O zaman hiç sıkıntı yapmayın, arasın dursun kendisi. Elbet birgün bıkar. Allah yardımcınız olsun iyiki yakın oturmuyorsunuz sizden çıkmayacakmış gibi bir hali var kayinvalidenizin.Yok demez bu konuda nisanliyken bi tartismamiz olmustu. Annesi hastaydi ziyarete gittim, aksam kayinvalidem feronia eve gittikten sonra nasil oldun diye aramadi beni demis esim de bunu bana soyledi o zaman bi dellendim ta o zamandan beridir hic aramam kvyi.
Ya onu bende dusundum ama annem yapma daha ilk haftalardan esinle arani bozarsin dedi ama bu gidisle acmycam artik sinirimi bozmaya basladilar
Valla oyle 12 saatlik uzakta oturuyorum annemlere de ama inanin uzulemiyorumO zaman hiç sıkıntı yapmayın, arasın dursun kendisi. Elbet birgün bıkar. Allah yardımcınız olsun iyiki yakın oturmuyorsunuz sizden çıkmayacakmış gibi bir hali var kayinvalidenizin.
Esime.soyledim yakin zamanda. Cok kirginim ailene dedim imkanlari oldugu halde hic destekleri olmadi ustune bi de ufak bi istegimde kalbimi kirdilar dedim. Taki bile takamadilar en ufak bi ceyrek dahi olsa bizden hediye olsun diyemediler dedim. Haklisin ama tavirli yaklasma dedi cok anneci degil bana hak veriyor bu konulardaBu aramalar bosuna degıldır altından bisey cıkar yakında. Eşin ınsallah çok düşkün degıl dır ailesıne yoksa işin var valla. Arada dugunde nisanda bişey yapmadıklarını hatırlat saf sanmasınlar senı. Benzer seyler yasadım seninle. Ne fazla yaklaş ne fazla uzaklaş mesafeni koru bence.
Durdurun bu ınsanlarıTa gorumcemin kocasi ariyo niye anneni aramiyosun annen agliyo diye daha 3 haftalik evliyim varin gerisini siz dusunun artik.
Ben nisanliyken hep arar hatrini sorardim. Bi gun hastalandi yanina gittim aksam eve geldigimde beni aramiyo sormuyo hic demis. O gun bugundur hic aramam cumadan cumaya da aramam. Bahane uyduruyorum ama anlamiyorlar ki. Yeni evliyiz daha birbirimize doyamadik bile dedm.bunu bile dedirttiler yani bana.annen yanlış anlamis bence.
acmicaksin bi iki saat sonra telefon salonda kalmış duymamasiz ya kusura bakmayin diceksin. görümceyse dustaydim dersin. ya da sinamadaydik acamadim dersin.
direk aramalari kesmek için acmayip sonradan bahaneni sunarak geri dön :)
direk hiç acmazsan sen suçlu olursun
aşkım idare etmek için bu şekilde yapıyorum tatsızlık cikmasin istiyorum de. baska da bisey deme
mesela kaynanani da cumadan cumaya arayip iki dk konuşup kapatabilirsin.
taaaa ilk haftalardan yipranmaya gerek yok bu kadar, yazık günah size de
Hala destek diyorsunuz ya hala kırgınım falan.Esime.soyledim yakin zamanda. Cok kirginim ailene dedim imkanlari oldugu halde hic destekleri olmadi ustune bi de ufak bi istegimde kalbimi kirdilar dedim. Taki bile takamadilar en ufak bi ceyrek dahi olsa bizden hediye olsun diyemediler dedim. Haklisin ama tavirli yaklasma dedi cok anneci degil bana hak veriyor bu konularda
Bahane uydurma net ol annemi bile aramıyorum sevmem telde konusmayi cok diyeceksin hepsi bu.Ben nisanliyken hep arar hatrini sorardim. Bi gun hastalandi yanina gittim aksam eve geldigimde beni aramiyo sormuyo hic demis. O gun bugundur hic aramam cumadan cumaya da aramam. Bahane uyduruyorum ama anlamiyorlar ki. Yeni evliyiz daha birbirimize doyamadik bile dedm.bunu bile dedirttiler yani bana.
