Bir kayınvalide konusu da benden. Sadece iç dökme.

Feroniaa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2019
669
1.424
43
31
İyi akşamlar kk'nın güzel hatunları. Kısaca hem içimi dökmek hem de akıl danışmak istiyorum. Bir kaç haftalık evliyim, aslında epeydir nikahlıydık eşimle ama mesleki nedenlerden dolayı düğünümüzü yeni yaptık. Eşimin ailesinden bin kilometre uzak bi şehrr yerleştik çok şükür bin şükür. Gelin görün ki hiç bir artısı olmadı.

Kayınvalidem görümcelerim o kadar sık arıyorlar ki daha şimdiden arayıp sormuyorsunuz muhabbetlerine başladık. Yeni evliyiz birlikte vakit geçiriyoruz telefonları elimize almiyoruz desem de anlamıyorlar. Hergün kv ariyor ustune evime aldigim bir esyaya benim eskimi kullanirdin niye para verdiniz diyor, dugunumuze tek bi lira katkilari olmadi paralari oldugu halde, ne alisverise cikarildim ne de bi ihtiyacin var mi diye soruldu. Taki bile takmadilar bu da benden olsun diye bi ceyreklerini gormedim bu konudan dolayi cok kirginim. Maneviyat deseniz sifir onu da gormedim daha nisanliyken gelip yapilacak bi is var mi diye sormuyorsun diyordu.

Ama hergun arayip niye aramiyosunuz diye sormasindan biktim artik kizlarina ogullarina kadar aratiyor beni aramiyorlar benim oglum evlendi cok uzuluyorum diye hergun agliyormus guya. Biktim nasil bi yol izlesem ne desem artik bilmiyorum daha evliligimin ilk ayinda biktim. Cok doluyum kusura bakmayin.

Oğullarını evlendirince bu kaynanalara bir haller oluyor. En sinir olduğum şey. Niye aramıyorsun?Niye sormuyorsun? Muhabbetini hiç sevmem. Canım istemiyor veya aklıma gelmiyor olabilir. Böyle konuşup insanı daha beter soğutuyorlar kendilerinden.Kendin zırt pırt arayıp duruyorsun ya işte.Ben daha özlemedim sizi özleyince ararım demiştim bir keresinde. Küserse küssün bana ne yani. Bütün dertleri gelini darlamak.Üzerinde ego tatmin etmek. Bırakın insanları bir kendi haline yahu.

Bu kayinvalideler çok ılginç ya. Hergün arasaniz nolcak aramasaniz nolcak. Evlenmeden önce çocuklarını ayda yılda bir görürler, evlendikten sonra beni niye aramiyosunuz sormuyorsunuz diye ağlayıp yakınırlar. Bizde böyle kayinvalideler oldukça daha çok mutsuz aileler olur. Bizim 5 yil oldu evleneli, üstelik ayni sehirdeyiz eşim bi hafta aramasa kayinpederim arar annen ağlıyor sen aramadigin icin diyor. Ha eşim napiyor annesinin sacmaliklarina alıştı artik. Babasina kizip kapatiyor sacmalamayin ayni sehirde yasiyoruz diye

Son düzenleme:
Nasıl bi yol izlersiniz bilmem ama bugün neye karar verirseniz yıllarca sizden onu bekleyecekler. Baştan tavrınızı belli edin sonra değiştirmek çok daha zor olur. Eğer iyi insanlar ise taviz verilebilir benim kv buna değiyor mesela, biraz ben alttan alıyorum biraz o. Ama iyi biri olmasaydı, ben verdikçe daha fazla isteseydi, suistimal etseydi asla taviz vermezdim.

Peki evlenmeden önce de arar miymis böyle oglunu? Yani üniversitede okurken ya da ne bileyim cok düşkünmüymüs? Yoksa evlendikten sonra mi yapmaya başladi?

Peki evlenmeden önce de arar miymis böyle oglunu? Yani üniversitede okurken ya da ne bileyim cok düşkünmüymüs? Yoksa evlendikten sonra mi yapmaya başladi?
Cok kullandilar esimi maddi manevi. Her islerine kosturdular, esim kendi dugununu kendi yapti taki bile takmadilar bize hic destekleri olmadi ogullarina. Arasa ne aramasa ne.

Keske iyi biri olsa bende alttan alirdim ama malesef....

Ta gorumcemin kocasi ariyo niye anneni aramiyosun annen agliyo diye daha 3 haftalik evliyim varin gerisini siz dusunun artik.

Ta gorumcemin kocasi ariyo niye anneni aramiyosun annen agliyo diye daha 3 haftalik evliyim varin gerisini siz dusunun artik.
Nasıl başlarsa öyle gider inanın. Eşinizin tutumu nasil bu konuda? Size ara sor annemi diyor mu

Bende diyorum ama ufacik sinek mide bulandiriyor malesef.

benim kaynanam ilk yil burnumdan getirdi. bı sürü sorun yasadik.

su an hiç aramiyorum. o oğlunu arayinca cok nadir ben de konuşuyorum.

bence kina yaksin istediği yakınlığı kurdu benle

eşiniz çok sorun yapacak biri degilse acmayin. isim vardi duymamisim falan deyinm diğerleri de arayinca açmayın. bi kac saat sonra dönün.

bence en büyük hata calan telefonu direk açmak

Nasıl başlarsa öyle gider inanın. Eşinizin tutumu nasil bu konuda? Size ara sor annemi diyor mu
Yok demez bu konuda nisanliyken bi tartismamiz olmustu. Annesi hastaydi ziyarete gittim, aksam kayinvalidem feronia eve gittikten sonra nasil oldun diye aramadi beni demis esim de bunu bana soyledi o zaman bi dellendim ta o zamandan beridir hic aramam kvyi.

Ya onu bende dusundum ama annem yapma daha ilk haftalardan esinle arani bozarsin dedi ama bu gidisle acmycam artik sinirimi bozmaya basladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…