Bir kadının potansiyel metres olduğu anlaşılabilirmi , nasıl anlaşılır ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yakın arkadaşımın arkadaşı
Tamam da esın ve bu kadın ne yaptı da suphelendın diyoruz tek yurek olduk, cevap vermiyorsun.

Masada yemek yerken catalın dustu almak ıcın egıldın ve kadının ayagı kocanın bacağında mıydı? Ne gordun?

Çevredeki bütün kadınları metres süzgecinden geçirmek yerine yanımızdaki adamı şeref süzgecinden geçirmek daha mantıklı gibi.

Yani demem o ki eşinizde aldatma potansiyeli varsa kadınların metres potansiyelini çok da takmayın. Sizi ilgilendiren kadının metreslik potansiyeli değil eşinizin sadakat potansiyeli.

Boşuna kadın kadının düşmanı demiyoruz. Erkekler çok namuslu ya hep kadınları yaftalayalım. Hemde hiç bilmeden bide.
Yazık mübarek gecede kimsenin günahını almayalım.

arada bir araya geliriz en yakın arkadaşım eşi ve kendiside gelir bazen 8-10 kez gerek evde gerek dışarıda oturmuşluğumuz vardır gayette alımlı bir kadın ve yapı olarak cilveli yani herkese karşı sıcakkanlı ama bir araya geldiğimiz zaman anlık olarak eşimle bakışmaları yani eşime yandan yandan bakıp gülümsemesi beni fark edince göz kaçırması eşimle konuşurken değişen ses tonu vs vs böyle diyince ultra takıntılı biri olarak algılanmak istemem asla değilim şüphe etmek anormal bir şey değildir
Evet, bu sorunun cevabını bende merak ediyorum konu sahıbı.
Mesela kadın ne yapıyor, kocan ne yapıyor detaylı yazsana?

Sadece bakışlarından dolayı böyle çıkarımlarda bulunmanız ve kadını potansiyel metres olarak yaftalamanız çok yanlış

çok doğru aynen öyle ama ispat bulursam tabikide tabikide boşanacağım, şüphelerimle yaşamayacağım tabiki ama belki zihnim yanlış düşünüyordur bana öyle geliyordur diye birde sizden duymak istedim buradaki yorumların uyması durumu kafamda kesinleştirmez çünkü ispat yok . eşimde aşırı çapkın değil aslında ama işte :)
Evli biriyle olan kisi icin belli bir tarif yok. Ama esinizi ve o kisiyi caktirmadan takip edin o zaman. Kadinin sisyal medyada paylasinlarina bakin, esiniz kadinin her paylasimini ya da kadin esinizin her paylasimini begeniyor mu? Esiniz o kisilerle bulusacaginizda ayna karsisinda daha cok vakit geciriyir mu? Bu tip seylere bakin. Esinizin telefonunda o kadinin telefonu kayitli mi? En son ne zaman gorusmusler? Mesajlari? ..
Bunlari takip edin. Esinizin kadindan bahsedildigindeki tepkisini olcun. Aklima baska birsry gelmiyor. Bu arada cocugunuz yoksa ispat edene kadar cocuk dusunmeyin.

arada bir araya geliriz en yakın arkadaşım eşi ve kendiside gelir bazen 8-10 kez gerek evde gerek dışarıda oturmuşluğumuz vardır gayette alımlı bir kadın ve yapı olarak cilveli yani herkese karşı sıcakkanlı ama bir araya geldiğimiz zaman anlık olarak eşimle bakışmaları yani eşime yandan yandan bakıp gülümsemesi beni fark edince göz kaçırması eşimle konuşurken değişen ses tonu vs vs böyle diyince ultra takıntılı biri olarak algılanmak istemem asla değilim şüphe etmek anormal bir şey değildir

Peki eşin? O da yandan yandan bakıyor mu?

Sizinle arkadaş olanın vay haline.direk metres damgasını yapıştırırsınız siz
açıklama yapmayacağım çünkü gerçekten düşünmeden ve kırıcı konuştuğunuzu düşünüyorum siz nasıl düşünmek istiyorsanız düşünün beni bilen biliyor

Anlaşılır canım. Potansiyel metres hanıma kocam elle düşe kalka x hastalığı bulmuş, bana da bulaştırmış deyin bakın suratına... iliskisi varsa delirir kocan da gelir sorar sana ne testi diye. Iliskisi yoksa da defolur gider suphe uyandiricak bi durum varsa arkadas kalmaniza gerek yok

Potansiyel metres diye birsey olamaz. Metreslerin oyle yuzune bakinca "aaa metresss olabilir" denecek ortak bir ozellikleri olduğunu dusunmuyorum veya şöyle yapiyorsa kesin metrestir gibi sacma sapan bir genelleme beklemiyorsunuzdur umarim.
Potansiyel metres sormak yerine eşinizle kadinin arasinda neler gorup suphelendiniz o önemli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X