• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Kibrit Kutusu

Sor canım nolucak..
Ben şahsen çok tartılmayı sevmiyorum kilo verince tribe girip geri alıyorum çünkü ayda bir yada 2 haftada bir tartılıyorum..
Evet hergün menü paylaşırsak hem motivede oluruz :KK19: Kural yok,kısıtlama yok,yasak yok rahat rahat yavaş yavaş kasmadan veriyoruz:cool:
çok iyi yaa ama ben bu kadar rahatlıkta kilo alabilirim:KK51:ben her gün tartılırım elimde değil merak ediyorum aldıysam da dikkatli oluyorum :spor:

Selam kızlar şu yoğurt pul biber olayını denedim içinde semiz otuda vardı. hem lezzetli hemde gerçekten metabolizmayı hızlandırıyor aklınızda olsun tatlışlar :spor::KK49::21:

tünaydın kızlar benim kahvaltı menüm 1 haşlanmış yumurta kırmızı biber domates salatalık iki dilim peynir 10 a yakın zeytin bir fincan çay bir iki lokmada oğlumun kızarmış ekmeğinden aldım dayanamayıp.kahvaltı sonrası olmazsa olmaz şekersiz türk kahvem yavında bir dilim tatlı

Dün aksam börek yiyince tüm motivem yerle bir oldu:bicak:

Kahvaltım:
2 yumurta ile peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5-6 zeytin
2 çay bardağı çaay:deli:

Ara Öğün
1 minnak elma

Öğle yemeğim
Gocaa bir kase kısır:deli:
Çay

Ara Öğün
1 tane elmalı kurabiye(ilk defa yaptm tadına bakmak için yidim)

Bugün iş güç,temizlik vallaha bişey yiyemedim:işsiz:

Not:bu birşey yememiş halim:KK53:

Dün aksam börek yiyince tüm motivem yerle bir oldu:bicak:

Kahvaltım:
2 yumurta ile peynirli yumurta
2 dilim kepek ekmeği
5-6 zeytin
2 çay bardağı çaay:deli:

Ara Öğün
1 minnak elma

Öğle yemeğim
Gocaa bir kase kısır:deli:
Çay

Ara Öğün
1 tane elmalı kurabiye(ilk defa yaptm tadına bakmak için yidim)

Bugün iş güç,temizlik vallaha bişey yiyemedim:işsiz:

Not:bu birşey yememiş halim:KK53:
Fazlada bişey yememişsin bence o börek çoktaaan erimiştir üzülme:KK19:

Sabah
Iki haşlanmış yumurta
Salatalık zeytin şekersiz çay
Ara leblebi yeşil çay
Çikolata Türk Kahvesi abur cubur oldu biraz:(
Akşam pilav nohut yemeği yoğurt
Yeşil çay
Bugünü pek iyi geçiremedim pilav yememeliydim en azından:(

Dünki olaydan sora bugün tam olmadı gene :bicak:
Kahvaltım:deli:
IMG_20160521_125150962-1.webp

Ara
10 tane erik:dua:

Öle yemeğim
1 tabaj sebze yemeği
Yarım kase cacık
1 dilim kepek ekmeği

Araaaaa:kızgın::kızgın:
1 tane elmalı kurabiye
1 dilim sütlü tatlı:kusmuk:

Akşam Yemeğim
1 tabak sebze yemeği
1 kase yoğurt:KK45:

Hay ben böyle doymayan nefsimin:işsiz:

gerçekten çok tebrik ediyorum yani bravo :halay: kahvaltı da çok güzel görünüyor :kk77: . bu arada doktorlar kahvaltıda yumurtayla beraber çay içilmesini tavsiye etmiyorlar . Çaydaki tanen maddesi, kan yapıcı özelliği bulunan yumurtadaki demiri bağlıyor, emilmeden atılmasına yol açıyor. Demir içerikli diğer gıda ürünleriyle de çay tüketilmemeli diyorlar .
fitnessa da gidiyormusunuz yoksa sadece diyetmi yapıyorsunuz gerçekten süper bir başarı :nazar:

gerçekten çok tebrik ediyorum yani bravo :halay: kahvaltı da çok güzel görünüyor :kk77: . bu arada doktorlar kahvaltıda yumurtayla beraber çay içilmesini tavsiye etmiyorlar . Çaydaki tanen maddesi, kan yapıcı özelliği bulunan yumurtadaki demiri bağlıyor, emilmeden atılmasına yol açıyor. Demir içerikli diğer gıda ürünleriyle de çay tüketilmemeli diyorlar .
fitnessa da gidiyormusunuz yoksa sadece diyetmi yapıyorsunuz gerçekten süper bir başarı :nazar:
Yok fitness'a gotmiyorum imkanım olsa bi spora kursuna hayır demezdim :hasta: ilk defa duydum bilmiyordum

Back
X