- Konu Sahibi autumnleaf
-
Bir önceki eşiyle ayrılma sebebi yine ailesimiymiş cnm? birde nekdr zaman geçtikten sonra evlendiniz?
odur baska ne olacak kı
anne ogul aralarında kımseyı kabul edemıyorlar baksana
annesı ıcın 10 tanesını bosarmıs
kendıne es degıl annesıne gelın alıyor beyfendı ve onun ıcın ıyı es olman onemlı degıl ılk once ıyı bır gelın olacaksın
kusura bakma canım ama butun suc esının kı bunu sende bılıyosun bıraz aklını basına alsa butun hersey duzelır
Bir önceki eşiyle ayrılma sebebi yine ailesimiymiş cnm? birde nekdr zaman geçtikten sonra evlendiniz?
esınde bu akıl kaynananda da bu tavır oldugu surece sen daha cok uzulursun canım yaa
aradan zaman geçince ,pişman olunca yani siniri yatışınca konuşuyormusunuz hatalarını kabul ediyormu yoksa hep annesi ve kendisi mi haklı...
Eşim tamam diyor haklısın ama aradan üç beş gün geçiyor yine aynı sorunu yaşıyoruz.Artık bu evliliğe dair inancımı günden güne yitiriyorum.Ben çocuk sahibi olmak istiyorum ama böyle bir evilil yaşarken buna asla cesaret edemiyorum.
odur baska ne olacak kı
anne ogul aralarında kımseyı kabul edemıyorlar baksana
annesı ıcın 10 tanesını bosarmıs
kendıne es degıl annesıne gelın alıyor beyfendı ve onun ıcın ıyı es olman onemlı degıl ılk once ıyı bır gelın olacaksın
kusura bakma canım ama butun suc esının kı bunu sende bılıyosun bıraz aklını basına alsa butun hersey duzelır
yani herşey belki kabullenilir,affedilir ama çocuk gibi annenizi araması ve bağırması hiç hoş değil.bu konuda kırgın olmanız doğal..ilk fırsatta iyi olduğunuz biranda,bu konuda yanlış yaptığını dile getirin..
boşanmak en son çare olmalı..eşinize ilgi sevginizi daha çok artırın,annesinden gördüğü ilginin fazlasını sizde görmeye başladığında anne-eş ilişkisini ayıırtetmeye başlar..eşinizin,sorunun sizden kaynaklanmadığını anlaması için bu süreçte kayınvalidenizle aranızı iyi tutun..biraz sabır edin,azmedin.Allah kolaylık versin..
yani herşey belki kabullenilir,affedilir ama çocuk gibi annenizi araması ve bağırması hiç hoş değil.bu konuda kırgın olmanız doğal..ilk fırsatta iyi olduğunuz biranda,bu konuda yanlış yaptığını dile getirin..
boşanmak en son çare olmalı..eşinize ilgi sevginizi daha çok artırın,annesinden gördüğü ilginin fazlasını sizde görmeye başladığında anne-eş ilişkisini ayıırtetmeye başlar..eşinizin,sorunun sizden kaynaklanmadığını anlaması için bu süreçte kayınvalidenizle aranızı iyi tutun..biraz sabır edin,azmedin.Allah kolaylık versin..
dilerim sınavı kazanırsın, kendi ayaklarının ustunde durursun ve istersen bu omur torpulerinden uzak kalırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?