum cok merak ediyirum ben cunku. Manyak bir baba. Saf dunyadan bihaber anne.
almancaydı pek olumlu bir rapor değildi drama yaşayan çocuklarhangi makaleymiş o türkler yazdıysa kesin yalandır zira bu tip şeyleri kötüleyip evliliğe zorlamaya çalışıyorlar çeviriyse bile orjinal makaleye bakmak gerek ingilizceniz varsa tabii.
lütfen ..bir insanı yada bir hayvanı öldüren normal olamaz..asla asla asla..hiç bir söz yada davranış..yoksa pek çoğumuzun katil olması gerekirdi..
onları yapan kişilerinde normal bireyler olması gerekalmancaydı pek olumlu bir rapor değildi drama yaşayan çocuklar
bilmiyorum bazen kadınlar görmezden geliyor..bazen sürükleniyorlar..bilmiyorum..ama kötü örneklere göre genelleme yapılamaz..e tamam işte dediğime geliyorsunuz hangi kadın bu beni yarın öldürür diye evlenir?
hepsi düzgün efendi adamlar nikah masasında ne kadar da naif duruyorlardı değilmi?
Sizin kötü şeyler yaşayıp boşanma arifesinde oluşunuz her erkeği aynı kefeye koymanızı gerektirmez. Karısını öldüren erkekler olduğu gbi kocalarını aldatan kadınlar da azımsanmayacak kadar çok. O zaman erkekler kadınlardan, kadınlar erkeklerden kaçsın her daim.. çiftler birbirleri için sorun olabilecegi gbi birbirlerine huzur da verebilirler. Elbette ki kadın erkeksiz, erkek kadınsız yapabilir ama hayatı paylaşabileceğimiz, yükümüzü hafifletecek birileri olsa fena mı??yağmurdan kaçarken doluya tutulmak deyimini bilirmisin?
niye hep bir erkeğin kurtarmasını beklenirki?
kadın tek başına birey olamıyormu?
kendi kurtarıcısı olamıyormu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?