- 3 Eylül 2015
- 190
- 305
- 18
- 34
- Konu Sahibi cantanem18
-
Canim ogle yemegi yemedinmi yoksa ben aclik ataklarında bi bardak süt içiyorum ya tarcinli yada kahveliMiğdem kıyıldıbir adet havuc yedim 6 gibi aksam yemegi yicem bakalim yurtta ne var yemekte
Güzel vermişsin hangi ay dugununinşallah kilo verip özgüvenle bi sekilde düğün yaparsın esinle elele salinirsinKizlar bende 23yasindayim 161boyundayi 115kiloyum yaza evlenecegim, üniversitesite ogrencisiyim kilo vermem lazım lutfen birlik olalım isteten whatsap grubuma gelebilir. Buradan arkadaslarla bir grubumuz var, ayrica 120den 115e yaklasik 20gunde düştüm kızlar
Kizlar tarih belli degil ama okul bitince hemen evlenmeyi. Dusunuyoruz, temmuz agustos gibiiiGüzel vermişsin hangi ay dugununinşallah kilo verip özgüvenle bi sekilde düğün yaparsın esinle elele salinirsin
123ten nasil indi iki rakama kuzenin ya lütfen anlatir misi canimBende varım inanın başarabiliriz bende 26 yaşındayım 100 kiloyum suan am a 112 den başladım kuzenim 123 kiloydu suan 97 kilo halen devam ediyor yani demek istediğim devam edince bisekilde ayda 1 kilo bile olsa gidiyor lütfen pes etmeyin birlikte zayiflicaz inşallah gençliğimizin tadını biraz çıkaralım artık anne model k iyafetlerden bende bıktım artık bende git annelerden olmak istiyorum nasıl bir diyet uygulamayı dusunuyosun canim
11 de kahvalti yapinca ogle yemegine yerKalmadigini dusundum canim :)Canim ogle yemegi yemedinmi yoksa ben aclik ataklarında bi bardak süt içiyorum ya tarcinli yada kahveli
Cantanem neden cevap yazmiosnzAksam yemegi 18.30:
1 kepce domates corbasi, 3yemek kasigi patates yemegi patateslerin cogunu yemedim, 3 yemek kasigi bulgur pilavi ve yogurtkalbura basti vardi ama yemedim
Canim once yazilanlara cevap vereyim dedim bilgisayarimda yavas olunca daha bakamadim :) dönecegim. Aramiza hosgeldinCantanem neden cevap yazmiosnz
Hoşbuldum canım ne güzel ya. Hepimiz ayni kilolarddayiz böyle daha güzel oluyor. Bir whatsapp grubumuz var istrr misiniz katilmayi? Ya da buradan mi yazisalimCanim once yazilanlara cevap vereyim dedim bilgisayarimda yavas olunca daha bakamadim :) dönecegim. Aramiza hosgeldin
Kizlar bende 23yasindayim 161boyundayi 115kiloyum yaza evlenecegim, üniversitesite ogrencisiyim kilo vermem lazım lutfen birlik olalım isteten whatsap grubuma gelebilir. Buradan arkadaslarla bir grubumuz var, ayrica 120den 115e yaklasik 20gunde düştüm kızlar
Kizlar bende 23yasindayim 161boyundayi 115kiloyum yaza evlenecegim, üniversitesite ogrencisiyim kilo vermem lazım lutfen birlik olalım isteten whatsap grubuma gelebilir. Buradan arkadaslarla bir grubumuz var, ayrica 120den 115e yaklasik 20gunde düştüm kızlar
Sonunda aci gerceklerle yuzlestim 11.03.2016 itibariyle tam tamina 124.4 kiloyum yapacak birsey yok bir yerden baslamak lazim..
Saat 11.30 gibi kahvalti yaptim
Kahvaltim -> 1 domates,1 salatalik, bir tutam maydonoz,1 adet haslanmis yumurta ve peynir (tel peynir oldugu icin nasil ölcu verecegimi bilemedim :)))) bir iki cataldi) 1 dilimde cavdar ekmegi. Tabikide sekersiz cay
Kahvaltim cok gec oldu biliyorum ama uyku duzensizligime bir care bulacagim madem bir yola girdik yarim yamalak olmasin. Onumuzdeki bir kac hafta spor yapmayacagim cunku gercekten cok cabuk yoruluyorum. Okula 25 dk yuruyorum spor sayilir mi bilmem ama o bile bana zor geliyor. Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz varmis bossnak95 :) hosgeldin canim hep beraber zayuflicaz İnanmak başarmanın yarisidir ❤❤❤❤❤
Sonunda aci gerceklerle yuzlestim 11.03.2016 itibariyle tam tamina 124.4 kiloyum yapacak birsey yok bir yerden baslamak lazim..
Saat 11.30 gibi kahvalti yaptim
Kahvaltim -> 1 domates,1 salatalik, bir tutam maydonoz,1 adet haslanmis yumurta ve peynir (tel peynir oldugu icin nasil ölcu verecegimi bilemedim :)))) bir iki cataldi) 1 dilimde cavdar ekmegi. Tabikide sekersiz cay
Kahvaltim cok gec oldu biliyorum ama uyku duzensizligime bir care bulacagim madem bir yola girdik yarim yamalak olmasin. Onumuzdeki bir kac hafta spor yapmayacagim cunku gercekten cok cabuk yoruluyorum. Okula 25 dk yuruyorum spor sayilir mi bilmem ama o bile bana zor geliyor. Aramiza yeni katilan bir arkadasimiz varmis bossnak95 :) hosgeldin canim hep beraber zayuflicaz İnanmak başarmanın yarisidir ❤❤❤❤❤
Bu bölümde 21 martta başlayan sabrim başlıklı konuya bakarsan motive olacağına eminim
Sen kac kiloyum canim
Geçen sene nisan gibi başladı 83 doğumlu benden 7 yaş büyük öyle özel bise yapmadi 6 ogün beslendi 1 saat yürüyüş yada leslie yapiyor hamurisi pilav makarna yemiyor bazen bir çatal tadına bakıyor yeşil çay içiyor bildiklerim bu kadar 80 kilo olunca korumaya gececem diyor123ten nasil indi iki rakama kuzenin ya lütfen anlatir misi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?