bir kadının çaresizliği

E="elanurisranur, post: 44483484, member: 725827"]Tam 5 yildir allaha havele ediyorum kimi zaman allahim ya kahhar ismiyle ikisini kahret diyorum rabbim muhlet verir ama asla unutmaz ben uzuntuden 56 kilodan 46 kilo oldum[/QUOTE]
Ablacım üzülme ben 58 kilodan 39 kiloya düşmüştüm 4 sene ne çektim bir Allah, bir ben, bir de çocuklarım biliyor, Rabbim bir kapı açar elbet, dert sahibi olursun , canına yazık, çocuklarına sarıl, Allaha tevekkül et kenara çekil , geçecek elbet, Allah yardımcın olsun

Kız adresi vereyimmi , bitaneside benim kocama dadanmıştı, kene gibi yapışmıştı, zor kurtuldum, tedbir amaçlı yoluver bi zahmet

Zamanın yeni trendi başkasının kocasını çalmak , en iğrenç hırsızlık , adilik , bekar erkeklerin suyu mu çıkmış acaba, zina resmen zina cehennemde yanacaklar .3. kadında suç var , kocalarkanatsız melek demiyorum , iki tarafta dibine kadar suçlu kardeşim Allah ıslah etsin

E="elanurisranur, post: 44483484, member: 725827"]Tam 5 yildir allaha havele ediyorum kimi zaman allahim ya kahhar ismiyle ikisini kahret diyorum rabbim muhlet verir ama asla unutmaz ben uzuntuden 56 kilodan 46 kilo oldum
Ablacım üzülme ben 58 kilodan 39 kiloya düşmüştüm 4 sene ne çektim bir Allah, bir ben, bir de çocuklarım biliyor, Rabbim bir kapı açar elbet, dert sahibi olursun , canına yazık, çocuklarına sarıl, Allaha tevekkül et kenara çekil , geçecek elbet, Allah yardımcın olsun[/QUOTE]
E="elanurisranur, post: 44483484, member: 725827"]Tam 5 yildir allaha havele ediyorum kimi zaman allahim ya kahhar ismiyle ikisini kahret diyorum rabbim muhlet verir ama asla unutmaz ben uzuntuden 56 kilodan 46 kilo oldum
Ablacım üzülme ben 58 kilodan 39 kiloya düşmüştüm 4 sene ne çektim bir Allah, bir ben, bir de çocuklarım biliyor, Rabbim bir kapı açar elbet, dert sahibi olursun , canına yazık, çocuklarına sarıl, Allaha tevekkül et kenara çekil , geçecek elbet, Allah yardımcın olsun[/QUOTE]

siz nasil kurtuldunuz ben kurtulamiyorum canimi cok yakiyorlar

Ya Kahhar demekle olmuyo gebermiyolar kardeşim, Rabbim nefislerini öldürsün

Ben olsam bisekilde videoya falan cek ses kaydi al okadinin kocasina dinlet izlet gebertirler belki oksijen israfi varlik pislik nolur baska cocuk olmasin

siz nasil kurtuldunuz ben kurtulamiyorum canimi cok yakiyorlar
Allaha güven ona yalvar çok dua et ve boşanmak için dilekçeni ver gerisi kolay olur inşallah kullarından korkma sadece Allah,dan kork Ona ' sığın. Rabbim yar ve yardımcın olsun canım amin

Bimillahirrahmanirrahim ve cealne min beyni eydihim sedden ve min halfihim sedden feeğşeynehüm fehüm le yübsirun , Amin durma oku faydasını bu akşamdan göreceksin Inşallah

Önce o kadından soğumaya başlıcak , sonra kopacak , sonra yavaş yavaş evine bağlanacak , en sonunda tam bi ev kuşu olacak, bu seferde sen söyleneceksin evden çıkmıyo diye , İnşallah okursan böyle olacak, en azından bana öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…