BİR KELİME HERŞEYİ BİTİRDİ?

kadersizprensesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2019
25
15
3
40
Çok da iyi olmasa da bir ilişkim vardı. Çok seviyorum hala da çok seviyorum. Yalan söyledi affettim, ihanet etti tamam dedim affettim hep affeden ben oldum. Ben ise bu zamana kadar ona asla bir yanlışım olmadı. Dün buluştuk gayet güzel yemek yedik ettik. Her şey güzel gidiyordu. Radyo da bir şarkı çıktı aldım onun telefonunu onun sosyal medyasından el ele tutuşup şarkıyı paylaştım. Ama sadece ellerimiz görünüyordu. Bunun üzerine arkadaşları kuzenleri hep aradı etti falan. En son dayısının oğlu aradı. Paylaştı durumu sordu ve ona verdiği cevap aynen şöyle idi. BİRİNE NİSPET YAPMAK İÇİN KOYDUM DURUMU DEDİ. Tabi ben şok oldum. Kaç aylık sevgilin ve dediğin lafa bak. Çek arabayı kenara dedim kapıyı çarpım indim. Neymiş öylesine demiş bu laf için ayrılınırmıymış.

Ha yani bu basit bir laf ? Siz geri dönersiniz buna. Baksanıza ne yapsa kabul etmişsiniz. Cidden insan kendinin düşmanı.
Allah akıl fikir versin yahu. Umarım bir gün kendinize az da olsa değer verirsiniz. Bu ne aşk ne de sevgi , yalnız kalacağım korkusu sadece.

Aldatmış, yalan söylüyor, bunlara rağmen terk etmeyip, şu lafı için edince adam şaşırmış tabi. Bunu da sineye çeker zannetmiş haliyle. İyi ki aklınız başınıza gelmiş ve umarım kalıcıdır da geri dönmezsiniz bu densize. Nispetmiş, kime nispet? Sizi başka birini kıskandırmak için mi kullanıyor? Bu laf bu anlama gelir çünkü.

Yalanın ve ihanetin yanında bu laf devede kulak gibi. İhaneti hazmetmeniz kolay da nispet mi zor oldu.

Adam seninle ciddi düşünmüyor ki, düşünse söylerdi zaten kuzenlerine.
Di mi söylese kimse aramazdı. Herkes diğer kız sanıp aradı büyük ihtimal, barıştın mı diye.

Di mi söylese kimse aramazdı. Herkes diğer kız sanıp aradı büyük ihtimal, barıştın mı diye?
Ben diğer bir kız olduğunu düşünmüyorum ki, kuzenlerine martaval atmış. Hali hazırda kimseyle çıkmıyorum, ciddi bir şey yok demeye getirmiş. Birine nispet derken altında bu yatıyor. Çünkü el ele videoyu izleyenler bu kız kim, ciddi bir birliktelik mi vs sorucaktı. Hali hazırda özgürüm kimse yok mesajı bu.

Back
X