- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi taptazegelin
-
Gözünle gördün mü?Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Hanımlar dışarıya çıkmak zorunda kaldım cevap veremedim çok özür edilerim. Tek tek cevap vermek zor sorulara ama ben yninede cevap vermeye çalışayım.
1. malum şahıs bu fotoğrafları neden sakladı mantık neydş hiç bir fikrim yok
2. Tehdit edildiğini sanmıyorum kendisi tehdit edilecek değil tehdit edecek bir insandı.
3. Eşinin görmesini isteseydi bana birşey olursa bu ona verin derdi
4. EManete ihanet ettiğim düşünmüyorum ki biz bunu vermeyi düşünürken ne olduğunu öğrendik
4. İyi ki de öğrendik dünden beri düşünüyordum ne yapmam gerektiğine vermemek en iyisi. İkinci ve çok daha ağır bir acıyı ne o kadın ne de çocukları yaşamamalı.
6. Lütfen yorum yazarken ağır ithamlarda bulunmayın.
Diyelim ki sizin aldatma sandığınız fotoğraflar bir başkasına şantaj için kullanıldı. Veya elinizdeki zarftan yasadışı iş yaptığına dair belgeler çıktı. O zaman da imha yoluna mı gidecektiniz ?Emniyete vermeyecek miydiniz ?
Hakkınız olmayan bir emaneti her ne sebeple olursa olsun açtınız. Konuya müdahil olmayı seçen siz oldunuz fark etmeseniz de. Normal şartlarda o emaneti eşine teslim etmeniz gerekmiyor mu?
ablamın bir arkadaşının başına gelmişti bu durum.patavatsızın biri söylemiş kadına (ne gerek varsa).kadın uzun dönem depresyona girmişti.sakın söylemeyin bırakın eşini temiz dünyasında istediği gibi yaşatsın.karşısında neden diye soracağı biri yok çok acı...Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
birde borç takıp gitmiş ha hemde dafalarca aldatmış..acaba o borçları karıda kızdamı yaptı..ben olsam ballandıra ballandıra söylerdim..benim sadık kocam deyip öldüğüne üzülmesin..yeter bu kadınların bu şer erkeklerden çektiği..Kadıncağız eşinden kalan borçlarla boğuşuyor üstelik. Beni üzen adam gezdi tozdu paraları saçtı ceremesini kadın çekiyor
sağken öğrenmemişlerki.Anlamadığım sağken öğrendiğiniz de neden demediniz ? Ölmüş artık... Ben olsam söylemem ölmüş sonuçta ve Rabbimin huzurunda zaten yüz yüze gelecekler elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?