Aynen evde silah olsada gidip ikisinide oldursem diyorumKeske yilda bir gun suc islemek serbest olsa boyle insanlari temizlerdik
Sapta guzel nerden bulurum yemeklerine katip vereyimBascan şapı ,bascan şapı en sonunda hazin son uçak bir daha kalmamak üzere düşecek
Benimkocamda şimdi gelir eli kulağında ya yoldadır çocuklar da gelir çene ç almaktan yemekde yapmadım iyi kötü Allah ne verdiyse hazırlıyim sana dua edicem yalnız değilsin
görüyorsunuz değil mi arkadaşlar. ülkemizde namusu, ahlakı, üstüne üstlük dini kuralları GÜYA en sıkı en yoğun yaşayan kişiler doğu kültürüyle doğmuş-büyümüş insanlar. hani sanırlar ya batı'da erkekler ve özellikle kadınlar arı, namusu sokakta bulmuş sanki. ben de doğu kökenliyim. Batı'nın merkezinde doğup büyüdüm ama bu adamların ciğerini biliyorum. pislik herifler. bu arkadaşımızın eşi olacak mahlukatla oturup konuşsanız sanırsınız ki evliya. kısaca nereli olursa olsun, adam önce adam olacak. insan önce insan olacak.
umarım tez zamanda mutluluğa, huzura kavuşursun canım
Saçmalama çocukların ziyan olur onları doğururken çektiğin sancıları düşün aklını başına al Tamammı deymez , inan bana[/QUOTE][QUOTE="elanurisranur, post: 44485987, member: 725çAynen evde silah olsada gidip ikisinide oldursem diyorum
allah kolaylık versın cnm sana tez zamanda kurtulursun ınsallah ahlaksızlar dan allah snı ve cocuklarını iyi insanlarla karsılastrsın ama pes etmee sakın cocukların için sen yaparsın 4 cocuk dogurmus kadın ve sen bır anası n senın elınden allahın ıznıyle hersey gelirrben yeni üye oldum kk sürekli takip ediyorum artık bende derdimi soyleyip çare arıyorum 30 yaşında 4 cocuğum var eşim 5 yıldır amcası kızıyla beni aldatıyor üstelik kadın evli ve 3 çocuğu var
ben doğuluyum babam beni döverek ona verdi önceleri iyiydik ama son 5 senem hayatımı yaşama dygumu hepsini aldılar ne yapacağım bilmiyorum şimdiye kadar nasıl dayandın diyeceksiniz mecburdum kimsem yok ailem beni isteselerde çocuklarımı istemiyor boşanma davası açtık büyükler araya girdi geri çektik sürekli o kadın için dayak yedim evden atıldım çocuklarımı alıp kaçırdı benden intihar ettim yine kurtulamadım kadın sığınma evine gideyim dedim ordada en fazla 3 ay kalınıyormuş çaresizim ne olur beni kınamayın burda şartlar öyle zorki kimseye gidemiyorsun ailene bile olayı ilk öğrendiğimde kadının ailsine anlattım yalan iftira dediler kimse bana inanmadı ama eşim olacak o adam doğru ben onlayım herşey gerçek kadına gittim sen kocanı elinde tut benimle işin olmaz hala rıyor kocası gece işe gittiğinde oraya gidiyor biz artık bir aile deyiliz sadece ben ve çocuklarım o ve kdın iki yabancıyız sadece yatmaya geliyor çok köyü bir insan oldu son bir kaç aydır kumarda oynuyor ben şimdi ne yapayım yardım edin
allah kolaylık versın cnm sana tez zamanda kurtulursun ınsallah ahlaksızlar dan allah snı ve cocuklarını iyi insanlarla karsılastrsın ama pes etmee sakın cocukların için sen yaparsın 4 cocuk dogurmus kadın ve sen bır anası n senın elınden allahın ıznıyle hersey gelirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?