ay ne kadar çok bilen varmış bunu bilim ilim bilen kişiler diyor bir doktorun bile makalesinde bu var doche(sirkeli vajinal duş) evet erkegin kromozonu belirliyor ve x kromozonu asitli oprtamı sever sirkeli duştan kasıt budur bende biliyorum sağlıkçıyım hanımefendiBebeğin cinsiyeti erkrğin sperminde bulunan kromozom belirler, bu yüzden vajinayı sirkeyle yıkamak hiç akıllıca değil. Bilim ilim diye bi şey var!
peki kız için başka yöntemler biliyormusunuz mesela sirkeli vajinal duş yapmayı düşündünüzmü
eskiden yani çoook eskiden alternatif tıpta vajinayı sirke ile yıkamak var, hatta mantar gibi vakalarda denenirmiş. zararı yok (tahriş dışında) ama ben bu yönteme pek inanmıyorum. karbonatla yıkayıp oğlu yerine kızı olan çok insan gördüm. karbonatla yıkamak erkek şansını arttırır diye.
sirkeli su ile yıkayabilirsiniz kısaca, ama ben pek faydası olucanı düşünmem nacizane önerim
siz yumurtlama zamanı ve sık sık ilişki methodunu deneyin. en bilimseli o.[/bu siteden 3 arkadaşımda sirkeli suyla yıkadılar tesadüfmü bilemem ana kız bebege hamiler hatta birinin tam yumurtalamagünüydü ilişkşiden 4 saat sonra yumurtası çatlamıştı ben bir kez denedim adetimin 7ci gününde deneme yaptım sirkeli duş yaptım ama mantar oldum :)
Walla bende sağlıkçıyım 3 aydır sirkeli su yapıyorum ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye giriyorum hayırlısı.zaten tüm doktorlar bunu önerio arkadaşım ama 10 yıl ara verdiğim için hemen olmucağınıda biliyorum olana kadar sirkeli suya devamay ne kadar çok bilen varmış bunu bilim ilim bilen kişiler diyor bir doktorun bile makalesinde bu var doche(sirkeli vajinal duş) evet erkegin kromozonu belirliyor ve x kromozonu asitli oprtamı sever sirkeli duştan kasıt budur bende biliyorum sağlıkçıyım hanımefendi
Walla bende sağlıkçıyım 3 aydır sirkeli su yapıyorum ve yumurtlamadan 2 gün önce ilişkiye giriyorum hayırlısı.zaten tüm doktorlar bunu önerio arkadaşım ama 10 yıl ara verdiğim için hemen olmucağınıda biliyorum olana kadar sirkeli suya devam[/Qilişkiden önce sirkeli suyla vajinal duş yapıyorsunuz dimi ben bir kez denedim ertesi gün mantar oldum acaba vajinanın florasınımı bozdu
evet sirkeyi ben çok koydumSirkeli su mantar sorunu için doktorlar önerir zaten mantara iyi gelir sende tersi olmuş anlamadım 1 ölçü sirkeye 10 ölçü kaynamış soğumuş su koyuyodum ben ancak bu ay 50 ml ye 1 ml koycam başka bi yerde okumuştum kızlar öyle yapıolardı kesin sirkeyi çok koydun sen
Ondan olmuş bide su kaynamış soğumuş olcak kardeşim hamileyken mantar olmuştı dr 1 lt suya tam hatırlayamadı ama yemek kaşığıyka ölçüp koymuştu enjektörle içeri verdirmişti dr hemde izmirde iyi bi hekim.hatta bi gün öğretmek için kendi enjekte etmiş yatarak geri gelmicek demiş.ben öyle yapmıom tuvalette içine sıkıom akıyo zaten hemenevet sirkeyi ben çok koydumyarı yarıya su yarı yarıya sirke koydum hatta sirke daha fazlaydı diyebilirim
Ondan olmuş bide su kaynamış soğumuş olcak kardeşim hamileyken mantar olmuştı dr 1 lt suya tam hatırlayamadı ama yemek kaşığıyka ölçüp koymuştu enjektörle içeri verdirmişti dr hemde izmirde iyi bi hekim.hatta bi gün öğretmek için kendi enjekte etmiş yatarak geri gelmicek demiş.ben öyle yapmıom tuvalette içine sıkıom akıyo zaten hemen
