- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Acma meselaAy canım inan aynı bunları dedim telde konuşmayı sevmiyorum annemi bile aramıyorum brn işim düşerse bişey sormak istersem ararım diyorum. Özlemiyor musun diyor hayır daha yeni görüştük diyorum ama anlamıyor kadın. Hatta bi defa 4 gün üst üste aradı konuştuk. 5. Gün aramadı tabi bende aramadım eşimde. 6. Gün eşim bişey sormak için aradı. Niye arayı sormuyorsunuz diyor. Bu kv leder tuhaf. Gerçi benim annemde kv
Bu arafa ben konu sahibi değilim, aynı dertten muzdarip bi üyeyim sadece
O zaman hiç taviz vermeyin. Haketmeyen kimse için kendinizden ödün vermek zorunda değilsiniz.Keske iyi biri olsa bende alttan alirdim ama malesef....
Gece ariycan birşey srcak gibi,rüyamda gördüm diyip ariycan ayyyy ne bozulur heeBen olsam hiç üşenmez bir gün oturup akşama kadar 5 dakikada 1 arar arar bezdirirdim :) taaa ki " yeter artık arama " dedirtene kadar .
ben de daha fazlasını yasadim. ama bu küskünlük ömür boyu sürmez kiuzadikca zorlaşacak adim atma işi ve bi süre sonra sen bilirsin diyen eş yeter artık da diyecek
belki de ben yanlış düşünüyorum. sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir
Ne dedi merak ettimmAcma mesela
Geri de dönme canın ıstedıgınde ara.
Tatlı dılle ne guzel soylemıssın anlamamıs,tatlı olma telefon konusunda artık hakettıgı bu.
Kocamda annesiyle konusurken benneyangınlargordum de istiyor bak veriyorum der teli elime sıkıstırırdı, emrıvakı yanı. Istedıgım filan yok hatta nefret ediyorum
Bir yaptı adama rica ettim, teli bana ıstıyomusum gibi verme, ben sana yapsam dedım. Dinlemedi gene yaptı bunu
Bıgun annesiyle konusurken yine benim ıstedıgımı söyledi annesıne (yalan) ve teli gene elime sıkıstırdı. annesi de her aradıgımda teli isteyeceğine arasana BENİ bırkere zahmet edip dedi 'YO SİZİNLE KONUSMAYİ İSTEMİYORUM TELI ELİME SIKIŞTIRIP KONUSMAYİ ISTEDIGIMI SOYLUYOR, ELBETTE İSTESEM ARARIM SİZİ ZORLA VERIYOR TELI BENDE BOZMAMAK İCİN KONUSUYORUM dedim
Dinsizin hakkından imansız gelir bence
Saka yapıyormuşum gıbı ıhıhıhı dedı ve yanlıs hatirlamiyorsam tursu kurmus yorulmuş direkt o konuya gectı.Ne dedi merak ettimm
Her zaman açmayin telefonu. Işim vardi dersiniz. Insan kendi öz annesi ile bile hergün gorüsmuyor. Calisiyorsaniz da bahaneniz olur. Iş nedeniyle açamiyorum diye. Konustuklari seyler hiç degismez maalesef. Hep ayni lafları konusacak. Insan telefonda da olsa bikiyor aynı cümleleri duymaktan. Size bu konuda hak veriyorum. Benim kv.de bir ara takmışti. Hiç aramiyorsun falan diye. Neymiş hergün görusmek istiyormuş. Annemle de görusmuyorum dedim. Geçen hafta görüstük ya dedim. Bir daha muhabbetini yapmadi. Bozulmuştur o ayri. Bu ara ayni konu yemiyorsun bebek senden beslenecek. Yiyorum diyorum ama duymamak daha cazip geliyor kendisine. Uzakta yaşadığima şükrediyorum sizde oyle yapin.İyi akşamlar kk'nın güzel hatunları. Kısaca hem içimi dökmek hem de akıl danışmak istiyorum. Bir kaç haftalık evliyim, aslında epeydir nikahlıydık eşimle ama mesleki nedenlerden dolayı düğünümüzü yeni yaptık. Eşimin ailesinden bin kilometre uzak bi şehrr yerleştik çok şükür bin şükür. Gelin görün ki hiç bir artısı olmadı.
