- 9 Ocak 2015
- 19.816
- 82.197
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyi yaa ama ben bu kadar rahatlıkta kilo alabilirimSor canım nolucak..
Ben şahsen çok tartılmayı sevmiyorum kilo verince tribe girip geri alıyorum çünkü ayda bir yada 2 haftada bir tartılıyorum..
Evet hergün menü paylaşırsak hem motivede oluruzKural yok,kısıtlama yok,yasak yok rahat rahat yavaş yavaş kasmadan veriyoruz
![]()
Fazlada bişey yememişsin bence o börek çoktaaan erimiştir üzülmeDün aksam börek yiyince tüm motivem yerle bir oldu
Kahvaltım:
2 yumurta ile peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5-6 zeytin
2 çay bardağı çaay
Ara Öğün
1 minnak elma
Öğle yemeğim
Gocaa bir kase kısır
Çay
Ara Öğün
1 tane elmalı kurabiye(ilk defa yaptm tadına bakmak için yidim)
Bugün iş güç,temizlik vallaha bişey yiyemedim
Not:bu birşey yememiş halim![]()
Bugün piknikteydik vallaha bor coşum ki şuan nefes almaya yerim yokFazlada bişey yememişsin bence o börek çoktaaan erimiştir üzülme![]()
Olsun yine telafi edersin pikniktede diyetmi olur dimi:))Bugün piknikteydik vallaha bor coşum ki şuan nefes almaya yerim yok
Kaç kilosun hedefin kaç ?Bugün piknikteydik vallaha bor coşum ki şuan nefes almaya yerim yok
1.sayfada yazyorKaç kilosun hedefin kaç ?
Olmadı vallaha açık hava deşildimOlsun yine telafi edersin pikniktede diyetmi olur dimi:))
Tamam baktım şimdi peki tartı günü niye yapmadınız böyle biraz zor değilmi kilo vermek1.sayfada yazyor
Evet açık hava bayaa iştah açıyor bende malum gündeyim çikolata yedim ama telafi edicem yarın ve diğer gün inşallahOlmadı vallaha açık hava deşildim
Yok fitness'a gotmiyorum imkanım olsa bi spora kursuna hayır demezdimgerçekten çok tebrik ediyorum yani bravokahvaltı da çok güzel görünüyor
. bu arada doktorlar kahvaltıda yumurtayla beraber çay içilmesini tavsiye etmiyorlar . Çaydaki tanen maddesi, kan yapıcı özelliği bulunan yumurtadaki demiri bağlıyor, emilmeden atılmasına yol açıyor. Demir içerikli diğer gıda ürünleriyle de çay tüketilmemeli diyorlar .
fitnessa da gidiyormusunuz yoksa sadece diyetmi yapıyorsunuz gerçekten süper bir başarı![]()