Bir kayınvalide konusu da benden. Sadece iç dökme.

O zaman hiç sıkıntı yapmayın, arasın dursun kendisi. Elbet birgün bıkar. Allah yardımcınız olsun iyiki yakın oturmuyorsunuz sizden çıkmayacakmış gibi bir hali var kayinvalidenizin.

Son düzenleme:
Bu aramalar bosuna degıldır altından bisey cıkar yakında. Eşin ınsallah çok düşkün degıl dır ailesıne yoksa işin var valla. Arada dugunde nisanda bişey yapmadıklarını hatırlat saf sanmasınlar senı. Benzer seyler yasadım seninle. Ne fazla yaklaş ne fazla uzaklaş mesafeni koru bence.

Bende Kendi annem dışında kimseyi aramayı pek sevmem ama yine de eşimin ailesi diye aramaya çalışıyordum kv görümce arada bir.
Baktım her aradığımda oo sen bizi ararmıydın diye laf sokma çabaları.

Sinir oldum hiç aramıyorum artık. Kv ayda yılda bir. Canım ne zaman isterse.

Ya onu bende dusundum ama annem yapma daha ilk haftalardan esinle arani bozarsin dedi ama bu gidisle acmycam artik sinirimi bozmaya basladilar

annen yanlış anlamis bence.
acmicaksin bi iki saat sonra telefon salonda kalmış duymamasiz ya kusura bakmayin diceksin. görümceyse dustaydim dersin. ya da sinamadaydik acamadim dersin.

direk aramalari kesmek için acmayip sonradan bahaneni sunarak geri dön :)

direk hiç acmazsan sen suçlu olursun

aşkım idare etmek için bu şekilde yapıyorum tatsızlık cikmasin istiyorum de. baska da bisey deme
mesela kaynanani da cumadan cumaya arayip iki dk konuşup kapatabilirsin.

taaaa ilk haftalardan yipranmaya gerek yok bu kadar, yazık günah size de

O zaman hiç sıkıntı yapmayın, arasın dursun kendisi. Elbet birgün bıkar. Allah yardımcınız olsun iyiki yakın oturmuyorsunuz sizden çıkmayacakmış gibi bir hali var kayinvalidenizin.
Valla oyle 12 saatlik uzakta oturuyorum annemlere de ama inanin uzulemiyorum

Esime.soyledim yakin zamanda. Cok kirginim ailene dedim imkanlari oldugu halde hic destekleri olmadi ustune bi de ufak bi istegimde kalbimi kirdilar dedim. Taki bile takamadilar en ufak bi ceyrek dahi olsa bizden hediye olsun diyemediler dedim. Haklisin ama tavirli yaklasma dedi cok anneci degil bana hak veriyor bu konularda

Ta gorumcemin kocasi ariyo niye anneni aramiyosun annen agliyo diye daha 3 haftalik evliyim varin gerisini siz dusunun artik.
Durdurun bu ınsanları
Kocanıza söyleyın gorumcenizin kocasına isine bak desın
Gorumcemın kocası beni arayamaz böyle bisey ıcın, aradıgına pısman ederım

Burdan ne bekliyorsunuz hanım efendi siz?
Yapmanız gereken, hadlerini bildirmek
Yoksa kanser olursunuz

Bin km uzakta olsaydım da hergün arasaydı boşver birinde açıyorsan ikisinde açma. Öyle öyle vazgeçer

Ben nisanliyken hep arar hatrini sorardim. Bi gun hastalandi yanina gittim aksam eve geldigimde beni aramiyo sormuyo hic demis. O gun bugundur hic aramam cumadan cumaya da aramam. Bahane uyduruyorum ama anlamiyorlar ki. Yeni evliyiz daha birbirimize doyamadik bile dedm.bunu bile dedirttiler yani bana.

