Bir kaşık suda boğmak istiyorummm !

Madem çok değerli çalıştırmasın o vakit diye sorarlar ?
Çalıştığın yerde değer bilinmiyor anlaşılan,başka iş bakıyor musun,kötünün kötüsü var ama iyinin de iyisi var unutma..

bence tek otobüs varsa bi sonraki otobüsle gelmek için konuşabilirsin.

Madem çok değerli çalıştırmasın o vakit diye sorarlar ?
Çalıştığın yerde değer bilinmiyor anlaşılan,başka iş bakıyor musun,kötünün kötüsü var ama iyinin de iyisi var unutma..
Kesinlikle bilinmiyor zaten iş arayışı içersindeyim inşallah daha güzel biryer bulurum da çıkarım burdan
Tavsiyeler için çok çook teşekkür ederim

Sizin yeriniz de olsam bi gazete ya da bir kitap alıp bir pastanede yA da vadede 1 fincan ay kahve içerim diğer personelle 9 da işe giderim stresi fena

Herkez x 50

Mümkün değil sabah erken geliyorum diye patron çok seviniyor zaten, hatta geçenlerde personeli topladı konuşma yaptı herkes en geç 8.45 de işyerinde olsun diye ama burdakiler relax

çok saçma ya.

çay konusunda taviz verme. inada bindirmese su koyması iki dk yani ama kendi göreviyken senden beklemesi insnaı itiyor. her seferinde aynı cevabı ver. erken de gelsem benim görevim değil deyin.

Sizin patron o kadar kıymet biliyorsa, kadını sekreter yapsın o zaman neden temizlik işine almış ki ? Zaten sekreter gibi davranışları, bir ünvanı eksik oda olsun tam olsun.

Sizin yeriniz de olsam bi gazete ya da bir kitap alıp bir pastanede yA da vadede 1 fincan ay kahve içerim diğer personelle 9 da işe giderim stresi fena
Maddi durumum el verse onu yapıcam da... Önceki işyerimde saat 8 buçuk da açılıyordu pastane de bekliyordum öyle de zor oluyodu benim için otur Allah otur ordayken bana o çay bir değerli kıymetli görünüyordu en az 5 tl hesap ödüyordum üstüne bide masada uyukluyodum herkes bana bakıyodumaaşım asg. ücret zaten 300 tl yol parası veriyorum 300 tl kredi ödüyorum 100 tl de pastneye harcarsam batarım ben

Sizin patron o kadar kıymet biliyorsa, kadını sekreter yapsın o zaman neden temizlik işine almış ki ? Zaten sekreter gibi davranışları, bir ünvanı eksik oda olsun tam olsun.
Tamda bu işte, kadın kendini sekreter sanıyor gelen telefonları cevaplayıp bize aktarıyor ama işi az diye telefonlara sen cevap ver demiş patron yoksa aslında buraya bir sekreter lazım o telefonda konuşmasını bilmiyor diyo kadın için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…