bir kızım olsa

hmmm ben mantar olduğumda oturma banyosu yaptım baya bi rahatlattı ama içine enjekte ilk defa duydum peki hangi dr bu izmirde bende izmirdeyim de ?

daha önce sohbette konuştuklarımızı okudum arkadaşımın
Ben yarimin biraz azı çay bardagina su koydum üstüne sirkeyi bastım yarimi geçti ikisi bir siringayi doldurdum içeri sıktım birdaha doldurdum dis kısmına sıktım bu kadar böyle yazmış

bu arkadaşım birde kalsiyum sandoz kullanmış 20 gün yumurtlama günü adetin 12cigünüyse onun en son deneme 11ci gün olmuş ve 4gün üst üste ilişki olmuş aslındA erken çatlamış yumurtası

hmmm ben mantar olduğumda oturma banyosu yaptım baya bi rahatlattı ama içine enjekte ilk defa duydum peki hangi dr bu izmirde bende izmirdeyim de ?
Ben izmirliyim ama istanbuldayım ahmet bey ama soyadını bilmiom sorarım yarın özel muayehane şu an salih beye gidio o da özel muayehane

O çok bence öldürür spermi ya

bu arkadaşım birde kalsiyum sandoz kullanmış 20 gün yumurtlama günü adetin 12cigünüyse onun en son deneme 11ci gün olmuş ve 4gün üst üste ilişki olmuş aslındA erken çatlamış yumurtası
Kalsiyum sandoz mantıklı benim 27 gün çatladı en son 14 .15. gün oldu kalsiyumu hangi gün başlamış tam anlatsana

baya geç çatlamış benm 13 gün çatlıyor buda kötü sık ilişkiye fırsat kalmıyor
Ben bu ay sık ilişki yapmadım 3 aydır yapıodum bu ay 6.14.15.gün oldu sadece 15.gün uzayan akıntı başladı 3 gün sürdü 17.gün geldi ve o gün müthiş sağ kasık sancısı oldu bugün de sağ kasık kramp girio ama 3 aydır bu kramplar var

adet günün nezaman imşallah tutmuştur hayırlısı olsun ben bal çörek otu ve tarçın karılımının hamileleigi kolaylaştırdıgını duydum kız bebek isteyen arkadaşlarda bunu yaptı

adet günün nezaman imşallah tutmuştur hayırlısı olsun ben bal çörek otu ve tarçın karılımının hamileleigi kolaylaştırdıgını duydum kız bebek isteyen arkadaşlarda bunu yaptı
Ben onu bu ay sadece 2 gün yaptım adetleri güzenli olanlarda kiste neden oluo diye devam etmedim sat 11 kasım 28le 36 gün arası oluyorum ama genelde 30.33 gün arası bu aralar

Ben onu bu ay sadece 2 gün yaptım adetleri güzenli olanlarda kiste neden oluo diye devam etmedim sat 11 kasım 28le 36 gün arası oluyorum ama genelde 30.33 gün arası bu aralar
sana şöyle bi öneride bulunayım ben o zaman bal tarçın çörek otunu 7 gün kullan sadece o zaman mümkün değil kist yapmaz öyle düşünüyorum yani 10 çok fazla ciddi çok büyütüyor yumurtayı çünkü

Bende bu ay olmazsa 5 gün kullancaktım zaten ben pkolu değilim bu ay bakalım nolcak

Sadece az folikülüm oluşmuş dr öyle dedi 7 tane en az 10 olmalıymış onu duyunca yaptım zaten ama korktum bıraktım bu ay yapcam ama yine

Öyle dedi o 11 bekliomuş en az 10 olmalıymış canımı sıktı sen hiç baktırdınmı kaç tane oluo senin
Evet cnm 7folikül vardı ve gayet de güzel yani 10 olunca mükemmel mi oluyor çok saçma geldi bana 2 3 folikül kötü dese anlıcamda 7 yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…