Bir kalem yüzünden........

Çok Üzgünüm kızıma sarıldım ağlıyorum o ve annem olmasa bir anlamı yok hayatın. Çok bunaldım hayatımdan herşeyden birde hastalık eklendi.
siz karı koca terapiye gidin anladığım kadarıyla incir kabuğunu doldurmıycak şeylere birbirinizi yıpratıyosunuz

Ben sizin kalem esirgediginizi dusunmuyorum. Bence ortada 'alt tarafi bi kalem, kullandirtsaydin nolacak' denilecek bi durum yok. Bu sizin hobiniz ilgi alaniniz karsinizdakinin saygili olmasini beklerdim ben. Yani alt tarafi baska kalem alip 'esim bu kalemi cok seviyor ben digerini kullanayim' demek, bunu dusunmek 10 saniye surerdi. Hayat arkadasligi bu incelikleri gerektiriyor bana gore. Sizin kalem esirgediginizi dusunup konuyu buralara getirdigine gore maalesef sizi taniyamamis.
Bende şu an sizin gibi düşünüyorum ama eşimin benim Üzerimde dominant bir etki oluşturma çabası var. Bununla alakalı olduğunu düşünüyorum mesela durup dururken benden hiç neden korkmazsın der neden korkayım ki bir sebep mi var. Böyle saçma sapan bir evlilik ikimizimde bu evlilik için yaptıkları Kendimizce fazla ama karşı tarafa asla yetmiyor. Ben ne yapacağım bilmiyorum

B
Ben sizin kalem esirgediginizi dusunmuyorum. Bence ortada 'alt tarafi bi kalem, kullandirtsaydin nolacak' denilecek bi durum yok. Bu sizin hobiniz ilgi alaniniz karsinizdakinin saygili olmasini beklerdim ben. Yani alt tarafi baska kalem alip 'esim bu kalemi cok seviyor ben digerini kullanayim' demek, bunu dusunmek 10 saniye surerdi. Hayat arkadasligi bu incelikleri gerektiriyor bana gore. Sizin kalem esirgediginizi dusunup konuyu buralara getirdigine gore maalesef sizi taniyamamis.
Bayanların çoğu kalem sever zaten. Ama burada mesele eşim bu tatlıyı çok sever ona bırakayım gibi bir durum değil.eş o kaleme verilen kıymetinde farkında değil bence,şayet bayan bu kalemi kendime özel aldım gibi bir uyarı yapmadıysa daha önceden. Adam için neticede bir kurşun kalem bu , saygı duymalıyım gibi üzerinde uzun uzun düşünülecek bir mevzu değil. Haa çok kıymetli heryerden sakındığı, gerçekten değer verdiği özel bir kalem yada materyal olur ve onu zarar vererek kullanır tamam. Ben eşinin tepkilerini de abartılı buldun tabi ama zaten sorunlu bir evlilik,adam da aksi. Kalem için söylenirken olacakları bilmeliydi konu sahibi,özellikle öncesinde ona hediye ile gelen bir adam varken.

B
Bayanların çoğu kalem sever zaten. Ama burada mesele eşim bu tatlıyı çok sever ona bırakayım gibi bir durum değil.eş o kaleme verilen kıymetinde farkında değil bence,şayet bayan bu kalemi kendime özel aldım gibi bir uyarı yapmadıysa daha önceden. Adam için neticede bir kurşun kalem bu , saygı duymalıyım gibi üzerinde uzun uzun düşünülecek bir mevzu değil. Haa çok kıymetli heryerden sakındığı, gerçekten değer verdiği özel bir kalem yada materyal olur ve onu zarar vererek kullanır tamam. Ben eşinin tepkilerini de abartılı buldun tabi ama zaten sorunlu bir evlilik,adam da aksi. Kalem için söylenirken olacakları bilmeliydi konu sahibi,özellikle öncesinde ona hediye ile gelen bir adam varken.
Haklisiniz; ama ben iletisimi cok eksik buldum. Yani insanin hobisini, onemsedigi seyleri kocasi/ sevgilisi bilmeyecekse kim bilecek. Benim icin bu ciddi bir iletisimsizlik o nedenle oyle bir yorumda bulundum.

