bir kızım olsa

bu arada oglum adetimin bittiği gündeki ilişkiden oldu diger günler korunduk nasıl olsa ogün olmaz dedik korunmamıştık
canım rabbim gönlümüzdekini sağlıklı sıhhatli versin mevlit kamndilinde bol bol dua edelim birbirimize o gün bu gün boş rabbim ol derse olur

bide yumurtlama sonrasıda kız diyorlar doğrumu acaba ben ozamanlarda yapmıyorum yani yumurtadan 1-2 gün sonraları

cinsi,yetiniz belli oldumu

Suya falanmı okudun sadece öyle okuyup duamı ettin gerçi bende sorunlar var eşim 50 yaşında benim östrojen düşük falan olcakmı allah kerim allah oğluma sağlık sıhhat versin önce tek duam bu

naptın denemeleri seni süper annelerde görüyorum ama yazıların arada kayboluyor takip edemiyorum

naptın denemeleri seni süper annelerde görüyorum ama yazıların arada kayboluyor takip edemiyorum
Canımmmm her ay 15.gün gece bırakıodum ilşkiyi 17.gün sancıyı çekiodum çatlıo diodum demek doğruymuş bu ay ovu testi kullandım 10.11.13.14.16 gece ilişki oldu 17.gün pozitifi gördüm 18.gün pozitife yskın ancak silikti çatlamış yani.1/20 oranında sirkeli su yaptım ilişkiden yarım 1 saat önce amaaaaa bende mantar oldum ☺bu güne kadar hiç olmazdım neyse trava... krem vardı evde sorun 1 güne çözüldü.bakalım nasip en iyi ihtimalle 24 saat öncesi son ilşki oldu.zaten bu 5.ayım tutmuo bilion benim çok ara verdim ancak bu ay sol kasık ağrısı çektim bugün 19.gün sol kasık ağrıo hala

hadi hayırlısı olsun ilişki sıklıgı güzel olmuş bende okadar sık olmaya fırsat kalmıyor 13 gün çatlıyor bendede mantar oldu kremle geçmedi ilaç kullanmıştım belkide vajina asidik dahada asidik olunca mantar oluyor inşallah hamiles,indir :)

İnşallah ama 16.gün gece 3 deki ilişki riskli nasibimizde ne varsa o olucak ne yaparsak yapalım

Rabbim hayırlısını nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…