Cok kullandilar esimi maddi manevi. Her islerine kosturdular, esim kendi dugununu kendi yapti taki bile takmadilar bize hic destekleri olmadi ogullarina. Arasa ne aramasa ne.Peki evlenmeden önce de arar miymis böyle oglunu? Yani üniversitede okurken ya da ne bileyim cok düşkünmüymüs? Yoksa evlendikten sonra mi yapmaya başladi?
Keske iyi biri olsa bende alttan alirdim ama malesef....Nasıl bi yol izlersiniz bilmem ama bugün neye karar verirseniz yıllarca sizden onu bekleyecekler. Baştan tavrınızı belli edin sonra değiştirmek çok daha zor olur. Eğer iyi insanlar ise taviz verilebilir benim kv buna değiyor mesela, biraz ben alttan alıyorum biraz o. Ama iyi biri olmasaydı, ben verdikçe daha fazla isteseydi, suistimal etseydi asla taviz vermezdim.
Ta gorumcemin kocasi ariyo niye anneni aramiyosun annen agliyo diye daha 3 haftalik evliyim varin gerisini siz dusunun artik.Bu kayinvalideler çok ılginç ya. Hergün arasaniz nolcak aramasaniz nolcak. Evlenmeden önce çocuklarını ayda yılda bir görürler, evlendikten sonra beni niye aramiyosunuz sormuyorsunuz diye ağlayıp yakınırlar. Bizde böyle kayinvalideler oldukça daha çok mutsuz aileler olur. Bizim 5 yil oldu evleneli, üstelik ayni sehirdeyiz eşim bi hafta aramasa kayinpederim arar annen ağlıyor sen aramadigin icin diyor. Ha eşim napiyor annesinin sacmaliklarina alıştı artik. Babasina kizip kapatiyor sacmalamayin ayni sehirde yasiyoruz diye
Calisiyor gunduzleri de onu da ariyormus ama adam yogun calisiyorum dedigi halde anlamiyo bu sefer beni ariyor.Kocan napıyor onlar dkbası aradıklarında?
Nasıl başlarsa öyle gider inanın. Eşinizin tutumu nasil bu konuda? Size ara sor annemi diyor muTa gorumcemin kocasi ariyo niye anneni aramiyosun annen agliyo diye daha 3 haftalik evliyim varin gerisini siz dusunun artik.
Bende diyorum ama ufacik sinek mide bulandiriyor malesef.Buzdolabını çok büyük almışsınız diyen kayınpederime eşim biz öyle istedik demişti , ve yine sevgili kayınpederim evi niye kırmızıya boyattınız diye sorduğunda ben seviyorum demiştim , bu kadar kolay aslında .
Yok demez bu konuda nisanliyken bi tartismamiz olmustu. Annesi hastaydi ziyarete gittim, aksam kayinvalidem feronia eve gittikten sonra nasil oldun diye aramadi beni demis esim de bunu bana soyledi o zaman bi dellendim ta o zamandan beridir hic aramam kvyi.Nasıl başlarsa öyle gider inanın. Eşinizin tutumu nasil bu konuda? Size ara sor annemi diyor mu
Ya onu bende dusundum ama annem yapma daha ilk haftalardan esinle arani bozarsin dedi ama bu gidisle acmycam artik sinirimi bozmaya basladilarbenim kaynanam ilk yil burnumdan getirdi. bı sürü sorun yasadik.
su an hiç aramiyorum. o oğlunu arayinca cok nadir ben de konuşuyorum.
bence kina yaksin istediği yakınlığı kurdu benle
eşiniz çok sorun yapacak biri degilse acmayin. isim vardi duymamisim falan deyinm diğerleri de arayinca açmayın. bi kac saat sonra dönün.
bence en büyük hata calan telefonu direk açmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?