B
İnanın böyle bir tepki beklemiyordum ben gerekeni yaptığımı düşünüyorum hatalıyım kabul ediyorum ve özrümü diledim ama onun böyle davranması daha da zoruma gitti. Defolup gitsin diyor bir yanım buna değer mi diye bir yanımda ya giderse naparım,

İnanın böyle bir tepki beklemiyordum ben gerekeni yaptığımı düşünüyorum hatalıyım kabul ediyorum ve özrümü diledim ama onun böyle davranması daha da zoruma gitti. Defolup gitsin diyor bir yanım buna değer mi diye bir yanımda ya giderse naparım,
Sizin konularınıza daha önceden denk gelmiştim ve gerçekten üzülüyorum yaşadıklarınız için. Ama bu evliliği birbirine katlanmak için değil de mutlu halde sürdürmek için karşılıklı bir şeyler yapmalısınız. Küçük şeyleri görmezden gelebilmeli yada küçük bir tartışma da ağıza geleni saymamalı. Eşinizi de kastediyorum. Bunun için uzman yardımı gerekiyorsa alın yazık ediyorsunuz birbirinize gerçekten.

Sizin konularınıza daha önceden denk gelmiştim ve gerçekten üzülüyorum yaşadıklarınız için. Ama bu evliliği birbirine katlanmak için değil de mutlu halde sürdürmek için karşılıklı bir şeyler yapmalısınız. Küçük şeyleri görmezden gelebilmeli yada küçük bir tartışma da ağıza geleni saymamalı. Eşinizi de kastediyorum. Bunun için uzman yardımı gerekiyorsa alın yazık ediyorsunuz birbirinize gerçekten.
Evet çok haklısınız ama eşim o kadar inatçı ki benim ve Evliliğimiz için herşeyi yaptığını düşünüyor ve yakında çekip giderken benim çok ağlayacağımı söylüyor bunları hatırla tamam mı diyor.

Evet çok haklısınız ama eşim o kadar inatçı ki benim ve Evliliğimiz için herşeyi yaptığını düşünüyor ve yakında çekip giderken benim çok ağlayacağımı söylüyor bunları hatırla tamam mı diyor.
Eşiniz bu kafadaysa eğer, gerçekten bir kırılma noktasına ihtiyacınız var bunun sonucunda yanlışları görüp ya devam edeceksiniz yada herkes kendi payını alarak çekilecek. Bu şekilde inatla ve şefkatsizce yaklaştığı sürece ve oda kendine toz kondurmadıkça çözemezsiniz. Ciddi bir kırılma noktasına gerekirse size hakemlik edebilecek eşinizin saygı duyduğu birine, yada bir uzmana ihtiyaç var. Düzelmek istemeyen düzelmez. Evde karşılıklı ne yaşanıyor bilemeyiz tabii,herkesin kendince şikayet ve beklentileri vardır. Ama inatla da devam edilmez :(

