bir kadının çaresizliği

kaibo01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2015
109
127
103
40
ben yeni üye oldum kk sürekli takip ediyorum artık bende derdimi soyleyip çare arıyorum 30 yaşında 4 cocuğum var eşim 5 yıldır amcası kızıyla beni aldatıyor üstelik kadın evli ve 3 çocuğu var
ben doğuluyum babam beni döverek ona verdi önceleri iyiydik ama son 5 senem hayatımı yaşama dygumu hepsini aldılar ne yapacağım bilmiyorum şimdiye kadar nasıl dayandın diyeceksiniz mecburdum kimsem yok ailem beni isteselerde çocuklarımı istemiyor boşanma davası açtık büyükler araya girdi geri çektik sürekli o kadın için dayak yedim evden atıldım çocuklarımı alıp kaçırdı benden intihar ettim yine kurtulamadım kadın sığınma evine gideyim dedim ordada en fazla 3 ay kalınıyormuş çaresizim ne olur beni kınamayın burda şartlar öyle zorki kimseye gidemiyorsun ailene bile olayı ilk öğrendiğimde kadının ailsine anlattım yalan iftira dediler kimse bana inanmadı ama eşim olacak o adam doğru ben onlayım herşey gerçek kadına gittim sen kocanı elinde tut benimle işin olmaz hala rıyor kocası gece işe gittiğinde oraya gidiyor biz artık bir aile deyiliz sadece ben ve çocuklarım o ve kdın iki yabancıyız sadece yatmaya geliyor çok köyü bir insan oldu son bir kaç aydır kumarda oynuyor ben şimdi ne yapayım yardım edin

valla keşke ölse şu adam da kurtulsanız :/
4 çocukla bi yere gidemezsiniz
aile de kabul etmiyor
koca boşamıyor ama kuzeniyle aldatıyor.
çocuklar olmasa gidip devlete sığınırdınız iş de bulurdu devlet size
ama bakıma muhtaç küçük çocuklarınız var ve 5 kişi hayat kurmak çok zor
başka çocuğunuz olmaz inşallah

peki diğer kadının kocası bilmiyor mu karısının aldattığını? söyleyin gerekeni yapsın o da.
madem akrabanızla aldatıyor o zaman aile büyükleri devreye girsin. gerekirse dışlasınlar öbür kadının çocuklarını da elinden alsınlar. niye herkes göz yumuyor bu pisliğe

Ne oluyorsa olsun ama çocuklarını sensiz kimseye muhtaç bırakma bak neler oluyor.....Allaha emanet olun

kocasıda duydu ama öyle bir kadınki yalan dedi iftira dedi onlarda boşanma aşamasına geldi kadının ailesi benin yüzümden olduğunu söylüyorlardısiz onu bir tanısaydınız sen nasıl bu kadınla baş ediyorsun dersininz

kocasına neden söylemiyorsunuz? Allahından bulsun böyle insanlar ne diyeyim...

ben korkuyorum ben anlatırsan bana birşey yapar ben çocuklarımı bırakmak istemiyorum ya bu kadın benimle yedi benimle içti beraber gezdik sürekli bizdeydi taki ben herşeyi anlayana kadar aynı şekilde kocası benimkiyle samimi arkadaşlardı oda bazı şeyleri duydu arkadaşlığı bıraktı kocası karısını çok seviyor ama ispat edemediği için susuyor

4 cocuk ne ya??hic korunmak akliniza gelmedi..hadi 1 olur 2 olur anlarim da..

Benden size tavsiye..sizin ve o esinuz olacak adamin hatalari yüzünden o cocuklara daha fazla kiymayin..gidin valilige,aile sosyal bakanliginin ilgili yerine..babanizin size yaptigini esiniz cocuklariniza yapmadan gidin kurtulun..

2 çocuktan sonra bende istemiyordum 6 yıl doğum kontrol hapı alıyordum sonra kronik hepatit b oldugumu öğrendim doktor izin vermedi karaciğere zararlıymış bıraktım 3 hamile kaldım o korundu 4 yıl boyunca sonra obıraktı korunmayı istiyorum çocuk diye onun aileside bir tane getir belki düzelir dedi bende getirdim zaten kadın benim hamile kaldığımı duyunca oda yaptı onun ailesi benim yanınmda ama ne abisini ne annesini dinliyor baba küçükken ölmüş babasız büyümüş ben evi terk edince annesi çocuklarımı istemiyordu belki karısının kıymetini anlar evine döner diye oda ben çocukları yurda verecem diyordu bende eve dönmek zorunda kalıyordum ne benden vazgeçiyor ne o kadından

5.yi yap..belki düzelir..

Ya kusura bakmayın. Bu konu bana senaryo gibi geldi.
Hadi herşeyi anladım, kadının kocası da biliyor. İspatlayamıyor diyorsunuz. Bu çok saçma. Sonuçta kadının evine gidiyor kocan. Komşu var, teknoloji çağındayız telefon var. Bu kadar ortaya yayılmışken konu mutlaka birisi birşey görür ortaya çıkar. Gizli kalması mümkün değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…