Bir Kadına Ölmüş Kocasının Aldattığını Söylemek ya da Söylememek:(

Ne yaparlarken? Sadece yan yana mı yoksa samimi bir poz mu? Mesela eski yakın bir arkadaş olamaz mı? Öyle bir foto mu?
valla ben sabahtan beri konu sahibi gibi her yoruma laf yetiştiriyorum :) kendimi bir an olayın içinde gibi hissettim :)
sanırım eskort kızlarlaymış.ama adamın başka arkadaşları da varmış.
benim anlamadığım tek nokta adam böyle bir fotoğrafı neden saklama gereği duymuş.işin için de belki tehdit falan var ki adam bunu delil olarak tutmak istemiş.başka bir şey gelmiyor aklıma

Ben de seni konu sahibi sandım
Valla o zaman kesin söylemeli. Kadın boşuna Ömür boyu acı çekmesin. Kısa sürede acısı hafifler böylece.

Ben de seni konu sahibi sandım
Valla o zaman kesin söylemeli. Kadın boşuna Ömür boyu acı çekmesin. Kısa sürede acısı hafifler böylece.
bende bir an öyle hissettim :)
zaten geçmiş sayfalara baksanız her anlamayana ben anlattım tekrar konuyu :)
acısı hafifler mi yoksa daha büyük bir travma mı yaşar orasını kestiremedim bende.zor bir karar

bende bir an öyle hissettim :)
zaten geçmiş sayfalara baksanız her anlamayana ben anlattım tekrar konuyu :)
acısı hafifler mi yoksa daha büyük bir travma mı yaşar orasını kestiremedim bende.zor bir karar

İnsan acılarla baş edebilme gücüne sahiptir. Nice evlat acısı çeken anne , yüreğinde acısı ile hayatına devam edemezdi aksi olsa.

Ben de senin gibi o fotoğrafların daha büyük belaları def etmek için delil olduğunu düşünüyorum. Umarım konu sahibesi doğru kararı verir ve emaneti kadına teslim ederler.

Bu arada konu başlığına bakıp herkes aldatma söylenecek mi söylenmeyecek mi diye tartışıyor. Konu sahibesi asıl detayı farklı mesajında verdiği için. Konusunu güncellerse herkes doğru anlayacaktır.

Bana kalırsa söyleme canım, ben olsam bilmek istemezdim, bu saatten sonra bir şey değiştiremezsin ancak bir insanın geçmiş hatırlarını yıkabilirsin üstelik hırsını çıkarabileceği birisi yokken. Kendini kahreder, ölümün üstüne bir de kötü haberi sen verme. Ben olsam yıkılırdım, boşver adam kendi günahında yansın kadıncağız eşini iyi hatırlasın.

Her gerçek söylenmek zorunda değildir bence.Belki kendide biliyordu ama kimseye söyleyemedi.o yüzden sadece bu acısı ile klsa yeterli bence.
Siz sıkılıyorum üzülüyorum diyorsunuz ama bu saatte sonra o acıyla yüzleşmek onu sizden daha çok üzecek.

biz konuşuyoruz ama karar zaten konu sahibinin.onlarca fikir çıktı.söyle,söyleme,emanete hıyanet vs.vs..
bende işte tam burada katılıyorum size.böyle saçma bir fotoğrafı açıp açıp bakmayacaksa (başkasına verdiğine göre) bir sebebi olmalı.bu sebep belki de dediğiniz gibi kötü şeylere engel olacak.ama bu işin iyi tarafı.böyle olursa zaten sorun yok.
ama ya durduk yere kadının başına bela açılırsa hiç suçu olmadığı halde??işte burada tıkanırdım ben.

Kadıncağız eşinden kalan borçlarla boğuşuyor üstelik. Beni üzen adam gezdi tozdu paraları saçtı ceremesini kadın çekiyor
bizimm de vardı böyle bir akraba.5 çocuğu büyütmeden daha gözü dışarıya kaçtı.
eşi ağlayarak anlatıyordu ev işlerine gidiyorum bir de elimden alıp kadınlara gidiyor diye.
2 gün önce vefat etmiş adam.duydum üzülmedim desem yeridir.
Allah affetsin.hepimizin günahları var elbet ama kul ahı almak.hele ki çocuklarının eşinin ahını almak. ne bileyim zor işte.
bence sen söyleme.belki de karısı biliyordur, yada en azından hissediyordur ama ne de olsa eşi yani.elbet kocam kocam diyecek.kör ölür badem gözlüydü denilir ya o misal.

Kesinlikle boyle birseyi paylasmayin.Zaten adam hayatta degil kadin gerekeni yapsin
beni aldatmis bende artik aglamayaim.uzulmeyim de demiyecegine gore..Sizde kalsin.

Hanımlar dışarıya çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim çok özür edilerim. Tek tek cevap vermek zor sorulara ama ben yninede cevap vermeye çalışayım.
1. malum şahıs bu fotoğrafları neden sakladı mantık neydş hiç bir fikrim yok
2. Tehdit edildiğini sanmıyorum kendisi tehdit edilecek değil tehdit edecek bir insandı.
3. Eşinin görmesini isteseydi bana birşey olursa bu ona verin derdi
4. EManete ihanet ettiğim düşünmüyorum ki biz bunu vermeyi düşünürken ne olduğunu öğrendik
4. İyi ki de öğrendik dünden beri düşünüyordum ne yapmam gerektiğine vermemek en iyisi. İkinci ve çok daha ağır bir acıyı ne o kadın ne de çocukları yaşamamalı.
6. Lütfen yorum yazarken ağır ithamlarda bulunmayın.

hımmm iş değişti bence biraz.belki de adam başkasını tehdit etmek için kullanacaktı.bu da olabilir.
neyse çok arkasından konuşmak istemem ölmüş birinin.kişileri tanıyan sizsiniz,karar sizin.
kararınız ne olursa olsun umarım doğru bir karar olur.

Ay yapmayın .
Ölümün üzerine , aldatılmanın acısını vermeyın .
Kadının hesap soracagı kımse yok .
Ama rahmetlıye yukarıda hesabını soracak Allah var.

Aslında benim şüphelendiğim bu çünkü vefat eden kişiden başkalarınında fotoğrafları var.

Arkadaşım bence herkes kocasını tanır.Adamın çapkın bi yapısı varsa karısı zaten ufak tefek aldatmaları öğrenmiştir ve kocasını öyle kabul etmiştir.Bence söyleyipte kadını daha fazla üzme

ben söyleyemezdim
ama herşeyi anlatan bir yazı yazar (bilgisayar da) bana uzak bir kargo yerinden adresine kargo yapardım... vicdanımı rahatlatırdım evet belki acısına acı katacak ama en azından o pislik herif yüzünden sürekli yas tutma hali yavşca kaybolacaktır

Bırakın kadının dünyasındaki kocası olarak kalsın. Kocasıyla güzel anılarını hatırlayıp avunuyordur belki onun elinden bunu almaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum. Destek olmak istiyorsanız, ona hayatın devam ettiğini hissettirecek faaliyetlere katılmasına yardımcı olabilirsiniz. Bu şekilde olmaz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…