Bugün herşey güzeldi ben kızla beraber yatak döşek yatıyordum.bugün eşim işten gelince bana sevgililer günü hediyesi almış kızın eline tutuşturdu verdi çok güzel minimini bir kolye çok beğendim ve bunuda ona söyledim. Neyse rutin yemek.....vb derken yatma vakti geldi.eşim ders çalışıyor geceleri (ben de acayip kalem deftere düşkünüm önümden ekmeğimi alsınlar sesimi çıkarmam ama kırtasiye deyince işler değişiyor napim zaafım da bu) benim yaz döneminde çalışacağım hocada kurşun kalemden başka bişey kullandırtmayacak bu yüzden özel bir kurşun kalem aldım kendime o da gitmiş kütüphanede zibilyon tane kalem varken onları kullanmaya başladı iki gece önce fark ettim aldım onu başka kalem koydum. Bu akşam yine baktım onu almış kullanma o kalemi ben kendime aldım özel olarak dedim.aman Allahım sanki adam öldürdüm surat birden düştü işte kalem kadar değerimiz yok bunu da anladım.....Vs çok şaşırdım. Küçük emraha bağlama kullanma kalemimi kıymetli bu eşyalar benim için dedim. Buraya kadar sakinim çünkü bir taraftan kızı hazırlıyorum uykuya. Başladı yine deme malım kıymetli diye beş liralık defterin lafını edersin(yine tez için ayırdığım ve çok severek aldığım defteri sırf beğendi diye bir kıza verdiği için üzülmüştüm onun suratıma vurulması bu) şu kalem kadar değerimiz yok bilmem ne bir an benimde şalter attı ben senin için nelere göz yımdumda dokunma bir eşyaya dedim diye bir dayak yemediğim kalmadı dedim ve oda bana yaratık,....karı gibi laflar etmeye başladı seninle dünya görüşlerimiz farklı seninle evlendiğim ve tanıdığım güne lanet olsun....Vs dedi ki en çok bunlar koydu. benim de sinirim bozuldu ağlamaya başladım hala içeride söyleniyor vallahi beynim durdu hatalıysam söyleyin gider özür dilerim ama bu kadar büyütecek ne vardı.offfff

Ay sakami bu
Tabiki hatalisin altı üstü kalem ya üretimden mi kalkti satışı mi durduruldu ?
Eşin hakaret konusunda hatalı sadece.

Benim de böyle bazı şeylere takintim vardır. Paylasimsiz bir insanım.
Bu nedenle ben olsam o kalemi eşimin bulamayacağı bir yere koyar sadece kendim kullanırdım ya da iki tane alır benimkine sarkmasini engellerdim :)

Sarılın öpüşün. Bir kalem için fazla üzerine geldim deyin, eşinizde bir kalem icin abarttım saçma laflar ettim desin. Kapatın konuyu.

Tamam sizin zaafınız var orayı anladık ama esiniz daha haksiz, yaratık demesi hoş degil.:110:

Bazı şeyler birikince böyle tepkiler verilebiliyor.Sizi çok iyi anlıyorum.eşiniz de biliyordur aslında sizin basit te olsa önemsediğiniz durumları veya nesneleri.Ama işte bir an geliyor hiçe sayılıyor,karşı tarafın alttan alması bekleniyor,olmayınca da ipler kopuyor.Her iki taraf ta biliyor yapılması gerekeni ama şu egolar yok mu...eşim her zaman böyle durumlarda şunu söyler ve iş tatlıya bağlanmak zorunda kalır: benim için egomdan ve triplerden daha değerlisin. Siz de bu tip cümlelerle ortamın hararetini yatıştırmayı deneyebilirsiniz belki...

Canim ya boyle seyler icin deger mi su haline... agliyorsun hakaretler havada uçuyor bos yere huzursuzluk... sen ozur dile onunda ettigi hakaretler icin ozur dilemesi gerektigini soyle tatliya baglayin... hayat cok kısa
Özür diledim ama ben senden dilemem dedi zorla özür diletecekde değilim.ister boşan ister otur dedi

Sorun kalem de degil, siz de. Bir kalemi paylasamayacak duruma gelmissiniz. + Uzerine bi suru soylenen gereksiz sozler...

Biraz yatisin.

altı üstü kalemdi. boşu boşuna incindiniz.

hep bu tip olaylar yaşanıyorsa terapi almalisiniz.

benimde evimde kırtasiye malzemelerim kitaplarım ve defterlerim için özel bir oda var. ama kocama da onu niye kullanıyosun falan demem yani hele de bi kurşun kalem için asla. bu aile faciasına yol açan kalemi çok merak ettim resmini atma imkanınız yok mu

Var aslında ama işte ben bunu..... Hoca ile çalışırken kullanırım ne kadar güzel diye aldım piyasada da vardır ama nereden denk gelecekte çıkıp alacam işin bu boyutuda var. İşte ben de yol yordam bilmiyorum ki aldır adama koli ile o zaman kullanıyor mu bir daha.ahhhhh ahhhhh

Back
X