- Konu Sahibi flowersgarden
-
Maşallah ne güzel. Benim kayınvalidemde sizinki gibi istemese vallahi durum daha farklı olurdu. çoğu zaman ben bile verdim kayınnvalideme dert yandığında. ama böyle mecbur bırakıpta oğlumdan almıycamda kimden alıcam demesi beni üzüyor vallaBekarken zaten annesinin evinin pek çok eksiğini eşim almış. ama biz evlenirken hiç yardım etmediler. Herşeyi eşimle biz yaptık. çünkü eşimin bütün parasını harcadığı için hiç para biriktirememiş. Evlenirim köşseye koyayım diyememiş Ne bileyim bu durumlarıda düşününce kayınvalidemin mecbur bırakması benim sinirime dokunuyo. Keşke dediğiniz gibi olsa. ınşallah Allah bizede verirde bizde yapabiliriz daha fazlasını...
Maddi durumunuz nasıl, yani eliniz çok mu sıkışık bu yüzden mi kısıtlama yapıyorsunuz, yoksa para biriktirmek için mi yapıyorsunuz?
Bu konularda empati yapmak lazım sizin anneniz sizden böyle bir talepte bulunsa ne dersiniz Anne veremem mi ? Eşinizi anlamaya çalışın
Bu konularda empati yapmak lazım sizin anneniz sizden böyle bir talepte bulunsa ne dersiniz Anne veremem mi ? Eşinizi anlamaya çalışın
Benim annem hayatta böyle birşey talep etmez...Ben eşime birşey diyemiyorum ki zaten. o da zor durumda kalıyor. her zaman yardım ediyordu. hiç bir şey demedim. beni kızdıran bunun hesap açılıpta düzenli bir şekilde bizden talep edilmesisizin çocuğunuz olacak hastane masrafınız var, daha bir sürü masrafınız olacak gibi konuların ve bizim düşünülmememiz
Iste isin püf noktasi EMPATI...cok dogru söylemisiniz.....fakat empati yapan tararfin konu sahibimiz degilde kayinvalide olmasi gerekmiyormu?
Anne baba olmak kusursuz hatasiz olmak degildir arkadasim....sirf Anne diye her dedigne ammennah her yaptigna eyvallah demek ne kadar dogru?
Ben adim gibi eminimki biz kadinlarin cogu Annelerimizin Ailelerimizin ihtiyaci yokken bizlerden sürekli emirvaki gibi para beklemelerine tepkisiz kalmayiz.....Nedenmi?
Cünkü karsimizdakiler Annemiz Babamizda olsa biz öncelikle kendi ailemizin esimizin coluk cocugmuzun gecimini huzurunu düsünmek zorunda kaliriz.....ayricada bu tür maddi beklentiler yüzde 99 hep erkek ailesinden gelir...kiz annesi ac kalir yinede kizini zor durumda birakmamak icin talebte bulunmaz.....
Tabikide bizleri bu yasa getiren büyüten bakan Annelerimize babalarimiza elimizden geldigi kadar her konuda yardimci olmamiz gerek....lakin isin icine art niyet girdigi zaman isler degisiyor arkadasim.....Anne babada olsa Dur, buraya kadar demeli....
Iste isin püf noktasi EMPATI...cok dogru söylemisiniz.....fakat empati yapan tararfin konu sahibimiz degilde kayinvalide olmasi gerekmiyormu?
Anne baba olmak kusursuz hatasiz olmak degildir arkadasim....sirf Anne diye her dedigne ammennah her yaptigna eyvallah demek ne kadar dogru?
Ben adim gibi eminimki biz kadinlarin cogu Annelerimizin Ailelerimizin ihtiyaci yokken bizlerden sürekli emirvaki gibi para beklemelerine tepkisiz kalmayiz.....Nedenmi?
Cünkü karsimizdakiler Annemiz Babamizda olsa biz öncelikle kendi ailemizin esimizin coluk cocugmuzun gecimini huzurunu düsünmek zorunda kaliriz.....ayricada bu tür maddi beklentiler yüzde 99 hep erkek ailesinden gelir...kiz annesi ac kalir yinede kizini zor durumda birakmamak icin talebte bulunmaz.....
Tabikide bizleri bu yasa getiren büyüten bakan Annelerimize babalarimiza elimizden geldigi kadar her konuda yardimci olmamiz gerek....lakin isin icine art niyet girdigi zaman isler degisiyor arkadasim.....Anne babada olsa Dur, buraya kadar demeli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?