Hala destek diyorsunuz ya hala kırgınım falan.
Annelere soyle, annemi bile hergun aramıyorum 12 saat uzaga kız verdi annem aglamıyor. Oturup aglayacaksa da sana ağlasın ayarım kacarsa yuzyuze bakmayızcok sıkıldım ailenden daha simdıden diyeceksiniz.
Gorumcenizin kocası ıcın ayrı parantez acın

Öffff ilgi delisi kadınlar işte. Hayat amacı birilerinin ilgisini çekmek. Bu tipler bi de kocaları hasta olup ilgi ona kayınca bile depresyona girerler kusura bakmayın hanımlar insanların kendi hayatları var ve başkalarını huzursuz ederek sefil hayatlarınızı çekilir kılamazsınız :)

Bahane uydurma net ol annemi bile aramıyorum sevmem telde konusmayi cok diyeceksin hepsi bu.
Buyapısık aileye degıl sıze cok kızdım ben
Bu neyin naifligi, gorumcemin kocasi bile hesap soruyor

Iste es önemli mal gibi halı desenlerine bakan kocalar oldugu surece zor

Eşin de bu durumdan rahatsızsa ve sana hak veriyorsa, ben olsam bir daha "neden aramıyorsun" dediğinde "canım istemiyor, ben kendi ailemi bile aramıyorum, sevmem öyle her dakika iç içe olmayı, sizin aramanıza da gerek yok, ben rahatsız olmam" der kapatırım konuyu.

Her aradığında açmayın, ertesi gün ararsa cevaplayın, yataktaydık bakamadım dün deyin :) Oğullarının göbek bağını kesemiyorlar. Sanırsın bana padişah doğurmuş, her dakika tepesinde olacak!

Bakıyorum da bazı arkadaşlar ara ne olacak ki diyorlar.Aramayınız efendim istemediğiniz müddetçe.Sizin babanız kocanıza beni niye aramıyorsun diyor mu?Kayınvalidem çok iyidir.Özel günlerde ve hasta ise ararım onun dışında aramam.Onun da bir beklentisi yok zaten.Olsaydı da aramazdım.En başından tavrınızı koyun.Mesafeli olun,size istedikleri her şeyi söyleyemesinler,çekinsinler.

sadece bu olay içinse aramaman tepkin çok büyük geldi bana.

valla bilmiyorum ya. belki de ben basite aliyorumdur. ama ben senin yerinde olsam arardim. başka bi vukuatta bak gördün mü gene ayni sey oldu der o zaman keserdim aramayi.

Yolun başındayken tavrınızı koyun yoksa iş işten geçer. Eşinizle de ciddi bir şekilde konuşun bu konudan rahatsızlığınızı. Ortak bi çözüm bulun.

Neredeyse Aynı şeyi yaşadım , ve bende görüşmüyorum. Alttan aldıkça üstünüze çıkarlar. Kimseye tavsiye etmiyorum.

Bahane uydurma net ol annemi bile aramıyorum sevmem telde konusmayi cok diyeceksin hepsi bu.
Buyapısık aileye degıl sıze cok kızdım ben
Bu neyin naifligi, gorumcemin kocasi bile hesap soruyor
Ay canım inan aynı bunları dedim telde konuşmayı sevmiyorum annemi bile aramıyorum brn işim düşerse bişey sormak istersem ararım diyorum. Özlemiyor musun diyor hayır daha yeni görüştük diyorum ama anlamıyor kadın. Hatta bi defa 4 gün üst üste aradı konuştuk. 5. Gün aramadı tabi bende aramadım eşimde. 6. Gün eşim bişey sormak için aradı. Niye arayı sormuyorsunuz diyor. Bu kv leder tuhaf. Gerçi benim annemde kv

Bu arafa ben konu sahibi değilim, aynı dertten muzdarip bi üyeyim sadece

Neredeyse Aynı şeyi yaşadım , ve bende görüşmüyorum. Alttan aldıkça üstünüze çıkarlar. Kimseye tavsiye etmiyorum.

ben de daha fazlasını yasadim. ama bu küskünlük ömür boyu sürmez ki uzadikca zorlaşacak adim atma işi ve bi süre sonra sen bilirsin diyen eş yeter artık da diyecek

belki de ben yanlış düşünüyorum. sonuçta herkes kendi yaşadığını bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…