- 10 Mart 2016
- 33
- 15
- 3
- Konu Sahibi cantanem18
-
topiğin hayırlı olsun ay kıyamam canım benim bende sana destek olurum merak etme seni incecik bir gelin yaparız bende fit bir kadın olur bebişime kavuşurum boyn kaç senin canım benimMilyonlarca kez diyet yaptim. Belkide triyonlarca kez. Olmadi iki ileri bir geri giden diyet maceralarimla her gecen gun kilo almaya devam ediyorum. Artik bi dur demem lazim. Cunku henuz 25 yasindayim ve 125 kiloyum (tahmini) . cok aci.. 25 yil istedigini giyememek, istedigim gibi hareket edememek.. Ruhunda cıtı pıtı rengarenk etekler giyen, elbiselere hayran bir kız varken, cuvaldan bozma o koca koca bol x li esofmanları giymek.. Gercekten cok acı.. Sevdigin adamla 125kilo gelin olmaktan korkmak cok acı. Ben zayiflayacagim Allah'in izniyle.. Gunlugume tecrubelerini paylasacak ya da benimle aglaya aglaya kilo verecek ablalarimi kardeslerimi ve arkadaslarimi beklerim :) Allah utandirmasin.. Yarin basliyorum..
Bende varım inanın başarabiliriz bende 26 yaşındayım 100 kiloyum suan am a 112 den başladım kuzenim 123 kiloydu suan 97 kilo halen devam ediyor yani demek istediğim devam edince bisekilde ayda 1 kilo bile olsa gidiyor lütfen pes etmeyin birlikte zayiflicaz inşallah gençliğimizin tadını biraz çıkaralım artık anne model k iyafetlerden bende bıktım artık bende git annelerden olmak istiyorum nasıl bir diyet uygulamayı dusunuyosun canim
Sen kac kiloyum canimBende varimmmm 21 yaşındayım ve Zayıflamaya çok ihtiyacım var
Inaninca herşey oluyor kuzenimde 123 kiloyla başlamıştı suan 96 olmuş bende doğuma 118 kiloyla girmiştim çok kötü bir durum evlenmeden zayıflamak en güzeli kimse size tepeden bakamasin 100 kilo olana kadar yeterli buluyorum yuruyusunuzu ama biyerden sonra kilo verme durunca arttırmak lazim oluyor ama gün boyu hareketli olmakta çok faydalı benim küçük bebeğim var çok yoruluyorum onunda etkisi olduguna inaniyorumSonunda aci gerceklerle yuzlestim 11.03.2016 itibariyle tam tamina 124.4 kiloyum yapacak birsey yok bir yerden baslamak lazim..
Saat 11.30 gibi kahvalti yaptim
Kahvaltim -> 1 domates,1 salatalik, bir tutam maydonoz,1 adet haslanmis yumurta ve peynir (tel peynir oldugu icin nasil ölcu verecegimi bilemedim :)))) bir iki cataldi) 1 dilimde cavdar ekmegi. Tabikide sekersiz cay
Kahvaltim cok gec oldu biliyorum ama uyku duzensizligime bir care bulacagim madem bir yola girdik yarim yamalak olmasin. Onumuzdeki bir kac hafta spor yapmayacagim cunku gercekten cok cabuk yoruluyorum. Okula 25 dk yuruyorum spor sayilir mi bilmem ama o bile bana zor geliyor. Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz varmis bossnak95 :) hosgeldin canim hep beraber zayuflicaz İnanmak başarmanın yarisidir ❤❤❤❤❤
Bende yurtta kalıyorum canım, özelden mesajima bakar misinMiğdem kıyıldıbir adet havuc yedim 6 gibi aksam yemegi yicem bakalim yurtta ne var yemekte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?