Kardeşimin 2. Hamileliği ilkinde bebekler erjen doğumda öldü o devamlı mantar olur hamilelikte olur zaten arkadaşlarına sorsana ölçüsünü ben bi dr un makalesibde 1e 10 okumuştum kızlar daha az dedi bende 1e 50 yapcam bundan sonra arkların nasıl yapıomuş öğrenelim bu arada sağlıkçıyım demişsin görevin nedirAY çok sağol yok ben kaynatmadımda direk normal su kullandım sizin dediginiz ölçülerde kullanacam spermlere zarar vermez dimi 3 arkadaş denedi sirkeli suyu 3nünde kızı olacak kız bebek için bildiginiz başka bişey varmı ben aklıma koydım sirkeli suyu yapacam ama aklıma şu takılıyor ya o ay hamşile kalıpta mantar olursam bebege enfeksiyor zarar verirse diye tedirginim
Herkesin günahı sevabı kendinedir ben buna inanırım kimsenin ne yaptığınada karışmam günah ve sevap insanın kalbindedir burası dini inançlar bölümü değil herkes dini düşüncelerini kendine saklasın lütfenvajina zaten asitli bir ortam o sebeple de spermlerin bir kısmı ölüyor ilk girdiklerinde, sağlıklılar yola devam ediyor. sirke ile vajianın ph ortamını (asit-baz dengesi) bozarak ciddi hastalıklara yol açabilirsiniz (enfeksiyon, yara, mantar vs.) spermlerin hepsinin ölmesine de sebep olabilir sirke asitli olduğu için.
allahtan hayırlısını dilemek varken bu tarz şeylere kalkışmak ne kadar doğru acaba? günaha giriyorsunuz bence.
Kardeşimin 2. Hamileliği ilkinde bebekler erjen doğumda öldü o devamlı mantar olur hamilelikte olur zaten arkadaşlarına sorsana ölçüsünü ben bi dr un makalesibde 1e 10 okumuştum kızlar daha az dedi bende 1e 50 yapcam bundan sonra arkların nasıl yapıomuş öğrenelim bu arada sağlıkçıyım demişsin görevin nedir
Ya onu sordum ona abla tam hatırlamıyorum dedi ama 1 lt damacanadan suyu kaynatıp soğutuodu içine 2 yada 3 yemek kaşığı sirke koyuyodu enjektörle yatarak içeri verip tutuyodu içerde hamileyken hemde ikizlere hatta tuvalette oturararak yapıomuş dr olmaz demiş muayenede yatarak ona yapıp göstermişkız erkek için değilde mantar için nasıl tarif etmiş dr tam anlatırmısın merak ettim ?
vajina zaten asitli bir ortam o sebeple de spermlerin bir kısmı ölüyor ilk girdiklerinde, sağlıklılar yola devam ediyor. sirke ile vajianın ph ortamını (asit-baz dengesi) bozarak ciddi hastalıklara yol açabilirsiniz (enfeksiyon, yara, mantar vs.) spermlerin hepsinin ölmesine de sebep olabilir sirke asitli olduğu için.
allahtan hayırlısını dilemek varken bu tarz şeylere kalkışmak ne kadar doğru acaba? günaha giriyorsunuz bence.
Ok ben 3 ml ye 30 ml koydum hep sen sor vakalım bende öyle yapiimtıbbı sekreterim daha önce kadın dogumda çalıştım ben deneme yapmadan önce tekrar deneyim bakım mantar olacakmıyım yani 1 ölçü sirkeye 50 ölçümü arkadaşımda sanırım sizin dediginiz gibi 1/10 ölçüydü yarın sorar yazarım sizede
Ya onu sordum ona abla tam hatırlamıyorum dedi ama 1 lt damacanadan suyu kaynatıp soğutuodu içine 2 yada 3 yemek kaşığı sirke koyuyodu enjektörle yatarak içeri verip tutuyodu içerde hamileyken hemde ikizlere hatta tuvalette oturararak yapıomuş dr olmaz demiş muayenede yatarak ona yapıp göstermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?