- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.190
- 198
Bu bahsettiginiz hayatlar bir tek sizin oralardami yasaniyor saniyorsunuz?malesef bu ulkemizin kanayan bir yarasi,dogu bati farketmiyor arkadasim erken yasta evlendirilip,susmaya,cekmeye mecbur birakilanlar ne yazikki var..ama diyorum sen sus oteki sussun nereye kadar?nereye kadar devam edeceksiniz icinde buludugunuz cirkinlige nasil dayanacaksiniz?sunuda unutma er yada gec cikacak ortaya yadikler halt,sen de kaybettigin zamana yanacaksin bide bunu dusun derim...ben yine buraya yazarak anlattım yaşadığımı benim durumumda olup okuma yazma bilmeyen kocası eve birşey getirirse bin kez şükreden okadar çok varki siz anlamazsınız okul okumayan kızlar 15 16 yaşında evlendirenler hep sussunlar benim gibi çünkü çareleri yok gelin bir burdaki hayatlarıgörün
aşkı memnu gibi
Merak etme gerizekalı EDNAN BEY eninde sonunda duyuyo
DİP NOT :Bir tarafımda hiç inanmadı hani
2 çocuktan sonra bende istemiyordum 6 yıl doğum kontrol hapı alıyordum sonra kronik hepatit b oldugumu öğrendim doktor izin vermedi karaciğere zararlıymış bıraktım 3 hamile kaldım o korundu 4 yıl boyunca sonra obıraktı korunmayı istiyorum çocuk diye onun aileside bir tane getir belki düzelir dedi bende getirdim zaten kadın benim hamile kaldığımı duyunca oda yaptı onun ailesi benim yanınmda ama ne abisini ne annesini dinliyor baba küçükken ölmüş babasız büyümüş ben evi terk edince annesi çocuklarımı istemiyordu belki karısının kıymetini anlar evine döner diye oda ben çocukları yurda verecem diyordu bende eve dönmek zorunda kalıyordum ne benden vazgeçiyor ne o kadından
ardada degil ilişkilerini öğrendiğimde 3.çocuğum 5 aylıktıBende inanmadım 30 yaşındayım yazmış başta alttaki msj da da 2. Çocuktan sonra 6 yıl dk hapı içmiş. 4 çocuğu var
Baya ard arda olmuş 5 yıldır aldatan kocadan 2 çocuk daha yapmış sonradan
ardada degil ilişkilerini öğrendiğimde 3.çocuğum 5 aylıktı
bende çok isterim herşeyin ortaya çıkmasını kimsenin yaptığı kimsenin yanına kalmaz biliyorum hep söylüyorlar sabret sabret nereye kadar yoruldum ama ben kocama da söyledim bu dünyadada öbür taraftada elim yakanızda elbet hak yerini bulacakBu bahsettiginiz hayatlar bir tek sizin oralardami yasaniyor saniyorsunuz?malesef bu ulkemizin kanayan bir yarasi,dogu bati farketmiyor arkadasim erken yasta evlendirilip,susmaya,cekmeye mecbur birakilanlar ne yazikki var..ama diyorum sen sus oteki sussun nereye kadar?nereye kadar devam edeceksiniz icinde buludugunuz cirkinlige nasil dayanacaksiniz?sunuda unutma er yada gec cikacak ortaya yadikler halt,sen de kaybettigin zamana yanacaksin bide bunu dusun derim...
4.hastalığımdan dolayı o korunuyordu o istedi aileside istedi o yüzden hamile kaldığımda kadından ozaman ayrılmıştı iyiydi bende kurtuldum dedim ama sadece 8 ay sürdü kadın yine bir yalanla taktı peşine4. Nasıl oldu kazadir kesin...
inanın çok korkuyorum evleri bize uzak kendi gözümle içeri girdiğini görsem belki yapardım ya ben aradğımda o çıksa ozaman yine olan bana olurKocan kadina gidince kadinin kocasini ara haber vr
Esini takip edecek bir tanidigim yokmu erkek kardes vs esin eve girince ya polise bastirin yada okadinin esinin cep numarasini arayin olmazmiinanın çok korkuyorum evleri bize uzak kendi gözümle içeri girdiğini görsem belki yapardım ya ben aradğımda o çıksa ozaman yine olan bana olur
Doğuda suçsuz kadınlar bile oldurulurken bunlardaki cesaret nasıl birseymis üstelik amcasının kiziylaben yeni üye oldum kk sürekli takip ediyorum artık bende derdimi soyleyip çare arıyorum 30 yaşında 4 cocuğum var eşim 5 yıldır amcası kızıyla beni aldatıyor üstelik kadın evli ve 3 çocuğu var
ben doğuluyum babam beni döverek ona verdi önceleri iyiydik ama son 5 senem hayatımı yaşama dygumu hepsini aldılar ne yapacağım bilmiyorum şimdiye kadar nasıl dayandın diyeceksiniz mecburdum kimsem yok ailem beni isteselerde çocuklarımı istemiyor boşanma davası açtık büyükler araya girdi geri çektik sürekli o kadın için dayak yedim evden atıldım çocuklarımı alıp kaçırdı benden intihar ettim yine kurtulamadım kadın sığınma evine gideyim dedim ordada en fazla 3 ay kalınıyormuş çaresizim ne olur beni kınamayın burda şartlar öyle zorki kimseye gidemiyorsun ailene bile olayı ilk öğrendiğimde kadının ailsine anlattım yalan iftira dediler kimse bana inanmadı ama eşim olacak o adam doğru ben onlayım herşey gerçek kadına gittim sen kocanı elinde tut benimle işin olmaz hala rıyor kocası gece işe gittiğinde oraya gidiyor biz artık bir aile deyiliz sadece ben ve çocuklarım o ve kdın iki yabancıyız sadece yatmaya geliyor çok köyü bir insan oldu son bir kaç aydır kumarda oynuyor ben şimdi ne yapayım yardım edin
Aynı seyi yazcaktım bende...Kadının kocası evde yokken eşin oraya giderse kadının kocasına haber ver gelsin suçüstü yakalasın onları
ben çok çektim dayak hakaret o kadın yüzünden çocuklarımdaan koparıldım intihar ettim 2 gün yoğun bakımda kaldım ama yine kurtulamadım o kadından ben nekadar onların üstüne gittim onlar daha çok bağlandılar şimdi ise susuyorum ben ilkokul mezunuyum ama kendimi geliştirdim kocam ise okuma yazması yok sonra öğrendiSimdi soyleyemem benim soyledigimi anlarlarsa cok kotu seyler olur falan demissin ama onceden de soyledigini ama esinin seni kotuleyip yalanci cikardigini insanlarin da ona inandigini soylemissin. Dogudaki evlilikleri biliyorum hic bir dedigine nasil olur demiyorum ama birtek o kisma aklim takildi. Zaten daha once denedigin seyi tekrar denemekten neden korkuyorsun? O zaman bisey olmadi simdi mi olacak? Bu arada esin sana evde siddet uyguluyor mu? Kacinci sinifa kadar okudun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?