Kayınvalidem görümcelerim o kadar sık arıyorlar ki daha şimdiden arayıp sormuyorsunuz muhabbetlerine başladık. Yeni evliyiz birlikte vakit geçiriyoruz telefonları elimize almiyoruz desem de anlamıyorlar. Hergün kv ariyor ustune evime aldigim bir esyaya benim eskimi kullanirdin niye para verdiniz diyor, dugunumuze tek bi lira katkilari olmadi paralari oldugu halde, ne alisverise cikarildim ne de bi ihtiyacin var mi diye soruldu. Taki bile takmadilar bu da benden olsun diye bi ceyreklerini gormedim bu konudan dolayi cok kirginim. Maneviyat deseniz sifir onu da gormedim daha nisanliyken gelip yapilacak bi is var mi diye sormuyorsun diyordu.
Ama hergun arayip niye aramiyosunuz diye sormasindan biktim artik kizlarina ogullarina kadar aratiyor beni aramiyorlar benim oglum evlendi cok uzuluyorum diye hergun agliyormus guya. Biktim nasil bi yol izlesem ne desem artik bilmiyorum daha evliligimin ilk ayinda biktim. Cok doluyum kusura bakmayin.
Valla helal olsun bizimkilerde hep işi düşünce arıyorlar.Saka yapıyormuşum gıbı ıhıhıhı dedı ve yanlıs hatirlamiyorsam tursu kurmus yorulmuş direkt o konuya gectı.
Yuzume kapatıp bidaha konusmamasi lazımdı ama, s.. Ken yaranır ya hani seven yaramaz. Bu sekilde davrandım hepve hepel ustunde tutuldum. İlginc sekilde.
Vermeyin cevap ne olur ki en kotu ne yapabilirler? neden acmadın dediklerin de kucuk Cocugum Var benim diyin gecın.Valla helal olsun bizimkilerde hep işi düşünce arıyorlar.
Torunla konuşma bahanesiyle 1 yaşında be konuşamıyor daha sadece ses çıkarıyor--
Nerdesiniz ne yapıyorsunuz
Ne işin var bugün dışarı çıktınmiya kadar sorgulaniyorum resmen
Bahane uydurma net ol annemi bile aramıyorum sevmem telde konusmayi cok diyeceksin hepsi bu.
Buyapısık aileye degıl sıze cok kızdım ben
Bu neyin naifligi, gorumcemin kocasi bile hesap soruyor
Konu sahibinin gorumcesının kocası, konusahıbını arayıp neden anneyi aramıyorsun diye soruyormus inanabiliyor musunuz? Gorumcemın kocası?Evet gerçekten aşırı absürt bir durum. Aynı şey konu sahibinin eşinin başına gelseydi, onu konu sahibinin abisinin karısı arasa ve “neden kayınpederini aramıyorsun, üzülüyor” dese tepkisi ne olurdu acaba? Konu sahibi hemen yengesini ve babasını arayıp duruma el koyardı. Konu sahibinin eşi ise hiçbir tepki vermemiş sanırım.
