ömce sağlıklı hayırlı bir evlat dilemediğimi nerden biliyorsun tabi ki saglık sıhat hayırlısı sonra gönlümdeki işine gelmeyen konuya yorum yapmazsın lütfenherkes evlat sahibi olmanın derdinde , Rabbim size sağlıklı bi tane vermiş , bence ikincisinin cinsiyetini belirlemeye çalışmak yerine hayırlısı,sağlıklı evlat dileseniz daha güzel olur diye düşünüyorum
Meryem suresini okuyup dua edin ama diğer söylediğiniz hakkaten kulağa hoş gelmiyor ...
göstermiyorsa kızdır erkek çabuk belli eder bende merak ettim cinsiyetini ögrendiginizde haber verincanm benmde bir oğlum var 5 aylıkta hamileyim cinsiyet hala belli değil kız olsun çok isterim ama önce sağlık erkekte olsa oğluma arkadaş olsun hayırlısını istemek lazımAllah gönlüne göre versin
ömce sağlıklı hayırlı bir evlat dilemediğimi nerden biliyorsun tabi ki saglık sıhat hayırlısı sonra gönlümdeki işine gelmeyen konuya yorum yapmazsın lütfen
inşallah öğrenince haberdar ederimgöstermiyorsa kızdır erkek çabuk belli eder bende merak ettim cinsiyetini ögrendiginizde haber verin
ben bilgisi olanlar ,ç,n yazdım bilgin yoksa yazma ozamanişime gelmiyor olayı değil ,sadece vaginanı sirke ile silebilmen ihtimali beni o yorumu yazmaya itti
ben bilgisi olanlar ,ç,n yazdım bilgin yoksa yazma ozaman
bende sana dua etmedigimi nerden biliyorsun diye sordum herkese açık konu olabilir saçma yorum yapacaksan buda benm başlıgım yapma yorumneden yazmiim ki herkese açık bi konu değilmi ???
ben ilk yorumda dua et dedim , yani fikrimi belirttim , bilmem anlatabildim mi ????
bu arada mesaj yazdıgın başlıkları görünce pkolusun galiba evlat sahibi olmaya çalışıyor herkes diyorsun ya tek sen degilsin bende pkoluyum ama umudumu kaybetmiyorum hem evlat istiyorum hemde gönlümdekini yani bilmeden yazmaneden yazmiim ki herkese açık bi konu değilmi ???
ben ilk yorumda dua et dedim , yani fikrimi belirttim , bilmem anlatabildim mi ????
bu arada mesaj yazdıgın başlıkları görünce pkolusun galiba evlat sahibi olmaya çalışıyor herkes diyorsun ya tek sen degilsin bende pkoluyum ama umudumu kaybetmiyorum hem evlat istiyorum hemde gönlümdekini yani bilmeden yazma
teşk ederim evet haklısınız ben önce hayırlısını diliyorum hakkımda hangisi hayırlıysa diyorum sanki kıbrısa gidipte cinsiyet seçiyuorum gibi yorumlar yapıyorla deliriyorumyumurtlama gününüzde 2-3 gün önce son ilişkinize girip yumurtlama günü ve sonrası girmemeniz tavsiye edilir. bir de sık sık ilişki ile X kromozomunu arttırabilirsiniz. sonuç olarak Y kromozomu çok yaşamadığı için yumurtlamaya kadar X ler hayatta kalıyor. bu bilimsel bir yöntem.
Siz kromozom ayırt eden bir yöntem ile (klinik koşullarda) cinsiyet belirlemeye çalışmıyorsunuz ya da hayırsızda olsa bir kızım olsun da demiyorsunuz anladığım kadarıyla. bu tarz ufak tefek eğlencelik yöntemler deneyebilirsiniz. sonuçta yüzde yüz tutma ihtimalleri yokiçinizi rahat tuttun istediğiniz yanlış birşey değil..
siz ne yazsanız ya ben yanlış anlıyorum yada siz yanlış anlatıyorsunuz ben size umudunuzumu yitirmişsiniz dedim ben kendim umudumu kaybetmedşim diyorum tekrar yazıyorum ben umudumu kaybetmedin ben kaybetmedim şimdi anladınmı inşallah allah sizinde kucagınızı bir bebekle doldururben umudumu kaybettiğimi yazmadım ki , hatta hiç olumsuz düşünüp yazdığım bişey de olmadı , Rabbim neylerse güzel eyler, vardır elbet en doğru , en hayırlı zamanı ...
peki kız için başka yöntemler biliyormusunuz mesela sirkeli vajinal duş yapmayı düşündünüzmüyumurtlama gününüzde 2-3 gün önce son ilişkinize girip yumurtlama günü ve sonrası girmemeniz tavsiye edilir. bir de sık sık ilişki ile X kromozomunu arttırabilirsiniz. sonuç olarak Y kromozomu çok yaşamadığı için yumurtlamaya kadar X ler hayatta kalıyor. bu bilimsel bir yöntem.
Siz kromozom ayırt eden bir yöntem ile (klinik koşullarda) cinsiyet belirlemeye çalışmıyorsunuz ya da hayırsızda olsa bir kızım olsun da demiyorsunuz anladığım kadarıyla. bu tarz ufak tefek eğlencelik yöntemler deneyebilirsiniz. sonuçta yüzde yüz tutma ihtimalleri yokiçinizi rahat tuttun istediğiniz yanlış birşey değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?