bir kadının çaresizliği

Bu bahsettiginiz hayatlar bir tek sizin oralardami yasaniyor saniyorsunuz?malesef bu ulkemizin kanayan bir yarasi,dogu bati farketmiyor arkadasim erken yasta evlendirilip,susmaya,cekmeye mecbur birakilanlar ne yazikki var..ama diyorum sen sus oteki sussun nereye kadar?nereye kadar devam edeceksiniz icinde buludugunuz cirkinlige nasil dayanacaksiniz?sunuda unutma er yada gec cikacak ortaya yadikler halt,sen de kaybettigin zamana yanacaksin bide bunu dusun derim...

aşkı memnu gibi
Merak etme gerizekalı EDNAN BEY eninde sonunda duyuyo

DİP NOT :Bir tarafımda hiç inanmadı hani

Bende inanmadım 30 yaşındayım yazmış başta alttaki msj da da 2. Çocuktan sonra 6 yıl dk hapı içmiş. 4 çocuğu var

Baya ard arda olmuş 5 yıldır aldatan kocadan 2 çocuk daha yapmış sonradan

Bende inanmadım 30 yaşındayım yazmış başta alttaki msj da da 2. Çocuktan sonra 6 yıl dk hapı içmiş. 4 çocuğu var

Baya ard arda olmuş 5 yıldır aldatan kocadan 2 çocuk daha yapmış sonradan
ardada degil ilişkilerini öğrendiğimde 3.çocuğum 5 aylıktı

bende çok isterim herşeyin ortaya çıkmasını kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz biliyorum hep söylüyorlar sabret sabret nereye kadar yoruldum ama ben kocama da söyledim bu dünyadada öbür taraftada elim yakanızda elbet hak yerini bulacak

4. Nasıl oldu kazadir kesin...
4.hastalığımdan dolayı o korunuyordu o istedi aileside istedi o yüzden hamile kaldığımda kadından ozaman ayrılmıştı iyiydi bende kurtuldum dedim ama sadece 8 ay sürdü kadın yine bir yalanla taktı peşine

Kocan kadina gidince kadinin kocasini ara haber vr

inanın çok korkuyorum evleri bize uzak kendi gözümle içeri girdiğini görsem belki yapardım ya ben aradğımda o çıksa ozaman yine olan bana olur
Esini takip edecek bir tanidigim yokmu erkek kardes vs esin eve girince ya polise bastirin yada okadinin esinin cep numarasini arayin olmazmi

Doğuda suçsuz kadınlar bile oldurulurken bunlardaki cesaret nasıl birseymis üstelik amcasının kiziyla

Kocaniz kadinla bulusurken kadinin kocasini aramak hic mi akliniza gelmedi? ,

yaptığı iğrençliği ıspatlayıp aile büyüklerine sunacaksın.ozaman ailen sana inanır ve destek olur..

Cnm Allah yardmcn olsn da madem boyle adamla evlisin ne diye bu kadar cocuk yaptin ve nasil olurda ailen ve ailesi evli ve kuzeniyle birlikte olmasina izin verirler benim bildigim dogu insani bunu yapmaz

İnş bu konu yalandır. Gerçekse Allah sabır versin 4 çocukla çok zor.

Ama töre denilen şey sadece masumlara mı işliyor oralarda? Karısının böyle halt karıştırdığını duyan koca kadını yalnız bırakıp şehir dışına mı çıkıyor? Senin bildiğini cümle alemin bildiğini o adam mı bilmiyor? Bütün sülaleler o muhteşem törelerini çiğneyip nasıl susuyor? Gece gece hiç oturmadı bunlar kafamda.

Heryerden bagli kollarin.
Allah bin sabir versin abla.

Sen ispatlamak istiyomusun kocanin kuzeniyle iliski yasadigini yoksa istemiyosun? Eger istiyosan yardimci olalim.
Bi hemcinsimizin ucuruma suruklenmesini izlemek insanlik degildir.

Eger istersen whatsapp yazismalarini laptoptn takip ederek delil biriktire bilirsin.
Yok eger dersenki benin basim belaya girer.
Burdan birlik olup seni isin icine sokmadan ortaya cikaririz kocanin foyasini.
Faceden tanisalim bahanesiyle samimi olup agzini acariz.

Simdi soyleyemem benim soyledigimi anlarlarsa cok kotu seyler olur falan demissin ama onceden de soyledigini ama esinin seni kotuleyip yalanci cikardigini insanlarin da ona inandigini soylemissin. Dogudaki evlilikleri biliyorum hic bir dedigine nasil olur demiyorum ama birtek o kisma aklim takildi. Zaten daha once denedigin seyi tekrar denemekten neden korkuyorsun? O zaman bisey olmadi simdi mi olacak? Bu arada esin sana evde siddet uyguluyor mu? Kacinci sinifa kadar okudun?

bu adamdan kurtul sonra çocuklarını da kimseye verme

şimdi bazı şeyleri herkes biliyor bilmeyende zaten duydu ama inkar ediyorlar kadınında okuma yazması yok wapsap ve mesaj yazmayı bilmiyor geçen sene kocası ist la çalışmaya geldi o aralar kocam hep ordaydı kocası döndüğünde çok büyük kavga ettiler ben seni aradığımda tlf sürekli başkasıyla görüşüyor diye tlf kıdı bu sefer annesininkiyle arıyordu kocamı sonra babası ona ayrı bir hat ve tlf aldı yine konuşmaya başladılar inanın herkes herşeyi saklıyorlar annesinin evinde gece 10 da arıyordu saat 2 kadar konuşuyordu eve geç gelmesinden biliyordu

ben çok çektim dayak hakaret o kadın yüzünden çocuklarımdaan koparıldım intihar ettim 2 gün yoğun bakımda kaldım ama yine kurtulamadım o kadından ben nekadar onların üstüne gittim onlar daha çok bağlandılar şimdi ise susuyorum ben ilkokul mezunuyum ama kendimi geliştirdim kocam ise okuma yazması yok sonra öğrendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…