bir kez daha yorumlarınıza İHTİYACIM var kızlar:((

mevsim_

hiç bişeye değmezmissin
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
128
0
96
İstanbul
2 hafta önce konu açıp derdimi sizinle paylaşmıştım..güzel güzel yorumlar yaptınız
şimdi gene aynı kişiyle ilgili bişeyler anlatacam gene yardımlarınıza ihtiyacım var

beni terkettiğini diğer açtığım konuda anlatmıştım size

beni terkettikten 10 gün sonra nasılsın diye mail gönderdi hiç cvp vermedim

2 gündürde sürekli mail gönderiyo bana

Son düzenleme:
cevap bile verme canim.. senin yerinde olsam oyle birinin maillerini okumadan direk silerdim hatta.

anneyle muahatap olmak? hangi cesaretle hangi yuzle yani?
bize anlatirken bile utanip moralini bozdugun bi iliskiyi kendine daha fazla yuk etme derim. birak ne hali varsa gorsun.
yeni temiz guzel baslangiclar yap derim. sakin skma canini da.

bugün akşam msnye gel konuşalım diyo..
msnye girmeye düşünüyorum ne söylicek merak ediyorum..
msnde konuşuyum son bi kez neymiş derdi
ne dersin???

bnce kararini vermisken hic daha muhatap olma yaniden kararsizlik yasiycaksin.
eger yeniden bi iliski dusunuyorsan da o istediginde degil sen istediginde konus kendini agirdan sat ki biraz olsun lafinin kiymeti olsun.
ama yapma etme gozunu seveyim nasil bi gelecek dusunceksin bu adamla?
iyi dusun derim. yine canini acitabilir uzebilir kafani karisitirabilir. son bi defa daha sana yaklasmak icin oyun oynuyor olabilir.
akilli davran derim.

Bencede hiç muhatab olma annene anlat herşeyi o cewabını werir hiç ugraşma başına dert zaten bırak allaha hawale et sakın görüşme ne mail at nede msn aç sakın gururunu unutma yapma canım boşwer allah ıslah etsin onu sen kendi yoluna bak kendini düşün yapma lütfen allah yardımcın olsun

o insanla bence daha muhattap olma derim.sevgi herşey değil be güzelim.yani hatası bir değil iki değil.yaptıkları yenir yutulur birşeyler değil.masumca şeyler değil bence.
insan kendisindeyken doğru nedir bilemiyor.anca dışardan birileri doğruyu görebiliyor.yaşadm biliyorm.
nefsine yenik düşme.ağırlığını koy.iradeli ol.

eğer onunla konuşursan aklını karıştırıcak daha çok buna izin verme

bugün msnye girip konuşacağım ama kararımı değiştirmicem..
aklımı karıştırmasına izn vermicemlmaz:
son bi kez konuşacağım..
size anlatırım neler konuştuğumuzu...olumunekankayizsmile

ben önceki olayida okudum ve kesinlikle kestir at diyorum hic bir sekilde ne ara ne sor ne de baska bisey yap anneni ariycagini sanmiyorum

Bence hiç konuşma...
Konuşmaya degcek bi insan degil...

Anneni hangi yüzle arıcakmış ki... Senin onla evlencegini nasılda düşünüyo lmaz:

ne gerek var konuşmamna kendine kötülük ediyosun tamamen çıkartman lazım bu şekilde onsuzluğa alışman zor olcak

'' bitti mi biter son bir kez dahi olsa konuşmaya gerek yok! ''
diyemiorsan eğer bence kararın değişmez canım en iyisimi sen hiç konuşma eğer ki bitti diyebiliyorsan tabii!

annemi aramadı..
bence sadece beni sınadı ne tepki vereceğimi ölçmek için
arayamazda zaten hangi cesaretle arayıp ben sizin kızını istiyorum benim dinim farklı kızını bana vercekmisiniz diyecek öylemi.. çok komik yaa..resmen saçmalıyor..

bu akşam onunla son defa konuşacağım yaptığı çirkin şeyleri hatırlatacağım ve kesin bitirdiğimi söylicem
benim kendisini deli gibi sevdiğimi biliyo bunu fırsat bilip benimle devam etmek istiyecek..
ama ben kesinlikle yumşamıcam tavrımı koyacağım kesin bittiğini söyliceğim..

yarın yazarım neler konuştuğumuzu
hepinize çok teşekkür ediyorum desteğiniz için..
sizin bu yorumlarınızı okumasaydım belki yumşayabilirdim onun karşısında..
çok saolun kızlar..

yarın anlatırım olup biteni.

dün saat 22:00 da msnye çevrim dışı girdim..
o açarsa bende çevrimiçi açarım msnyi dedim
saat 01:00a kadar bekledim.. girmedi açmadı msnyi
ben de saat 01:00da çevrim içi girdim 2 dakka bekledim sonra kapattım

ondan öyle bi nefret ettimki anlatamam size..
kesin diyecekki elektrikler kesildi senide aradım telefonun kaplıydı diyecek..
canı cehenneme.kötükedihüso
yeni numara alacağım diğer hattımı kırdım
msn adresimi kapatacağım yeni adres alacağım

beni birkez daha aptal yerine koydu ondan iğreniyorummsenağlama

Son düzenleme:
canım yanlış hatırlamıyorsa bu arkadaş hi5te kızlarka konuşan arkadaş galiba yanlış mı bilmiyorum artık da sen bir dha bu çocuğa güvenebiklir misin ki önce kendin bunu kafanda bi düzene koy güvenemezsen zaten ne desek boş bana kalırsa hiç affetme istesin dursun zamanında adam olmayan şimdi mi adam olacak

gidene yol wer we bi daha arkana dönme sakınn canımmm:teselli:

Canım böyle kendi başına beklediğinle kalırsın birdaha sakın kanma
Hemen düşündüklerini yap msn i kapat birdaha açma açma ki ne yazarsa okuma onun yazılarına ihtiyacın yok onu düşünmeyi bırak artık tamammı tatlım kendini düşün yeni sayfalar aç
Güzel günler seni bekiyo canım kendini toparla güclü ol
Herşeyin hayırlısı senin için olsun
Rabbim yardımcın olsun canım

Sana herkes görüşme demiş zaten..Israrla son kez demişsin..
Adam verdiği sözde bile duramıyor, o kadar ısrar etmesine rağmen..
Daha ne olsun..
Msn ye gel diyor..kendi yok ortada..basit şeyler yapıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…