bir kadının çaresizliği

Bir de her şeyi anladım da bu adamdan 4 çocuk gerçekten çok ilginç Madem 5 yıl böyle adama dayandın bi zahmet şikayet etme bir ömür dayan

Konu başlığı bir kadının yanlışları

Konu başlığı bir kadının yanlışları
Asil senin yaptığın yanlış. .bugun açtığı konuyu ve bütün yorumları okusaydın şimdi birde eski konusunu gündeme getirip bu soruları sormazdin. Onun yarası var ve sen de dahil birçok kişi yarasını desiyorsunuz.yazık değil mi kadına?
Olan olmuş ne yapsın çocukları?bundan sonra ne yapılabilir onu konuşmak lazım. .geçmişi konuşmak eleştirmek yargılamak konu sahibine de sizede birşey kazandırmaz. Lütfen bir kadın olarak empati kurun o kadınla ve anlamaya çalışın acısını. .

Kadına üzülmediğimi nerden çıkardın ben de bir anneyim ben böyle pasif hakkını savunamayan kendini ezdiren kadınlara çok kızıyorum mesela bu kadın neden 5 yıl bu hayata katlandı imkanlar kısıtlı olsa bile 5 yılda hiç mi ayrılmak için çözüm bulamadı Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın

Bunu bilmek için bugün açtığı konuyu takip etmen gerekiyor orda bir çok kez olayların nasıl olduğunu yazmış canım. .üzüldüğünü biliyorum ama eleştirmen o kadını üzüyor..ben bugün o hanımla telefonda konuştum. Hiçte güçsüz pasif yada hakkını savunmadan bir kadın değil. .elinden ne gelirse yapmış sonuna kadar uğraşmış bir kadın. .daha da vazgeçmiyor doğu gibi yerde bütün şartları zorlayıp boşanmayı ve çocuklarını geri almaya uğraşıyor..lütfen oku bugün ki konuları bütün yorumları olurmu

Evet keşke meslek sahibi olsaydı boşanıp çocuklarını yanına alırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…