Bir kedi sahiplenmeyi dusunuyoruz,almadan once merak ettigim bazi seyler var.. Yardim

Seyahat durumu evet en buyuk sikintim,annemi ve kayinvalidemi ikna etmem lazim,ama sanmiyorum olmazlar,birakirkende cok sikinti,konusmam lazim anne ve kayinvalidem ile onaylarini almam lazim,ozellikle annemin onda daha uzun kaliyoruz cunku,

Evet orayada bi bakayim...
Ben yaz tatili donusunu beklerken kedimiz haftaya geliyor galiba,esimin isyerinin bodrumunda gecen hafta yavru bir kedi bulmuslar,isyerinden biri onu veterine goturmus asilatmis eve goturmus ama bakamayacakmis disari birakacakmis bugun esime demis,esimde onu alalimmi dedi,bende biraktirma disari,getir bize dedim,cok kucuk yavruymus yalniz

Çok güzel bir haber bu
Her zaman yardıma hazırım sorularınız olursa..
Habersiz bırakmayın..

Onumuzdeki hafta degil bu aksam getiriyormus kedicigi esim,birazdan gidip mama ve malzeme alacagim,cumartesi pazarda bizimle gelecek bursaya,yapicak bisey yok,disari birakacakmis yoksa bugun.

Çok sevindim ne mutlu size
Mamanın kitten yazanını almaya özen gösterin (tercihen profesyonel sınıf mama olsa iyi olur tabii)
Kuru mamayı yiyebilecek kadar büyük mü acaba :26:
Eğer süt verecekseniz yarı yarıya sulandırın ve ılık olsun..
Kuru mamaya yaş mama karıştırararak da verebilirsiniz ilk zamanlar..yemesi kolay olsun diye..
Ancak yaş mama birkaç saatten fazla kalmasın tabakta eğer yememişse..
Hergün suyunu tazeleyin..
İnsan bebekler gibi olduğunu düşünürseniz,hata yapmazsınız..
Kuma alışmış mı acaba? alışmadıysa da siz götürüp koyun kuma saat başı.. alışacaktır çabucak..

Güle güle büyütün,hayırlı olsun,uğur getirsin yuvanıza inşallah..

Son düzenleme:
Sagol canim wc egitimi varmis,kuma gidip yapiyormus,kuru mamada yiyiyormus,kiz kedi ile beraberinde mama ve kum ve kum kutusu gonderecekmis,bir kac parca daha bisey varmis,mama olarakta royalcenin kittenle baslamis,bende bir paket ayni mamadan aldim,mama ve su kabi,
Gelsin bakalim diger eksikleride oyle tamamlariz artik

köpek olsa tamam ama kedinin apartmana bir zararı yok.. köpek havlıyor evde yanlız kalmayı sevmiyor.. ama kedinin öyle bir problemi yok.. fakat kedi çok tüy döküyor. yani kedi alacaksanız heleki birde çocuklarınız varsa hergün temizlik yapmanız gerekiyor. hee bazı insanlar diyor ki ; kedi zaten temiz hayvan.. bende diyorum ki hayır kardeşim. kedi gidiyor heryere çıkıyor heryeri geziyor. hadi kendini yaladı temizledi.. tüyleri heryerde .. bugüne kadar hangi eve gittiysem yemeklerde hep tüy çıkıyor. aslında bunu problem olarak görmeyebilirsiniz ama bence en büyük problem doğada yaşamak için yaratılmış hayvanları eve tıkmayın derim. ben çok üzülüyorum hayvanların eve tıkılmasına.. ama tabiki karar sizindir.. o hayvanlara yemek veriyorsunuz ama o hayvanlar avcı olarak yaratılmış. böcek avlarlar hadi hiçbirşey bulamadı ağaca çıkar kuşu avlar karınca yer.. yani doğaya gereksiz hükmediyoruz gibime geliyor bana..

elimden geldiğince yardımcı olurum 3 kedi baktım ilki 14 yasında 2. 4 yasında kaybettim almaama töbe etmiştim bakımın zorluğu değil yanlış anlama çok üzüldüm kaybettiğim için ama geçen sen çöpe hangi vicdanla attıklarını anlamadığım tahmini 2 günlük 3 kedi yavrusu buldum veterinerlerin %10 yaşam sansı verdikleri yavrular şimdi evimizin nesesi ama gerçekten sen benim kadar küçük almayacaksın tabi ama ben bu kadar küçük ve annesiz büyütmek anlatılmazdı kısacası lafı fazla uzatmayım kedi konusunda nacizane araştırmacı olduğum içindebiraz bilgiye sahibim ama çok dikkatli düşünmeni tavsiye ederim sevgisi ve zorlukları :)iice gözden geçir

Güzel bir mama tercih etmişsiniz..
Paylaşmaya devam edin bizimle olur mu..
Miniğin fotolarını da bekliyoruz..

Sende haklısın ,ama bana getirilecek olan kedi zaten dışarıda yaşayamaz ölür.tüy konusu evet,ama sık taranirsa belki bu problem azaltilabilir,çocuklar nedeniyle evi günde iki kez supuruyorum zaten.birde kediyi mutfağa falan sokmamak lazim,benim komsumun kedisi mesela ogretmisler ,kesinlikle mutfağa girmiyor,mutfağın kapısında bekliyor.ayrıca kadının evide çok temiz kedi ıran kedisi olmasına rağmen

Mutlaka sorularim olacak.

Nasil büyük hir sevaba girmissiniz.nasil bir vicdan 3 küçük canı çöp kutusuna ölüme terkeder ???

Onlara yaşabilecekleri doğa mı bıraktık!
Her yer beton,bina,araba..
Nerde sığınabilecekleri ağaç kovukları? Yağmurdan kardan nasıl korunacaklar!
Bırakın avlanarak beslenebilmeyi,devasa boyutta çöp tenekeleri var her yerde.. Onlara,o bebekler nasıl tırmanıp da doyurabilecekler karınlarını acaba..Kapakları yarım açılmış konserve kutularında yiyecek ararken,ağızları burunları parçalanıyor
Çöpten karın mı doyurulur ayrıca....
Güdüsel olarak araba altında kalmamayı da başarabiliyor mı acaba!

vs vs vs

Sloganı yineliyorum;

Her Eve 4 Ayaklı

Son düzenleme:

......

Cocuklara oyuncak edilen,kuyruklarina teneke baglanan,iskenceye maruz birakilan, hatta tecavuze ugrayanlarda onlar,bumu hayat,butun kediler sokaklar yerine sicak bir soba kosesini tercih eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…