Iste es önemli mal gibi halı desenlerine bakan kocalar oldugu surece zorBuzdolabını çok büyük almışsınız diyen kayınpederime eşim biz öyle istedik demişti , ve yine sevgili kayınpederim evi niye kırmızıya boyattınız diye sorduğunda ben seviyorum demiştim , bu kadar kolay aslında .
Ben nisanliyken hep arar hatrini sorardim. Bi gun hastalandi yanina gittim aksam eve geldigimde beni aramiyo sormuyo hic demis. O gun bugundur hic aramam cumadan cumaya da aramam. Bahane uyduruyorum ama anlamiyorlar ki. Yeni evliyiz daha birbirimize doyamadik bile dedm.bunu bile dedirttiler yani bana.
İyi akşamlar kk'nın güzel hatunları. Kısaca hem içimi dökmek hem de akıl danışmak istiyorum. Bir kaç haftalık evliyim, aslında epeydir nikahlıydık eşimle ama mesleki nedenlerden dolayı düğünümüzü yeni yaptık. Eşimin ailesinden bin kilometre uzak bi şehrr yerleştik çok şükür bin şükür. Gelin görün ki hiç bir artısı olmadı.
Kayınvalidem görümcelerim o kadar sık arıyorlar ki daha şimdiden arayıp sormuyorsunuz muhabbetlerine başladık. Yeni evliyiz birlikte vakit geçiriyoruz telefonları elimize almiyoruz desem de anlamıyorlar. Hergün kv ariyor ustune evime aldigim bir esyaya benim eskimi kullanirdin niye para verdiniz diyor, dugunumuze tek bi lira katkilari olmadi paralari oldugu halde, ne alisverise cikarildim ne de bi ihtiyacin var mi diye soruldu. Taki bile takmadilar bu da benden olsun diye bi ceyreklerini gormedim bu konudan dolayi cok kirginim. Maneviyat deseniz sifir onu da gormedim daha nisanliyken gelip yapilacak bi is var mi diye sormuyorsun diyordu.
Ama hergun arayip niye aramiyosunuz diye sormasindan biktim artik kizlarina ogullarina kadar aratiyor beni aramiyorlar benim oglum evlendi cok uzuluyorum diye hergun agliyormus guya. Biktim nasil bi yol izlesem ne desem artik bilmiyorum daha evliligimin ilk ayinda biktim. Cok doluyum kusura bakmayin.
sadece bu olay içinse aramaman tepkin çok büyük geldi bana.
valla bilmiyorum ya. belki de ben basite aliyorumdur. ama ben senin yerinde olsam arardim. başka bi vukuatta bak gördün mü gene ayni sey oldu der o zaman keserdim aramayi.
Ay canım inan aynı bunları dedim telde konuşmayı sevmiyorum annemi bile aramıyorum brn işim düşerse bişey sormak istersem ararım diyorum. Özlemiyor musun diyor hayır daha yeni görüştük diyorum ama anlamıyor kadın. Hatta bi defa 4 gün üst üste aradı konuştuk. 5. Gün aramadı tabi bende aramadım eşimde. 6. Gün eşim bişey sormak için aradı. Niye arayı sormuyorsunuz diyor. Bu kv leder tuhaf. Gerçi benim annemde kvBahane uydurma net ol annemi bile aramıyorum sevmem telde konusmayi cok diyeceksin hepsi bu.
Buyapısık aileye degıl sıze cok kızdım ben
Bu neyin naifligi, gorumcemin kocasi bile hesap soruyor
Neredeyse Aynı şeyi yaşadım , ve bende görüşmüyorum. Alttan aldıkça üstünüze çıkarlar. Kimseye tavsiye etmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?