- 24 Kasım 2011
- 1.206
- 1.558
- 133
- Konu Sahibi taptazegelin
-
fotoğraf varBence söylenmeli. Acısı diner. Ölene kadar kendini kandırmaz.
Ama bir de adam ya aldatmıyorsa? Hiçbir yanlış anlama ihtimali yoksa söylenebilir. Kulaktan dolma şeylerse söylenmemeli.
Ne yaparlarken? Sadece yan yana mı yoksa samimi bir poz mu? Mesela eski yakın bir arkadaş olamaz mı? Öyle bir foto mu?fotoğraf var
valla ben sabahtan beri konu sahibi gibi her yoruma laf yetiştiriyorum :) kendimi bir an olayın içinde gibi hissettim :)Ne yaparlarken? Sadece yan yana mı yoksa samimi bir poz mu? Mesela eski yakın bir arkadaş olamaz mı? Öyle bir foto mu?
Ben de seni konu sahibi sandımvalla ben sabahtan beri konu sahibi gibi her yoruma laf yetiştiriyorum :) kendimi bir an olayın içinde gibi hissettim :)
sanırım eskort kızlarlaymış.ama adamın başka arkadaşları da varmış.
benim anlamadığım tek nokta adam böyle bir fotoğrafı neden saklama gereği duymuş.işin için de belki tehdit falan var ki adam bunu delil olarak tutmak istemiş.başka bir şey gelmiyor aklıma
bende bir an öyle hissettim :)Ben de seni konu sahibi sandım
Valla o zaman kesin söylemeli. Kadın boşuna Ömür boyu acı çekmesin. Kısa sürede acısı hafifler böylece.
bende bir an öyle hissettim :)
zaten geçmiş sayfalara baksanız her anlamayana ben anlattım tekrar konuyu :)
acısı hafifler mi yoksa daha büyük bir travma mı yaşar orasını kestiremedim bende.zor bir karar
İnsan acılarla baş edebilme gücüne sahiptir. Nice evlat acısı çeken anne , yüreğinde acısı ile hayatına devam edemezdi aksi olsa.
Ben de senin gibi o fotoğrafların daha büyük belaları def etmek için delil olduğunu düşünüyorum. Umarım konu sahibesi doğru kararı verir ve emaneti kadına teslim ederler.
Bu arada konu başlığına bakıp herkes aldatma söylenecek mi söylenmeyecek mi diye tartışıyor. Konu sahibesi asıl detayı farklı mesajında verdiği için. Konusunu güncellerse herkes doğru anlayacaktır.
bizimm de vardı böyle bir akraba.5 çocuğu büyütmeden daha gözü dışarıya kaçtı.Kadıncağız eşinden kalan borçlarla boğuşuyor üstelik. Beni üzen adam gezdi tozdu paraları saçtı ceremesini kadın çekiyor
hımmm iş değişti bence biraz.belki de adam başkasını tehdit etmek için kullanacaktı.bu da olabilir.Hanımlar dışarıya çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim çok özür edilerim. Tek tek cevap vermek zor sorulara ama ben yninede cevap vermeye çalışayım.
1. malum şahıs bu fotoğrafları neden sakladı mantık neydş hiç bir fikrim yok
2. Tehdit edildiğini sanmıyorum kendisi tehdit edilecek değil tehdit edecek bir insandı.
3. Eşinin görmesini isteseydi bana birşey olursa bu ona verin derdi
4. EManete ihanet ettiğim düşünmüyorum ki biz bunu vermeyi düşünürken ne olduğunu öğrendik
4. İyi ki de öğrendik dünden beri düşünüyordum ne yapmam gerektiğine vermemek en iyisi. İkinci ve çok daha ağır bir acıyı ne o kadın ne de çocukları yaşamamalı.
6. Lütfen yorum yazarken ağır ithamlarda bulunmayın.
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Aslında benim şüphelendiğim bu çünkü vefat eden kişiden başkalarınında fotoğrafları var.hımmm iş değişti bence biraz.belki de adam başkasını tehdit etmek için kullanacaktı.bu da olabilir.
neyse çok arkasından konuşmak istemem ölmüş birinin.kişileri tanıyan sizsiniz,karar sizin.
kararınız ne olursa olsun umarım doğru bir karar olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?