Ya madem öyle tekrar aradığında ;' anne bilet al yarın oğlunu yolculuyorum oraya, koynunda yatır. Benden önce kıymeti yoktu anlaşılan şimdi kıymetli olmuş' de kapat telefonu. kocan da onu koruyacak bişey yaparsa ben haklıyım, madem sende annenle aynı düşünüyorsun ; demekki sende raziymissin annenin yamacında uyumaya de hafifte trip at o anlar zaten hatasını bide ilk haftalardasiniz hayli hayli koşar senin peşindenİyi akşamlar kk'nın güzel hatunları. Kısaca hem içimi dökmek hem de akıl danışmak istiyorum. Bir kaç haftalık evliyim, aslında epeydir nikahlıydık eşimle ama mesleki nedenlerden dolayı düğünümüzü yeni yaptık. Eşimin ailesinden bin kilometre uzak bi şehrr yerleştik çok şükür bin şükür. Gelin görün ki hiç bir artısı olmadı.
Kayınvalidem görümcelerim o kadar sık arıyorlar ki daha şimdiden arayıp sormuyorsunuz muhabbetlerine başladık. Yeni evliyiz birlikte vakit geçiriyoruz telefonları elimize almiyoruz desem de anlamıyorlar. Hergün kv ariyor ustune evime aldigim bir esyaya benim eskimi kullanirdin niye para verdiniz diyor, dugunumuze tek bi lira katkilari olmadi paralari oldugu halde, ne alisverise cikarildim ne de bi ihtiyacin var mi diye soruldu. Taki bile takmadilar bu da benden olsun diye bi ceyreklerini gormedim bu konudan dolayi cok kirginim. Maneviyat deseniz sifir onu da gormedim daha nisanliyken gelip yapilacak bi is var mi diye sormuyorsun diyordu.
Ama hergun arayip niye aramiyosunuz diye sormasindan biktim artik kizlarina ogullarina kadar aratiyor beni aramiyorlar benim oglum evlendi cok uzuluyorum diye hergun agliyormus guya. Biktim nasil bi yol izlesem ne desem artik bilmiyorum daha evliligimin ilk ayinda biktim. Cok doluyum kusura bakmayin.
Konu sahibinin gorumcesının kocası, konusahıbını arayıp neden anneyi aramıyorsun diye soruyormus inanabiliyor musunuz? Gorumcemın kocası?
Kocası anladığım kadarıyla aılecıEvet işte onu dedim ya ben de. Aynısını konu sahibinin akrabaları yapsa, skandal olarak değerlendirilirdi.
Vermeyin cevap ne olur ki en kotu ne yapabilirler? neden acmadın dediklerin de kucuk Cocugum Var benim diyin gecın.
Kocanız kızacak olursa da bu tavrınız, kendi annenize kocanızı aratın aynı soruları anneniz Kocanıza sorsun, empati yapsın?
Uc gunluk dunya bir de bebeğinizle ugrasırken bu anlayışsızları eğlemek zorunda degılsınız
[/QUOThuzur kacirsinlae
Yazınızı okudum da benim kv ye çok benziyor sizinki. Resmen aynı şeyleri yaşamışız misafir gibi geldiler beni istemeye annem hani ne getirdiniz kızıma diye sorunca sen yapsaydın diye çıkışan bir kv var bende de . Ki bu sadece minik bir örnek. Bir gün sohbet ediyoruz kv bana dedi ki sen oğlumu benden aldın ben de dedim ki sen de kocanı anasından aldın. kaldı öyle:)) onların eşi onlara hediye paketiyle gelmiş canım biz ise onların oğullarını onlardan alıp üstümüze zimmetlemişiz. Trajikomik ama onlardaki zihniyet bu. Sadece gelinlerle afedersiniz sidik yarıştırmak aşık atmak mücadeleye girmek . Ben de bir erkek annesiyim her zaman duam şu Allahım beni böyle bir kv olmaktan korusun.İyi akşamlar kk'nın güzel hatunları. Kısaca hem içimi dökmek hem de akıl danışmak istiyorum. Bir kaç haftalık evliyim, aslında epeydir nikahlıydık eşimle ama mesleki nedenlerden dolayı düğünümüzü yeni yaptık. Eşimin ailesinden bin kilometre uzak bi şehrr yerleştik çok şükür bin şükür. Gelin görün ki hiç bir artısı olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?