- Konu Sahibi flowersgarden
-
eşinizin kendisini bu yaşına kadar getirmiş olan annesine hesap açtırıp her ay 200 TL yatırmasını niye dert ettiğinizi açıkcası anlayamadım. Siz de sanırım annesiniz,olaya bir de bu boyutuyla bakınız.
eşinizin kendisini bu yaşına kadar getirmiş olan annesine hesap açtırıp her ay 200 TL yatırmasını niye dert ettiğinizi açıkcası anlayamadım. Siz de sanırım annesiniz,olaya bir de bu boyutuyla bakınız.
Annesi,kardeşi aç değil açıkta değil ,öyle değil mi ?
Ne güzel sırtlarını oğullarına dayamışlar.
Feryadınız da haklısınız.Ekonomik durumunuz çok çok iyi olsa ne var yardım etsin derdim,ama durum farklı.fisfisfis
olsun canım siz o halde ne kadar verirseniz Allah size o kadar çok verir.
buna inan gerçekten. benim kayınvalidem hayatta para istemez açlıktan ölse bile ama evleri yok insanların. eşimde onlara 140000 e ev aldık en lüksünden. ama inan ben de hamileyim ve çocuğumun rızkı demedim onun için. ve ne zaman onlara destek olsak Allah daha çok veriyo. sonuçta bu yaşa kadar getirmişler eşlerimizi...
ama tabi istemek de biraz ters geldi bana...
idare et bence...zaten eşin vermem diyemez...
ac acikta degilse heleki senin rizkindan gidiyorsa sen isteklerini erteliyorsan 200 ytl nin hesabi yapilir ki durumunuz da cok iyi degil anlasilan resmen ayip yaptigi kaynananin
Maşallah ne güzel. Benim kayınvalidemde sizinki gibi istemese vallahi durum daha farklı olurdu. çoğu zaman ben bile verdim kayınnvalideme dert yandığında. ama böyle mecbur bırakıpta oğlumdan almıycamda kimden alıcam demesi beni üzüyor vallaBekarken zaten annesinin evinin pek çok eksiğini eşim almış. ama biz evlenirken hiç yardım etmediler. Herşeyi eşimle biz yaptık. çünkü eşimin bütün parasını harcadığı için hiç para biriktirememiş. Evlenirim köşseye koyayım diyememiş Ne bileyim bu durumlarıda düşününce kayınvalidemin mecbur bırakması benim sinirime dokunuyo. Keşke dediğiniz gibi olsa. İnşallah Allah bizede verirde bizde yapabiliriz daha fazlasını...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?