ben korkuyorum ben anlatırsan bana birşey yapar ben çocuklarımı bırakmak istemiyorum ya bu kadın benimle yedi benimle içti beraber gezdik sürekli bizdeydi taki ben herşeyi anlayana kadar aynı şekilde kocası benimkiyle samimi arkadaşlardı oda bazı şeyleri duydu arkadaşlığı bıraktı kocası karısını çok seviyor ama ispat edemediği için susuyor
2 çocuktan sonra bende istemiyordum 6 yıl doğum kontrol hapı alıyordum sonra kronik hepatit b oldugumu öğrendim doktor izin vermedi karaciğere zararlıymış bıraktım 3 hamile kaldım o korundu 4 yıl boyunca sonra obıraktı korunmayı istiyorum çocuk diye onun aileside bir tane getir belki düzelir dedi bende getirdim zaten kadın benim hamile kaldığımı duyunca oda yaptı onun ailesi benim yanınmda ama ne abisini ne annesini dinliyor baba küçükken ölmüş babasız büyümüş ben evi terk edince annesi çocuklarımı istemiyordu belki karısının kıymetini anlar evine döner diye oda ben çocukları yurda verecem diyordu bende eve dönmek zorunda kalıyordum ne benden vazgeçiyor ne o kadından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?