- 19 Nisan 2025
- 3
- -2
- 1
- 35
- Konu Sahibi MELEKMELK3423
-
Benim çevremde var aldatıldığını fark edip evliliklerine devam eden kadınlar. Çok hırpalandılar. Karakterleri değişti. Alt üst oldular resmen. Ama evliliklerine devam ediyorlar bir kaç sene geçti. Mutluyuz diyorlar ama asla öncesindeki gibi değiller o nedenle mutluluklarını değerlendiremiyorum.Eşiniz veya sevgiliniz sizi aldatsa affeder misiniz ben aldatıldığımı öğrendim ne yapmam gerek bilmiyorum.
Affetmezdim aldatan hep aldatır. Sürekli acaba tekrar aldatır mı?endişesi duymaktansa inceldiği yerden kopartırdım .Eşiniz veya sevgiliniz sizi aldatsa affeder misiniz ben aldatıldığımı öğrendim ne yapmam gerek bilmiyorum.
DeğişmeyecekEşiniz veya sevgiliniz sizi aldatsa affeder misiniz ben aldatıldığımı öğrendim ne yapmam gerek bilmiyorum.
nedenBenim de bir tanıdığım vaktiyle kendisini aldatan kocayı boşamış 20 küsur sene önce, keşke evli kalsaydım diyor şimdi
Bir kere aldatandan hep şüphe duymaz mısın hep “acaba”ların olmaz mı? Hep teyakkuzda olunmaz mı? Her hareketinden bir anlam çıkmaz mı? Özetle güven tek kullanımlık değil midir?Eşiniz veya sevgiliniz sizi aldatsa affeder misiniz ben aldatıldığımı öğrendim ne yapmam gerek bilmiyorum.
Ben de artık buna katılıyorum ne yazık ki.Sevgiliyken kesinlikle ayrılmak gerekli diye düşünüyorum.
Evlilik işin içine girince fikrimde oynamalar olabiliyor.
Boşanma kadının standardını aşırı düşürecekse, adamı maddi açıdan sağlam yolma imkanı varsa, çocukların sorumluluğunu tek başına almak istemeyen kadın boşanmak için çok da acele etmemeli diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?