bir kadının çaresizliği

Okuyayım değil ,çık burdan git şimdi okumaya başla neyi bekliyon

Şapı verecende , oda gidip ....ra alıp içmeyecek, la bunlara uyku ilacı ver biyere çıkmasınlar daha sağlam olur

Benimkocamda şimdi gelir eli kulağında ya yoldadır çocuklar da gelir çene ç almaktan yemekde yapmadım iyi kötü Allah ne verdiyse hazırlıyim sana dua edicem yalnız değilsin

[QUOTE="elanurisranur, post: 44485987, member: 725çAynen evde silah olsada gidip ikisinide oldursem diyorum[/QUOTE]
Saçmalama çocukların ziyan olur onları doğururken çektiğin sancıları düşün aklını başına al Tamammı deymez , inan bana

görüyorsunuz değil mi arkadaşlar. ülkemizde namusu, ahlakı, üstüne üstlük dini kuralları GÜYA en sıkı en yoğun yaşayan kişiler doğu kültürüyle doğmuş-büyümüş insanlar. hani sanırlar ya batı'da erkekler ve özellikle kadınlar arı, namusu sokakta bulmuş sanki. ben de doğu kökenliyim. Batı'nın merkezinde doğup büyüdüm ama bu adamların ciğerini biliyorum. pislik herifler. bu arkadaşımızın eşi olacak mahlukatla oturup konuşsanız sanırsınız ki evliya. kısaca nereli olursa olsun, adam önce adam olacak. insan önce insan olacak.
umarım tez zamanda mutluluğa, huzura kavuşursun canım

bu bakara suresinden bur ayet saninim kuran okumayi biliyorumda ordan hatirladim

aynen arkadasim cevredekiler hep der esin cok iyi basini kaldirip kimseye bakmiyor ne kadar duzgun ama disariya gore sonra anlatiyorum nasil sasiriyorlar birde cok sevilen biri yok durustmus yok bilmem nasilmis bana gore dunyanin en adi mahlukati cunku yaptiklar bir insanin yaltigi degil

[QUOTE="elanurisranur, post: 44485987, member: 725çAynen evde silah olsada gidip ikisinide oldursem diyorum
Saçmalama çocukların ziyan olur onları doğururken çektiğin sancıları düşün aklını başına al Tamammı deymez , inan bana[/QUOTE]

arada git geller oluyor sanirim tekrar ilac tedavisine baslayacam

allah kolaylık versın cnm sana tez zamanda kurtulursun ınsallah ahlaksızlar dan allah snı ve cocuklarını iyi insanlarla karsılastrsın ama pes etmee sakın cocukların için sen yaparsın 4 cocuk dogurmus kadın ve sen bır anası n senın elınden allahın ıznıyle hersey gelirr

cok sagolun hepiniz dualarinida beni unutmayin benim rabbimden istegim biraz huzur rabbim benim gibi darda olan sikintisi olan tum kardeslerime hayirli kapilar acsin butun dualari kabul olsun insallah

Lütfen forumda şap, kireç vs fikirleri vermeyiniz.

kardeşim sen aslında çok cesur ve çok yürekli bir kadınsın.
yoksa ortalığı ayağa kaldırmışsın ama işlerine gelmediği için dinlememişler.
sen bir çocuk daha yapma sakın.
ve şu kocanı koca gibi görme defolsun gitsin sen usul usul para biriktir içinde intikam planları beleyip kendini bitirme evlatlarını düşün.
doğru zamanı geldiğinde onlar pisliğinde boğlacaklar.
ben polis eşiyim ayrıca özelden yazabilrisin inşaAllah yardımcı olabilirim.

Kusura bakma ama konu sahibi sorun sende ya hala o adama kocam diyebiliyorsun bunca yıl aklın nerdeydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…