- Konu Sahibi taptazegelin
-
Kalp krizisağken öğrenmemişlerki.
zarfı adam öldükten sonra açmışlar.
ya bu arada adam nasıl öldü onu merak ettim.
yanlış anlaşılmasında b.k yoluna gitti derlerya öyle mi olduki
"Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var." yazmış ama... Bilmiyorum ki herkes er ya da geç cezasını çeker ama.sağken öğrenmemişlerki.
zarfı adam öldükten sonra açmışlar.
ya bu arada adam nasıl öldü onu merak ettim.
yanlış anlaşılmasında b.k yoluna gitti derlerya öyle mi olduki
İnsanların hayatıma burnunu sokmasını sevmiyorum bı yüzden de kimsenin hayatına karışmam hele mevzu böyle derinse adam ölmüş gitmiş kadın belki biliyo siz kendi hayatonıza bakın işiniz gücünüz kocanız çocugunuz varsa onlarla ilgilenin .Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
kadın zaten ölümüne yanmış üstüne aldatmayı da eklemeyin. hem elinizde bir kanıt yokken ölen adamında arkasından konuşmayınKızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
Eşimle akrabalık ilişkileri var ve eşim bunu bilmiyormuş sonrdan ölünce bazı şeyler duyuldu demiştim belki de ondan şüphelendi. Eşimi övmek gibi olacak belki ama kendisi herkesin çok güvendiği biridir. Ha şimdi burda birileri emanete ihanet etmiş neyi güvenilir diyecektir eminim buna ama ortada başka bi mesele var ve eğer ihanet ettiysek de iyi ettik diye düşünüyorum kadının derdine dert eklemedik en azındanBenim anlamadigim hicmi süphelenmediniz konusahibi yani ölen kisi esinize bir zarf veriyor ve bunu benim icin iyi sakla diyor anladigim kadariyla. Esinizde sormuyormu bunun icinde ne var ? , niye bana veriyorsun ? Niye ben sakliyorum al kendin sakla, yani neticede büyük bir esya degil, bir kac fotografi o adam saklayamadimi kendisi bir yerde?
Esinizle ne derece arkadaslar ? Esinizen iye bu kadar güveniyor ? Acaba esiniz herseyi biliyormuydu ?
Kendimi pembe panter`deki dedektif clouseau gibi hissettim bir an ...
Ben sahsen böyle üc kagitci tipleri sevmem, güvenmem, arkadasda olmam...
Kızlar kafam çok karışık. Vefat eden bir yakınımızın eşini sağ iken aldattığı öğrendim hem de bir defa değil. Zavallaı kadın kocam da kocam diye kendini mahvediyor ve ben onu gördükçe sinirimden kahroluyorum. Söylesem ölmüş adam ne işine boşver diyorum söylemesem kadına haksızlık yapmış gibiyim. Yardımınıza ihtiyacım var.
ispatı var ne yazık ki. Ha bide yanında tanıdğım başkaları da var. Öyle iğrençler ki inanın gördüğümde midem bulandı. Hepsinin eşine acıdım. Herşeyden habersizler...
Tabiki söylemeyin. Bu kadına zulüm olur.. Atlatamaz. Yaşasaydı hesap sorabilirdi belki , yaşamadığı için içinde çok büyür.
Nasıl öğrendiniz? Belki o da evliyken biliyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?