bir kimyagerin diyet günlüğü ✌

Güzel vermişsin hangi ay dugununinşallah kilo verip özgüvenle bi sekilde düğün yaparsın esinle elele salinirsin

123ten nasil indi iki rakama kuzenin ya lütfen anlatir misi canim

Aksam yemegi 18.30:
1 kepce domates corbasi, 3yemek kasigi patates yemegi patateslerin cogunu yemedim, 3 yemek kasigi bulgur pilavi ve yogurt kalbura basti vardi ama yemedim

Gece krizim tuttu bugün ilk gün 3 günü atlatirsam özgüvenim articak. Henüz yıkılmadım 1 saat daha dayanıp uyucam kendimi oyalamak için elbise modellerine bakıyorum. Sabir sabir sabir

123ten nasil indi iki rakama kuzenin ya lütfen anlatir misi canim
Geçen sene nisan gibi başladı 83 doğumlu benden 7 yaş büyük öyle özel bise yapmadi 6 ogün beslendi 1 saat yürüyüş yada leslie yapiyor hamurisi pilav makarna yemiyor bazen bir çatal tadına bakıyor yeşil çay içiyor bildiklerim bu kadar 80 kilo olunca korumaya gececem diyor

Ben bu hafta evimi tasiyacagim malum ekstra spor olacak inşallah 2li rakamlara geçerim artık 70 olsam bana yeter çünkü artık doğum yapmayi da düşünmüyorum 70 e dusup kilo kontrollü yaşamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…