Haticeyle asla ama asla konuşmayın. Mutlaka siz zararlı çıkarsınız. Hatice sizin arkadaşlarıyla ilişkisini kıskandığınızı, b.k attığınızı, abarttığınızı, saçmaladığınızı ve ya diğer arkadaşların dediğine kulak verip sizin için kötü şeyler düşünebilir. Yaşanmaz demeyin maalesef yaşanıyor. Ayrıca haklı olduğunuzu düşünse bile arkadaşlarıyla işin sonunda uzlaşıp doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış sözünün hayat bulmuş hali olabilirsiniz. Ya da her şey sizin lehinize bile olsa insanlar kötü anılarını çağrıştıran iyi insanlarla da aralarına mesafe koyabiliyorlar. Her halükarda olumsuzlukla sonuçlanacaktır. Ayrıca Hatice bunu kendi keşfedip deneyimlemeli. Siz bu konuyla ilgili mevzu olursa kendi fikirlerinizi söylemekten çekinmeyin aynı düşünmek zorunda değilsiniz. Öyle edepliyim böyle namusluyum diyene de He hee! diyip geçersiniz. Ya da Tv programlarında da görüyoruz herkes namus timsali gibi dolaşıyor ortada sonra kaynım bana k....ydı, ben kaynıma ... derken komşu çıkageldi... bu çocuk kimden bilmiyorum diye çıkıyorlar. Herkes içinde yaşasın edebinin reklamını yapmasın. Yoksa böyle burdan bakınca pek bi sahte görünüyor! dersiniz.
Kendinize vizyon sahibi, dünyayı, kitapları, doğayı, tarihi konuşabileceğiniz faydalı arkadaşlar edinin derim