- 3 Eylül 2015
- 190
- 305
- 18
- 34
- Konu Sahibi cantanem18
-
Bu defa sanki bi kabullenme var bende çevremdeki kilolu insanlar bir bir zayifladilar başarıyı kendi gözlerimle gorebildim ve artık şöyle düşünüyorum ayda 1 kilo bile versem yılda 12 kilo eder bu benim için bayağı iyi 80 li kilolara inmek tabi bu arada bekarmisin aynı yastayiz senleBen kullandigimda bi ayda 6 kg vermistim ondan dedm sora bıraktım bi sene içinde geri geldi tabi çok çikolata yediğim için şuan yine kilo veriyorum ama bogazimdan kestiğim icin umarım sende verir sin en yakn zamanda
Ya galiba yanlış oldu novalcin 26 yasindaydiBu defa sanki bi kabullenme var bende çevremdeki kilolu insanlar bir bir zayifladilar başarıyı kendi gözlerimle gorebildim ve artık şöyle düşünüyorum ayda 1 kilo bile versem yılda 12 kilo eder bu benim için bayağı iyi 80 li kilolara inmek tabi bu arada bekarmisin aynı yastayiz senle
hemen pes etme.şartlar zor olabilir ama istedikten sonra başarırsın.pizza pide çıktıysa her zaman yediğinin yarısı kadar ye.önemli olan doymak değil aç kalmamak.ve böyle zararlı yiyecekler olduğu günlerde ekstradan hareket yap.çık yürü ya da odanda jimnastik egzersiz falan yap.yediğinin bir kısmını da olsa yakarsın.dengelersin durumu.spor da parayla değil ya :) yaparsın bence umutsuzluğa kapılma,kendine güvenCok mutsuzum.. Koca bir bucuk dönem boyunca hergun ev yemegi geldi yurda ne zaman ben diyete basladim ozaman yemek firmasiyla anlasmalari bozulmus iki gun ust uste pide sonra pizzalar sonra tantuniler evet bahaneler bahaneler diyorsunuz duyabiliyorum ama inanin ogrenci halimle soylemesi ayip 20 tl vardi hesabimda gidiyimde hafif birseyler yiyeyim diyemedim cok ters bi zamana denk geldi hersey resmen kesin basladgm kilonun da uzerine cikmayi basarmisimdir yarin ev yemegi gelicek bu arada instagram hesaplariniz varsa miss.chemist ordan daha iyi iletisim halinde olabiliriz gibi geldi isteyen ekleyebilir. Hepinizi bu posta toplayip birde nasil diyeti bozdgumu anlatiyorum simdi hepinizin bana inanci sifir dimicok uzgunum cok... İyi geceler
Tamam belki bir süre yanlış beslenmiş olabilirsin ama bu asla olmayacağı anlamına gelmez. Bir süre sonra zaten miden kabul etmiyor. İnan artık yemek yemek için kendimi zorluyorum, midem almıyor. Artık gerçekten yaşamak için, halsiz kalmamk için zorunda olduğum için yemek yiyorum. Bence biraz sabretmek gerekiyor.Cok mutsuzum.. Koca bir bucuk dönem boyunca hergun ev yemegi geldi yurda ne zaman ben diyete basladim ozaman yemek firmasiyla anlasmalari bozulmus iki gun ust uste pide sonra pizzalar sonra tantuniler evet bahaneler bahaneler diyorsunuz duyabiliyorum ama inanin ogrenci halimle soylemesi ayip 20 tl vardi hesabimda gidiyimde hafif birseyler yiyeyim diyemedim cok ters bi zamana denk geldi hersey resmen kesin basladgm kilonun da uzerine cikmayi basarmisimdir yarin ev yemegi gelicek bu arada instagram hesaplariniz varsa miss.chemist ordan daha iyi iletisim halinde olabiliriz gibi geldi isteyen ekleyebilir. Hepinizi bu posta toplayip birde nasil diyeti bozdgumu anlatiyorum simdi hepinizin bana inanci sifir dimicok uzgunum cok... İyi geceler
Kizlar bende 23yasindayim 161boyundayi 115kiloyum yaza evlenecegim, üniversitesite ogrencisiyim kilo vermem lazım lutfen birlik olalım isteten whatsap grubuma gelebilir. Buradan arkadaslarla bir grubumuz var, ayrica 120den 115e yaklasik 20gunde düştüm kızlar
Bu defa sanki bi kabullenme var bende çevremdeki kilolu insanlar bir bir zayifladilar başarıyı kendi gözlerimle gorebildim ve artık şöyle düşünüyorum ayda 1 kilo bile versem yılda 12 kilo eder bu benim için bayağı iyi 80 li kilolara inmek tabi bu arada bekarmisin aynı yastayiz senle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?