- Konu Sahibi Phoenix_em
-
Cok guzel bir bilgi,bu arada bizim kedimizin henuz ismi yok.acaba peygamberimizin kedisininadinimi koysak?
Oglumunda fikrini almam lazim,belki vardir onun aklinda bir isim.İsmiyle yaşasın minik
Cocuklara oyuncak edilen,kuyruklarina teneke baglanan,iskenceye maruz birakilan, hatta tecavuze ugrayanlar da onlar,bu mu hayat,butun kediler sokaklar yerine sicak bir soba kosesini tercih eder
Oglumunda fikrini almam lazim,belki vardir onun aklinda bir isim.
Kedimiz disi,nette biraz isimlere bakayim,dolor lazim.Tüm aile bireylerine sempatik gelecek bir isim olmalı tabii..
Hızlı Resim yükle, internette paylaş | resim upload | bedava resim
Mesela bu siteden yükleyebilirsiniz..
Çıkan 2. linki kopyalıyorsunuz..
Yalnız mamasi çok fena kokuyor,ıslatıp verdik,ondanmidir,oğlum icin pisirdigim tuzsuz baharatsiet ve tavuklardan versem nasil olur,onlar korkmuyor öyle,Çok da güzelmiş minik
Yalnız mamasi çok fena kokuyor,ıslatıp verdik,ondanmidir,oğlum icin pisirdigim tuzsuz baharatsiet ve tavuklardan versem nasil olur,onlar korkmuyor öyle,
Dişleri çok yiyemiyordur diye biz islattik,kuru yerim bilmiyorum,bulan kişilerde hep islatmislar,kuru bi deneywyim madem.tamam ev yemeği vermiyoruz o zaman.Islatarak mı yiyebiliyor kuru mamayı.. Kuru mama olarak yiyemiyor mu?
Eğer ev yemeği verirseniz,kuru mamayı yemez,reddeder..
Bence hiç ev yemeği olayına girişmeyin zira kitten R.C çok iyi mamadır..
Gereken her türlü vitamini,proteini alacaktır o mamadan..
Kuru mamalar çok da güzel kokmazlar bu arada..
Dişleri çok yiyemiyordur diye biz islattik,kuru yerim bilmiyorum,bulan kişilerde hep islatmislar,kuru bi deneywyim madem.tamam ev yemeği vermiyoruz o zaman.
Yalnız mamasi çok fena kokuyor,ıslatıp verdik,ondanmidir,oğlum icin pisirdigim tuzsuz baharatsiet ve tavuklardan versem nasil olur,onlar korkmuyor öyle,
Kuru haldede yedi bugün denedim,sonrasinida kuru verdim.Arada yaş mama da verebilirsiniz,konserve yani..
Konserveyle kuru mamasını karıştırarak verin eğer sadece kuru mama yiyemiyorsa henüz..
Yavrular icin kuru mama kullandığımız ,Çok az süt ile ıslatırsanız kokusu o kadar kötü olmayabilir. Yavru kediler için özel kuru mamalar oluyor bir de ondan da alabilirsiniz.
Fakat kesinlikle yemek vermenizi tavsiye etmem. 3 yıl oldu kedi sahipleneli, bu konuda ben de veterinerle hep soru sordum :)) Bana yaş mamayı bile önermediler ama çok sık olmamak kaydı ile arada sırada oğluşuma süpriz olsun diye yaş mama veriyorum, o kadar sıkıntı değil.
Umarım birlikte çok mutlu olursunuz :) Çocuklarınız büyüse bile o hep küçük bebeğiniz olarak kalacak emin olun :))
Kuru haldede yedi bugün denedim,sonrasinida kuru verdim.
Bolda su verdim.
Çok güzel yiyiyor,iki günde gobeklendi bile,O mamayı 1 yaşına kadar yiyecek.. Çok yenilesi ve çok faydalı mamadır zaten..
Sonrasında yetişkin pisiler için olanına geçeceksiniz..
Aynı markaya devam edebilirsiniz..
Bir kürek yardımıyla kumundaki kakaları ve topaklaşan ıslak kısmı da aldığınız zaman,başkaca bişey yapmanıza gerek yok.. BOL BOL SEVGİ alıcaksınız karşılığında
Dikkat ediyorum yalnız birakmiyorum ama arkamı döndüğüm an kediden miyavlama sesi geliyor.Tabii 3 yaşında olduğu için aklı ermiyor olabilir..
Zamanla anlayacaktır ailenin bir ferdi olduğunu ve o şekilde sıkıştırırsa incitebileceğini..
O zamana kadar sizin gözetiminizde oynamaları iyi olacak..
Box var evde,onun içine koyayim,almıştım hafta sonu icin.Ama o şekilde yaparsa kedi sakat kalabilir ya da Allah korusun ölebilir bile..:26:
Bakın siz en iyisi kısa süreli falan ayrıldığınızda yanlarından,bir box edinin ve pisiyi ona koyun..
Taşıma çantası yani.. Zaten yolculuklarda yada veterinere götürürken de gerekecek size..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?