Uyuşturcu satıyordur kesinAslinda bir yol buldum hapse attirmak onuda ailemi ikna edersem yapacam
Kız adresi vereyimmi , bitaneside benim kocama dadanmıştı, kene gibi yapışmıştı, zor kurtuldum, tedbir amaçlı yoluver bi zahmetYani inanınının saçını başını yolasım geldi şuanAhlaksız terbiyesizler
Birde doğuda böyle şeyler hoş karşılanmaz derler. İnsanın gözünün içine baka baka nasıl yapıyorlar
Siz biran önce bunları ibreti aleme rezil edin napın edin ama yakalatın suçüstü
Ablacım üzülme ben 58 kilodan 39 kiloya düşmüştüm 4 sene ne çektim bir Allah, bir ben, bir de çocuklarım biliyor, Rabbim bir kapı açar elbet, dert sahibi olursun , canına yazık, çocuklarına sarıl, Allaha tevekkül et kenara çekil , geçecek elbet, Allah yardımcın olsun[/QUOTE]E="elanurisranur, post: 44483484, member: 725827"]Tam 5 yildir allaha havele ediyorum kimi zaman allahim ya kahhar ismiyle ikisini kahret diyorum rabbim muhlet verir ama asla unutmaz ben uzuntuden 56 kilodan 46 kilo oldum
Ablacım üzülme ben 58 kilodan 39 kiloya düşmüştüm 4 sene ne çektim bir Allah, bir ben, bir de çocuklarım biliyor, Rabbim bir kapı açar elbet, dert sahibi olursun , canına yazık, çocuklarına sarıl, Allaha tevekkül et kenara çekil , geçecek elbet, Allah yardımcın olsun[/QUOTE]E="elanurisranur, post: 44483484, member: 725827"]Tam 5 yildir allaha havele ediyorum kimi zaman allahim ya kahhar ismiyle ikisini kahret diyorum rabbim muhlet verir ama asla unutmaz ben uzuntuden 56 kilodan 46 kilo oldum
yok oyle birsey degil baska ama sikayet edersem 3 yil yatar diyorlarUyuşturcu satıyordur kesin
Allaha güven ona yalvar çok dua et ve boşanmak için dilekçeni ver gerisi kolay olur inşallah kullarından korkma sadece Allah,dan kork Ona ' sığın. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım aminsiz nasil kurtuldunuz ben kurtulamiyorum canimi cok yakiyorlar
Ne nefsi ya ahlak diye bir sey var migdem bulaniyor azmis dort tane cocugun var yaYa Kahhar demekle olmuyo gebermiyolar kardeşim, Rabbim nefislerini öldürsün
Çocuklu , çocuksuz farketmiyo ,10 tanede çocuğu olsa yPan yapıyo, Allahtan korkusu olmayan kuldan utanırmı hiçNeyan si ya ahlak diye bir sey var migdem bulaniyor azmis dort tane cocugun var ya
İster inan ister inanma ben bu duayla kurtuldum[/QUOT insallah duzelir okuyagim cok sagol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?