- 3 Eylül 2015
- 474
- 869
- 33
- 33
2 çocuktan sonra bende istemiyordum 6 yıl doğum kontrol hapı alıyordum sonra kronik hepatit b oldugumu öğrendim doktor izin vermedi karaciğere zararlıymış bıraktım 3 hamile kaldım o korundu 4 yıl boyunca sonra obıraktı korunmayı istiyorum çocuk diye onun aileside bir tane getir belki düzelir dedi bende getirdim zaten kadın benim hamile kaldığımı duyunca oda yaptı onun ailesi benim yanınmda ama ne abisini ne annesini dinliyor baba küçükken ölmüş babasız büyümüş ben evi terk edince annesi çocuklarımı istemiyordu belki karısının kıymetini anlar evine döner diye oda ben çocukları yurda verecem diyordu bende eve dönmek zorunda kalıyordum ne benden vazgeçiyor ne o kadından
Offf durumun cok zor arkadasim. Kocan ve o kadin cok şerefsiz. Gizliden mesaj atsan ya da ankesörlü telefondan kadinin Kocasina haber versen kocan o kaltagin yanina gittiğinderanur, post: 44320706, member: 725827"]kadının ailesinden kadın olanlar hepsi biliyor gerçek olduğunu hatta kızkardeşleri yataklık ediyorlar onlara ama iş erkeklere gelince yalan iftira benim şerefsiz kocam amcasının yanına gidip ekmeğe el basarak yemin etmiş beni kötülemiş onları yeğeni olduğu için ona inandılar bana değil
eşim öyle yapanlara kızardı nasıl insan başkasının namusuna bakar diye beni çok seviyordu 3 yıl boyunca peşimden koştu ama ben sevmiyordum oda ölse toprağın kalsa benim olur diyordu babamın akrabası olduğu için babam beni zorla verdi bende mecbur kaldımHepatit b sana nerden bulaşmış. Kocan bir tek amcasının kızıyla mi aldatiyor seni.
eşim öyle yapanlara kızardı nasıl insan başkasının namusuna bakar diye beni çok seviyordu 3 yıl boyunca peşimden koştu ama ben sevmiyordum oda ölse toprağın kalsa benim olur diyordu babamın akrabası olduğu için babam beni zorla verdi bende mecbur kaldımHepatit b sana nerden bulaşmış. Kocan bir tek amcasının kızıyla mi aldatiyor seni.
eşim öyle yapanlara kızardı nasıl insan başkasının namusuna bakar diye beni çok seviyordu 3 yıl boyunca peşimden koştu ama ben sevmiyordum oda ölse toprağın kalsa benim olur diyordu babamın akrabası olduğu için babam beni zorla verdi bende mecbur kaldım hepatit b annemde çıktı sonra ben ve iki kardeşimdeHepatit b sana nerden bulaşmış. Kocan bir tek amcasının kızıyla mi aldatiyor seni.
Allah askina yok toreydi yok doguydu yapmayin yainanın bu anlattiklarım onda biri bile değil burası öyle bir yerki ortak arkadaşları herşeyi biliyor ve saklıyor kimsekimseye birşey söylemiyor kendi ailesi herşeyi bildiği hallde saklıyorlar burası doğu törenin konuştuğu devletin olmadığı yer evi terk ettiğimde küçük kızımı yanıma alıyordum süt emdiği için kapıya dayanıyordu hakaret küfür annem ve babam ver gittsin senin yüzünden kardeşin katilmi olsun diyorlardı
Bak arkadasim yasadiklarin kolay hazmedilecek seyler degil,anliyorum seni ama bu olayi bir tek sen ortaya cikarabilirsin...beklemenin bir anlami yok yine zararli cikan sen olursun..sığınma evini düşündüm ama benim büyük oğlum 12 yaşında onu almazlar diye gitmedin diğerlerini alsam onun ne suçu var yanlız bırakmaya geçen kavgamızda anne boş ver okulu gidelim başka yere ben çalışırım dediğinde çok ağladım bari onlar okusun istiyorum
ben anlatırsan çok kötü olcak ikiside ölecek benim ailem kocamın ailesi kadının ailesi kadının kocasının ailesi hepsi bibirine girer belki kan dökülecek burda kimse namussuzluğu kabul etmez ö yüzden susuyorlarBak arkadasim yasadiklarin kolay hazmedilecek seyler degil,anliyorum seni ama bu olayi bir tek sen ortaya cikarabilirsin...beklemenin bir anlami yok yine zararli cikan sen olursun..
Kusura bakma ama asil namussuzluk bunlari bilipte susmaktir!!!o nasmussuzluga ortak olmaktir bu!ayrica bu sozum size degil yanlis anlamayin...ben anlatırsan çok kötü olcak ikiside ölecek benim ailem kocamın ailesi kadının ailesi kadının kocasının ailesi hepsi bibirine girer belki kan dökülecek burda kimse namussuzluğu kabul etmez ö yüzden susuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?