- 10 Mart 2016
- 33
- 15
- 3
- Konu Sahibi cantanem18
-
Bende cok kotu basladim gune 1 de uyandim sutlu misir gvregi yedim suan acim ama ne yicegimi bilmiyorum offf motivasyonumda dustu bu arada instagram hesabi actim ordan daha kolay olcak gibi konusmak miss.chemist ekle beni istersenBugün yeni aldığımız eve temizlik için gittik diyet yönünden berbat efor harcama yönünden süper bu gündü yani zayiflayamasamda kilo almamisimdir bu arada öğlen kebap durum yedim maalesef onuda yaktigimi düşünüyorum ama çok yoruldum bu hafta çok hareketli gececek
Herkese merhaba, mutluluğun formülünün çikolata ve cips olduğunu düşünen biri olarak artık mutluluğun formülünün fit görünmek olduğuna karar verdim ve aranıza geldim. Yaza az kaldı ve azımsanamayacak kadar bir zaman var aslında. Bende artık bu görüntümden kurtulmak istiyorum
Inşallah istedigin gibi olur herşey kac kilosun ve kac yasindasin canimHerkese merhaba, mutluluğun formülünün çikolata ve cips olduğunu düşünen biri olarak artık mutluluğun formülünün fit görünmek olduğuna karar verdim ve aranıza geldim. Yaza az kaldı ve azımsanamayacak kadar bir zaman var aslında. Bende artık bu görüntümden kurtulmak istiyorum
Neler yaptin paylasirmisin canimBende bi hafta önce pazartesi verdim bu kararı ve başladım ve bi haftada 3.5 kg verdim pes etmeden devam edicem
Neler yaptin paylasirmisin canim
Tek korkum kilo vermenin durması vücudun yememeye alismasiTabi boy 160 kg 70.5 di bi hafta boyunca hiç spor yapmadan verdim sadece yemekten keserek çok abur cubur yiyordum hamur işi yiyordum şuan sabah gevrek öğlen 2 ceviz 4 gibi balıklı yada tavuklu salata akşam yeşil elma yedm bide günde 2.5 ltre su ictim
26 yaşındayım. 67 kilodum 1 hafta önce. Artık 65 oldum :) bu iyi bişy sanki :)
Biraz aç kalıyorsun ama hırs yapınca oluyor gerçekten.Sabah limonlu su içtim.Gün içerisinde en az 2 lt su. Kahvaltıda herşey yedim sadece 1 dilim ekmeği geçmedim. Öğlen sebze yemeği. Akşam ızgara tarzı yemekler. Arada acıktığımda kuru üzüm yedim. Gerçekten hem az kalorili hem tok tutuyor. İşim masa başı olduğu için çok hareketsiz kalıyorum.Sadece 20 sakika yürüme mesafem var, bir de akşamları 10 dakika egzersiz.Nasıl verdin cnm
Biraz aç kalıyorsun ama hırs yapınca oluyor gerçekten.Sabah limonlu su içtim.Gün içerisinde en az 2 lt su. Kahvaltıda herşey yedim sadece 1 dilim ekmeği geçmedim. Öğlen sebze yemeği. Akşam ızgara tarzı yemekler. Arada acıktığımda kuru üzüm yedim. Gerçekten hem az kalorili hem tok tutuyor. İşim masa başı olduğu için çok hareketsiz kalıyorum.Sadece 20 sakika yürüme mesafem var, bir de akşamları 10 dakika egzersiz.
Bende 26 yaşındayım ama ben maalesef 100 kgyum26 yaşındayım. 67 kilodum 1 hafta önce. Artık 65 oldum :) bu iyi bişy sanki :)
Bende 26 yaşındayım ama ben maalesef 100 kgyum
İnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canımBende 26 yaşındayım ama ben maalesef 100 kgyum
ya ben korkuyorum bu tarz şeylerden artık çok takviye şeyler kullandım kullanmayı bırakınca iştah iki katina çıkıyor malesef geçen sene ameliyat düşündüm çok ama başta esim bütün ailem karşı çıktı bahar geliyo yürüyüşe ağırlık verirsem gider inşallah 80 kg ya bile razıyım boy ve vücut avantajim varMideni küçültmek için herbalife mamasiyla başla bence sonra normal diyete geç
Aslında başladığımda 112 kiloydum yani bu kilo vermiş halimİnşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın canım
ya ben korkuyorum bu tarz şeylerden artık çok takviye şeyler kullandım kullanmayı bırakınca iştah iki katina çıkıyor malesef geçen sene ameliyat düşündüm çok ama başta esim bütün ailem karşı çıktı bahar geliyo yürüyüşe ağırlık verirsem gider inşallah 80 kg ya bile razıyım boy ve vücut avantajim var
Aslında verdiğimiz kiloları almamızdaki en büyük neden diyeti bırakır bırakmaz aynı hızla yememiz. Koruyamıyoruz kilomuzu malesef. Börekler mantılar çikolatalar çok cazip geliyoBen kullandigimda bi ayda 6 kg vermistim ondan dedm sora bıraktım bi sene içinde geri geldi tabi çok çikolata yediğim için şuan yine kilo veriyorum ama bogazimdan kestiğim icin umarım sende verir sin en yakn zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?