bir kızım olsa

Bebeğin cinsiyeti erkrğin sperminde bulunan kromozom belirler, bu yüzden vajinayı sirkeyle yıkamak hiç akıllıca değil. Bilim ilim diye bi şey var!
ay ne kadar çok bilen varmış bunu bilim ilim bilen kişiler diyor bir doktorun bile makalesinde bu var doche(sirkeli vajinal duş) evet erkegin kromozonu belirliyor ve x kromozonu asitli oprtamı sever sirkeli duştan kasıt budur bende biliyorum sağlıkçıyım hanımefendi

peki kız için başka yöntemler biliyormusunuz mesela sirkeli vajinal duş yapmayı düşündünüzmü

eskiden yani çoook eskiden alternatif tıpta vajinayı sirke ile yıkamak var, hatta mantar gibi vakalarda denenirmiş. zararı yok (tahriş dışında) ama ben bu yönteme pek inanmıyorum. karbonatla yıkayıp oğlu yerine kızı olan çok insan gördüm. karbonatla yıkamak erkek şansını arttırır diye.

sirkeli su ile yıkayabilirsiniz kısaca, ama ben pek faydası olucanı düşünmem nacizane önerim

siz yumurtlama zamanı ve sık sık ilişki methodunu deneyin. en bilimseli o.

Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla batıl inançlarla dolu, nerde ispatlanmamış teori varsa ona inanan gerçekçilikten uzak birisiniz. O yüzden ne desek boş şöyle kocakarı otlu değişik mi değişik bi tarif versem nasıl mutlu olursunuz değil mi

Bakın aklıma ne geldi vajinayı sirkeyle yıkıyosun çıkan mantar veya yaranın başı sivri olursa erkek yuvarlak olursa kız olacak derler bunu bi deneyin..

Walla bende sağlıkçıyım 3 aydır sirkeli su yapıyorum ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye giriyorum hayırlısı.zaten tüm doktorlar bunu önerio arkadaşım ama 10 yıl ara verdiğim için hemen olmucağınıda biliyorum olana kadar sirkeli suya devam

Sirkeli su mantar sorunu için doktorlar önerir zaten mantara iyi gelir sende tersi olmuş anlamadım 1 ölçü sirkeye 10 ölçü kaynamış soğumuş su koyuyodum ben ancak bu ay 50 ml ye 1 ml koycam başka bi yerde okumuştum kızlar öyle yapıolardı kesin sirkeyi çok koydun sen

evet sirkeyi ben çok koydum yarı yarıya su yarı yarıya sirke koydum hatta sirke daha fazlaydı diyebilirim

evet sirkeyi ben çok koydum yarı yarıya su yarı yarıya sirke koydum hatta sirke daha fazlaydı diyebilirim
Ondan olmuş bide su kaynamış soğumuş olcak kardeşim hamileyken mantar olmuştı dr 1 lt suya tam hatırlayamadı ama yemek kaşığıyka ölçüp koymuştu enjektörle içeri verdirmişti dr hemde izmirde iyi bi hekim.hatta bi gün öğretmek için kendi enjekte etmiş yatarak geri gelmicek demiş.ben öyle yapmıom tuvalette içine sıkıom akıyo zaten hemen

AY çok sağol yok ben kaynatmadımda direk normal su kullandım sizin dediginiz ölçülerde kullanacam spermlere zarar vermez dimi 3 arkadaş denedi sirkeli suyu 3nünde kızı olacak kız bebek için bildiginiz başka bişey varmı ben aklıma koydım sirkeli suyu yapacam ama aklıma şu takılıyor ya o ay hamşile kalıpta mantar olursam bebege enfeksiyor zarar verirse diye tedirginim

vajina zaten asitli bir ortam o sebeple de spermlerin bir kısmı ölüyor ilk girdiklerinde, sağlıklılar yola devam ediyor. sirke ile vajianın ph ortamını (asit-baz dengesi) bozarak ciddi hastalıklara yol açabilirsiniz (enfeksiyon, yara, mantar vs.) spermlerin hepsinin ölmesine de sebep olabilir sirke asitli olduğu için.

allahtan hayırlısını dilemek varken bu tarz şeylere kalkışmak ne kadar doğru acaba? günaha giriyorsunuz bence.

Kardeşimin 2. Hamileliği ilkinde bebekler erjen doğumda öldü o devamlı mantar olur hamilelikte olur zaten arkadaşlarına sorsana ölçüsünü ben bi dr un makalesibde 1e 10 okumuştum kızlar daha az dedi bende 1e 50 yapcam bundan sonra arkların nasıl yapıomuş öğrenelim bu arada sağlıkçıyım demişsin görevin nedir

kız erkek için değilde mantar için nasıl tarif etmiş dr tam anlatırmısın merak ettim ?

Herkesin günahı sevabı kendinedir ben buna inanırım kimsenin ne yaptığınada karışmam günah ve sevap insanın kalbindedir burası dini inançlar bölümü değil herkes dini düşüncelerini kendine saklasın lütfen

tıbbı sekreterim daha önce kadın dogumda çalıştım ben deneme yapmadan önce tekrar deneyim bakım mantar olacakmıyım yani 1 ölçü sirkeye 50 ölçümü arkadaşımda sanırım sizin dediginiz gibi 1/10 ölçüydü yarın sorar yazarım sizede

kız erkek için değilde mantar için nasıl tarif etmiş dr tam anlatırmısın merak ettim ?
Ya onu sordum ona abla tam hatırlamıyorum dedi ama 1 lt damacanadan suyu kaynatıp soğutuodu içine 2 yada 3 yemek kaşığı sirke koyuyodu enjektörle yatarak içeri verip tutuyodu içerde hamileyken hemde ikizlere hatta tuvalette oturararak yapıomuş dr olmaz demiş muayenede yatarak ona yapıp göstermiş

ay bıktım sizin gibilerden ne biliyorsun hayırlısını istemedigimiz için herşey nasiptir yaptıgımızda vesiledir belki hayret bişey hoşuna gitmeyen yazmasın

Ok ben 3 ml ye 30 ml koydum hep sen sor vakalım bende öyle yapiim

peki kardeşinin başka çocugu varmı üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…