bir kadının çaresizliği

Offf nasil birsey bu ne insanlr var hele 4 cocugu dogur duzelir diyen zihniyete bak allahim ya, bacim sen bu isten ancak ayrilarak kurtulursun baska cozum bos yani yapan yapacagini yapiyor adam inkar bile etmemis ne beklenirki bundan zaten, o kadinida allahim isla etsin kocanida soylenecek sozde kalmiyor artik boyle olaylara allah yardimcin olsun

inanın bu anlattiklarım onda biri bile değil burası öyle bir yerki ortak arkadaşları herşeyi biliyor ve saklıyor kimsekimseye birşey söylemiyor kendi ailesi herşeyi bildiği hallde saklıyorlar burası doğu törenin konuştuğu devletin olmadığı yer evi terk ettiğimde küçük kızımı yanıma alıyordum süt emdiği için kapıya dayanıyordu hakaret küfür annem ve babam ver gittsin senin yüzünden kardeşin katilmi olsun diyorlardı

İyi de bu töre sadece size mi işliyor karsi tarafda kadin ve ahlak dişi hareketleri var. Ve madem akrabalar ,ayni "töre"işlenmesi gerekmez mi. Demem o ki ailesi neden o kadina peşkeş çekiyor
Ayrıca siz masum tarafsiniz ama acilari siz cekiyorsun. Karsi taraf şerefsizlik yapiyor hem kocasiyla hem elin herifiyle gününü gün ediyor bu nasil seymis. Bence tore adi altında çok şerefsizlik donuyor

ALLAH yardımcınız olsun..ispatlamaya çalışın bence.mahkeme nafaka vs verilmesini sağlar ispatlarsanız.sığınma evlerine başvurun

kadının ailesinden kadın olanlar hepsi biliyor gerçek olduğunu hatta kızkardeşleri yataklık ediyorlar onlara ama iş erkeklere gelince yalan iftira benim şerefsiz kocam amcasının yanına gidip ekmeğe el basarak yemin etmiş beni kötülemiş onları yeğeni olduğu için ona inandılar bana değil

Offf durumun cok zor arkadasim. Kocan ve o kadin cok şerefsiz. Gizliden mesaj atsan ya da ankesörlü telefondan kadinin Kocasina haber versen kocan o kaltagin yanina gittiğinde

sığınma evini düşündüm ama benim büyük oğlum 12 yaşında onu almazlar diye gitmedin diğerlerini alsam onun ne suçu var yanlız bırakmaya geçen kavgamızda anne boş ver okulu gidelim başka yere ben çalışırım dediğinde çok ağladım bari onlar okusun istiyorum

çok düşündüm ama cesaret edemedim anlasalar ben olduğumu hep dua ediyorum inşallah kendi birgün yakalar ama boş kadın senelerce kocasını aldatıyor

Hepatit b sana nerden bulaşmış. Kocan bir tek amcasının kızıyla mi aldatiyor seni.
eşim öyle yapanlara kızardı nasıl insan başkasının namusuna bakar diye beni çok seviyordu 3 yıl boyunca peşimden koştu ama ben sevmiyordum oda ölse toprağın kalsa benim olur diyordu babamın akrabası olduğu için babam beni zorla verdi bende mecbur kaldım

Hepatit b sana nerden bulaşmış. Kocan bir tek amcasının kızıyla mi aldatiyor seni.
eşim öyle yapanlara kızardı nasıl insan başkasının namusuna bakar diye beni çok seviyordu 3 yıl boyunca peşimden koştu ama ben sevmiyordum oda ölse toprağın kalsa benim olur diyordu babamın akrabası olduğu için babam beni zorla verdi bende mecbur kaldım

eşim öyle yapanlara kızardı nasıl insan başkasının namusuna bakar diye beni çok seviyordu 3 yıl boyunca peşimden koştu ama ben sevmiyordum oda ölse toprağın kalsa benim olur diyordu babamın akrabası olduğu için babam beni zorla verdi bende mecbur kaldım hepatit b annemde çıktı sonra ben ve iki kardeşimde

Allah askina yok toreydi yok doguydu yapmayin yadogu insani bu kadar genis degil!!yerin dibine koydunuz be..oralarda bile aile yapisi duzgun olan insanlar var boyle seylere tahammulu olmayanlar var yani,bu meseleyi dogu bati olayi olarak degerlendirmeyin lutfen..bu tur olaylar her irkta her memlekette olabilir benim aklimin almadigi herkes herseyi biliyor ve susuyor oylemi?bu ne mantiktir

Bak arkadasim yasadiklarin kolay hazmedilecek seyler degil,anliyorum seni ama bu olayi bir tek sen ortaya cikarabilirsin...beklemenin bir anlami yok yine zararli cikan sen olursun..

ben yine buraya yazarak anlattım yaşadığımı benim durumumda olup okuma yazma bilmeyen kocası eve birşey getirirse bin kez şükreden okadar çok varki siz anlamazsınız okul okumayan kızlar 15 16 yaşında evlendirenler hep sussunlar benim gibi çünkü çareleri yok gelin bir burdaki hayatlarıgörün

Bak arkadasim yasadiklarin kolay hazmedilecek seyler degil,anliyorum seni ama bu olayi bir tek sen ortaya cikarabilirsin...beklemenin bir anlami yok yine zararli cikan sen olursun..
ben anlatırsan çok kötü olcak ikiside ölecek benim ailem kocamın ailesi kadının ailesi kadının kocasının ailesi hepsi bibirine girer belki kan dökülecek burda kimse namussuzluğu kabul etmez ö yüzden susuyorlar

Ben anlamadim simdi dogu kanunlari bosanmak isteyen kadini yasatmiyor da kocasini aldatan kadina neden birsey olmuyor? Sadece siz mi biliyorsunuz durumu?

olay duyulursa boşayanda olur öldürende bizimki çok akıllı ikici hat almış onla konuşuyorlar ortak arkadaşları var orda buluşuyorlar kocası şehir dışında olsa evine gidiyor ben herşeyi araştırdım öğrendim gereken kişilere söyledim onlarda kadını şıkıştırdıklarında yalan iftira atıyor bize söylüyordu bide kim kadına ne söylese hemen kocamı arayı bu böyle dedi şu söyle dedi diye kocama ağlıyormuş bende kocasına söyleyecek cesaretim yok çünkü olan yine bana olacak

Kusura bakma ama asil namussuzluk bunlari bilipte susmaktir!!!o nasmussuzluga ortak olmaktir bu!ayrica bu sozum size degil yanlis anlamayin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…