Bir kedi sahiplenmeyi dusunuyoruz,almadan once merak ettigim bazi seyler var.. Yardim

Cocuklara oyuncak edilen,kuyruklarina teneke baglanan,iskenceye maruz birakilan, hatta tecavuze ugrayanlar da onlar,bu mu hayat,butun kediler sokaklar yerine sicak bir soba kosesini tercih eder

Kesinlikle....:13:

Yalnız mamasi çok fena kokuyor,ıslatıp verdik,ondanmidir,oğlum icin pisirdigim tuzsuz baharatsiet ve tavuklardan versem nasil olur,onlar korkmuyor öyle,

Islatarak mı yiyebiliyor kuru mamayı.. Kuru mama olarak yiyemiyor mu?

Eğer ev yemeği verirseniz,kuru mamayı yemez,reddeder..
Bence hiç ev yemeği olayına girişmeyin zira kitten R.C çok iyi mamadır..
Gereken her türlü vitamini,proteini alacaktır o mamadan..

Kuru mamalar çok da güzel kokmazlar bu arada..

Son düzenleme:
Dişleri çok yiyemiyordur diye biz islattik,kuru yerim bilmiyorum,bulan kişilerde hep islatmislar,kuru bi deneywyim madem.tamam ev yemeği vermiyoruz o zaman.

Dişleri çok yiyemiyordur diye biz islattik,kuru yerim bilmiyorum,bulan kişilerde hep islatmislar,kuru bi deneywyim madem.tamam ev yemeği vermiyoruz o zaman.

Arada yaş mama da verebilirsiniz,konserve yani..
Konserveyle kuru mamasını karıştırarak verin eğer sadece kuru mama yiyemiyorsa henüz..

Yalnız mamasi çok fena kokuyor,ıslatıp verdik,ondanmidir,oğlum icin pisirdigim tuzsuz baharatsiet ve tavuklardan versem nasil olur,onlar korkmuyor öyle,

Çok az süt ile ıslatırsanız kokusu o kadar kötü olmayabilir. Yavru kediler için özel kuru mamalar oluyor bir de ondan da alabilirsiniz.
Fakat kesinlikle yemek vermenizi tavsiye etmem. 3 yıl oldu kedi sahipleneli, bu konuda ben de veterinerle hep soru sordum :)) Bana yaş mamayı bile önermediler ama çok sık olmamak kaydı ile arada sırada oğluşuma süpriz olsun diye yaş mama veriyorum, o kadar sıkıntı değil.

Umarım birlikte çok mutlu olursunuz :) Çocuklarınız büyüse bile o hep küçük bebeğiniz olarak kalacak emin olun :))

Yavrular icin kuru mama kullandığımız ,
Sagol canim.

Kuru haldede yedi bugün denedim,sonrasinida kuru verdim.
Bolda su verdim.

O mamayı 1 yaşına kadar yiyecek.. Çok yenilesi ve çok faydalı mamadır zaten..
Sonrasında yetişkin pisiler için olanına geçeceksiniz..
Aynı markaya devam edebilirsiniz..

Bir kürek yardımıyla kumundaki kakaları ve topaklaşan ıslak kısmı da aldığınız zaman,başkaca bişey yapmanıza gerek yok.. BOL BOL SEVGİ alıcaksınız karşılığında

Çok güzel yiyiyor,iki günde gobeklendi bile, kakayida hiç birakmiyotum,yaptığı gibi kürekle alıp çöpe atıyorum,yalnız küçük oğlum kıskanıyor sanırım,sevme amacıyla gidip sıkıştiriyor,ne kadar yapma desemde konussamda yapiyor,bir haftaya alismazsa kediye devam ederse kediyi hirpalamaya arkadaşıma vermek zorunda kalicam umarım asariz bu durumu,oğlumun kediye zarar vermesinden korkuyorum.
Onu çok sevdik,türlü maskaraliklar yapıyor,bir neşe oldu bize,vermekte istemiyorum aslında,

Tabii 3 yaşında olduğu için aklı ermiyor olabilir..
Zamanla anlayacaktır ailenin bir ferdi olduğunu ve o şekilde sıkıştırırsa incitebileceğini..
O zamana kadar sizin gözetiminizde oynamaları iyi olacak..

Dikkat ediyorum yalnız birakmiyorum ama arkamı döndüğüm an kediden miyavlama sesi geliyor.
Alışır umarım zarar versini istemem,bugün sabah 5 dakikalığına odadan ciktim.kedinin sesine geri döndüm hayvanın başını yere dogru bastırıyordu,oda hiç kaçmıyor ondan,acaba erkenmiydi eve bir kedi almam icin en azından bir sene daha beklememmi gerekiyordu?dışardaki canlılara çok sevgi dolu yaklaşıyor normalde.

Ama o şekilde yaparsa kedi sakat kalabilir ya da Allah korusun ölebilir bile..:26:
Bakın siz en iyisi kısa süreli falan ayrıldığınızda yanlarından,bir box edinin ve pisiyi ona koyun..
Taşıma çantası yani.. Zaten yolculuklarda yada veterinere götürürken de gerekecek size..

Son düzenleme:
Box var evde,onun içine koyayim,almıştım hafta sonu icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…