bir kayınvalide vakası daha:(

Zaten bu anlayışta devam ederse eşim evet boşanmak en zoru ama yapacak başka bir seçenek bırakmayacak bana.

İnşaallah kayınvalide belasından tez zamanda kurtulursun, ama ola ki boşanmanın eşiğine geldin o zaman eşine söyleyeceğin şu olsun;
"bak ailem için 10 tane boşarım demiştin gitti ikiiiii, geriye kaldı 8, sen de bu ana varken değil 8, 18 tane bile boşarsın" dersin. Hatta boşanma olmadan da bir tartışma anında söyleyebilirsin çünkü o sana utanmadam ailem için 10 tane bile boşarım diyebilmiş terbiyesiz.

Üzgünüm ama 39 yaşındaki adam,bundan sonra zor değişir.
Bu yaşta bu kadar anneci olmak normal değil.Kayınvaliden fazla baskın,diğer oğlunu da zaptetmiş,bunlardan hayır gelmez.

Sınavını verip oradan kurtulsan daha iyi edersin bence.
Son bir kez resti çekip,bu şekilde devam edemeyeceğini söylesen faydası olur mu bilemiyorum.
Ama çocuk konusunda lütfen çok tedbirli ol.Elini verip kolunu kaptırmış olursun.

Evet aynen söylediğin gibi benim annem.Babam da sessiz sakin biridir.Benim arkamda kimse yok zannettiler.Biz terbiyesizlik etmemek için bu zaman kadar sustuk.Annesi hep bizimle gitsin gezsin istiyor.Eşim ve ben benim memleketime gidecektik annesi zaten hemen atladı.Annesi de benimle aynı memleketten tamam araba var sırtımda götürmüyorum ama gelince de herkesten özel muamele bekliyor.Beni çıkdırtan da bu.Neyse o gittiğimiz gün de benim arkadaşımın mevlütü vardı eşyalarımı bırakıp çıkacaktım hemen.Benim annem de çalışan bir bayan o hafta hazırlık yapamamış her zaman yemeğinden tatlısına pasta böreğe kadar hazırlanır.Geçtik bize ben çıkmaya hazırlanıyorum(annem de gelecekti benimle k.v düşüncesiz olunca kaldı öyle)bir sinirlendi bağırıyor. Eşime kalk kalk ...X dedi.Götür beni zaten kayınvalideler ölsün diye bağırmaya başladı apartmanın içinde.Alınmış k.vdem ben onu çağırmamışım hem mevlüte hem de benim amcamın oğlunun düğünü vardı ertesi gün.Arkasından anneme telefon açtı ama yine bağırınıyor.Senin kızın şöyle böyle terbiyesiz diye.Ben bütün gün yatıyormuşum.Evet ben gezmeyi çok fazla sevmiyorum onun gibi ben her gün bir yerlerde değilim.Evimin işini asla aksatmam,Düzenli,tertipliyimdir,İstesem eve yardımcı bir kadın bile alabilirim maddi anlamda buna gücümüz var.Ama ben daha bir defa temizlik için birini çağırdım.Yani onun gözündeki gibi yiyip içip para harcayıp yatan biri değilim.Anneme dönmüş sonra demiş siz nasıl insanlarsınız sizin koycak bir tas çorbanızda mı yok demiş.Annem şok oldu ağzını açamadı bir çirkef ki ancak onun gibi biri lazım onun hakkından gelmek için.Sonra hastalanmış akrabalarında yatıyor.Herkes duymuş anneme bağırışlarını.Sonra eşim beni aldı gittik yanına bana neler yaptı yüzüme bakmıyor,özür diledim o aksam yine hastalanır diye onun yanında kaldık.Ertesi sabah da amcamın oğlunun düğününe gidemeden geri geldik.Herkesi elinde oynatmak istiyor.Bizi de sessiz sakin gördü iyice tepemize çıktı.Ama artık annem de anladı çirkefliğini.Eşim sabah annemi aradığında annem demiş üzerine yürümüşşün ailen söz konusu olduğunda gözün dönüyor demiş eşime,eşim de anneme benim için döverim bile demiş.Annem de o dakika kızım geri gelir demiş.Madem benim kızım bu kadar kötü gelsin geri demiş.Sonra annemi tekrar arayıp siz beni yanlış anladınız demiş.Sonra eşim eve geldi özür diliyor beni sevdiğini söylüyor.Bu ne biçim sevgi.Her gün huzursuzluk.

bende aynı şeyleri 8 yılboyunca yaşadım sabır ettim çok zor geçti ama eşim sonunda herşeyi fark etti 10 yıl doldu evleneli ve artık rahatım çok şükür canım eşin seni sevip ve onda umut görüyosan sabret

canım artık tavrımı koydum.Ben üniversite mezunuyum kendi ayaklarımın üzerinde durabilirim. kendimi övmek asla istemiyorum ama çevrem tarafımdan sevilen,sayılan,beğenilen biriyim.Boşandıktan sonra hayatıma başklarının girmek isteyeceğinin farkında.Evet boşanırsam çok üzülürüm ama o benden çok daha fazla üzülür.Bana diyor ben senden ayrılırsam hayatım biter ama yine de bu sorunu çıkartamıyor hayatımızdan.

buarada biz böbrek nakli olduk eşime böbregimi verince hiç sesi çıkmıyor 2 yıldır

Haklısın canım.Zaten dedim önemli olan evlenmek değil,geçinmek.Sen böyle bir anneye sahipken merak ettme gelen kimse durmaz sizde dedim.Görürsün ozaman dedi bana.

pekı canım o gecen 8 yılına uzulmuyormusun
gerı mı gelıyor genclık
nıye rahat huzurlu mutlu yasamak varken bunlar yasanıyor kı

Canım ama 20 lerinde olsa neyse ,39 yaşına gelmiş bir adamın bunları akıl edebilmesi lazım..Bunca hayat tecrubesi,geçmişten alınan dersler boşa o zaman....Ya da hiç ders almamış o zaman diyeyim..

Ayrıca 39 yaşına gelmiş biri de kolay kolay değişmez..Kişiliği oturmuştur iyice.....

Ne diyebilirim ki haklısın.O yaşadığı sürece huzur vermeyecek.Ya her şey onların dümeninde olacak.Ben onlara bağımlı yaşayacağım.Ya da her şeyi göze alıp yeniden başlayacağım.Artık dayanamıyorum tavırlarına k.vmi bir ömür hayatımda bilmek bile istemiyorum.Hamile kaldığıma bile sevinememiştim her şer de bir hayır varmı ya iki aylık bebeğimi kaybettim.hamilelik döneminde bile k.vmin tavırları değişmedi hep benim havalarındaydı.Artık akıllandım bebek düşünmüyorum.

Benim de ayrılmazsam sonum bu olacak en güzel yıllarım sabretmekle geçecek.Bilmiyorum ki böyle bir hayat geçer mi

evet basından ustelık 1 evlılık gecmıs ve evlılıgıde bu yuzden bıtmıs

daha bılgılı olmalı bu konuda

bırde anneye veye esıne kımseyı gormeyecek kadar koru korune baglı olmayı anlayamıyorum
hepımız annemızı yada esımız sevıyoruz ama ıkısınınde yanlısını gorebılıyoruz
aslında arkadasın dedıgıne gore yanlıslarını kabul edıyor
ama uygulamaya gecemıyor

acaba onceden yasadıgı zorluklarmı gelıyor aklına annesı cok mu zor buyutmus onları

oyle bıle olsa orta yolu bulabılrı aslında

buarada biz böbrek nakli olduk eşime böbregimi verince hiç sesi çıkmıyor 2 yıldır

Ben artık korkuyorum eşimin başına kötü bir şey gelse senin yüzünden oldu diyecek.Sapkınlık derecesinde eşime yaklaşımı.Ben çevremden asla böyle bir şey görmedim.Tuhaf çok tuhafff.

Kayınvalidenizin haklı olmadığı ortada.Ben sizin eşinize toz kondurmamanıza hayret ettim.Eşiniz size zerre kadar hak verseydi sizin annenizi arayıp bağıramazdı,veya ailem için 10 kere gene boşanırım diyemezdi.

Ben de buna şaşırıyorum hadi diyorum ilk evliliğinde yanlış yaptın dengeyi kuramadın.İkinci yanlışı tekrar yaşıyor ve yaşatıyor bana.Annesi zaten sorunun kendisi olduğunun farkında bile değil.Bir ay önce eşim,annesi ve ben konuştuk.Ben rahatsızlıklarımı dile getirdim.Eşimin yanında melek kesiliyor.Sen nasıl istersen ben öyle olurum yeterki siz mutlu olun diyor.Bu evlilik biterse senin yüzünden bitecek dedim.Benim vicdanım çok rahat,sen ....x i ailesinden koparmaya çalışıyorsun diyor.

ben çok sevdim o olmadan nefes bile alamıyorum ne böbrek nede kaynana durduramaz beni

Ben artık korkuyorum eşimin başına kötü bir şey gelse senin yüzünden oldu diyecek.Sapkınlık derecesinde eşime yaklaşımı.Ben çevremden asla böyle bir şey görmedim.Tuhaf çok tuhafff.

aynen banada oldu eşim tansiyon şeker çıkınca senin yüzünden oldu dedi ogluma sucuk yumurta yedirdin dedi
iyide anacım ben evlendigimde eşim şişmandı hep düzensiz beslenmiş kadın tepsi tepsi hamur kızartma yediriyodu evlendikte adamın hayatı düzene girdi acayip bişey bu kaynanalar ya ben çözemedim işin sırrını ama işlerin hepsi eşlerimizde bitiyor ben bunu bilir bunu söylerim

Evet canım annesinin bedduasını almaktan korkuyor.Çünkü annesi her seferinde ben çok üzüldüm,çok yıprandım,sizi dörtdörtlük yetiştirdim,sizi her an düşünüyorum,ilgileniyorum diyor.Eşim her sabah annesini arar başlarda benim de aramamı istiyordu.Annesinin önünde akan sular durur onun için.Benim annem de benim kıymetlimdir.K.v den daha çok sııntı çekmiş ve hala da çekiyor.Annem emekliliği dolmasına rağmen hala çalışıyor.Neden çünkü çalışmak zorunda babam ve annemin de ayrı sorunları var.K.v min şu an tek derdi gezmek tozmak.Kapının önünde araba var kayınpederimin.Onu gezdirmiyor onun isteklerini karşılamıyor diye başkası olsa bu adamı boşardı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…