Aklını kendine sakla lütfen ben kimsenin işine ve inancına karışmam kimseninde benim işime ve inancıma karışmasına izin vermem madem öyle düşünmüyosun niye ilgilenmediğin topiği okuyorsun
Ben kimseye haksızlık etmiyorum benimde 2.çocuğum olmuyor olup olmucağını da allah bilir.allahtan bir çocuğum var .sen benim yazdığıma cevap yazdın dikkat et bu da bana cevap vermek hakkını verir .sen beni eleştirir yazmışsın tabiki kendimi savuncam dön de az önce yazdığını bir oku .tanrının işine bak yazmışsın bu bir inançtır bana göre hayatımda tanımadığım insanları asla eleştirmem sadece yakın arkadaşlarımı eleştiririm tabi onlarda izin verirse lütfen uzatmayalım canım çok sıkkınsen neden avukatlık yapıyorsun ki..aklını kendine sakla..bunun inançla ne ilgisi var..diğer çocuğu olmayanlara haksızlık ediliyor..bana cevap verme..aklım kendimde..benim nereyi okuyacağımda seni ilgilendirmez..alıngan şey ne olacak..
Ben insanlarla tartışmayı gerçekten sevmem acayip canım sıkkın ve migrenim tuttu akşamdan beri senin yazını da öyle görünce çatacak seni buldum kırdıysam kusura bakma ama yazdıklarım bir yandan doğru bana karışılmasından hoşlanmam ama bu kadar agresifte değilim son zamanlarda her kafadan bir ses var etrafımda artık bir eleştiri dahi kaldıramıyorumsen neden avukatlık yapıyorsun ki..aklını kendine sakla..bunun inançla ne ilgisi var..diğer çocuğu olmayanlara haksızlık ediliyor..bana cevap verme..aklım kendimde..benim nereyi okuyacağımda seni ilgilendirmez..alıngan şey ne olacak..
o kadar üye varki kk da bir tane dahi bebekleri olsa neleri vermezlerdi..hiç cinsiyet düşünmeden sadece bir sağlıklı bebek istiyorlar..sizde keyiften kızım olsun diye uğraşıyorsunuz..bakın tanrının işine..
sen neden avukatlık yapıyorsun ki..aklını kendine sakla..bunun inançla ne ilgisi var..diğer çocuğu olmayanlara haksızlık ediliyor..bana cevap verme..aklım kendimde..benim nereyi okuyacağımda seni ilgilendirmez..alıngan şey ne olacak..
Dün gece adet oldum bugün ovu testi sşpariş ettim hadi hayırlısı bugün adaçayı içmeye de başladımbakalım
Bugün geldi bakalım adaçayıda içiom 2 gün oldu adetimin 3.günü bugünhadi hayırlısı kaç günde bir adet oluyorsun bunu iyi hesapla canım
Çok teşekkür ederim yazdıkların için bende salatı tefriciye okudum bakalım hayırlısı.biz başta sağlıklı ve hayırlı e lat istiyoruz tabiki gönlümüzden kız geçio ama öncelik sağlık ve hayırlısı oğlum olsa hiç üzülmem benim eşim kız istio ancak o bile oğlum bile olsa ben bakıcam diyo zaten oğlumuda o büyüttü sayılır altını bile o aldı ben uyurken gece sabaha kadar gazıyla uğraştı ama 2 erkek kardeşler biliom gönlü kızdan yana biz 2 kızız ilkinde allah bilio ya oğlum olsun die dua ettim hep erkek çocuklar anneci oğlumu kimseye değişmem kalbimden ne geçio aslında biliomusun sadece ve sadece sağlık sıhhat buna emin olTopiginizin tamamini okuyamadim acikcasi. Bebegim minik daha onunla ilgileniyorum. Allah herkese kalbindekini versin. Eminim hayirlisini diliyorsunuz, ama icinizden kiz olmasini istiyorsunuz. Bence kiz bebek ya da erkek bebek istemek hata degil. Ama bebegin cinsiyeti kiz degil de erkek olunca da uzulmemek lazim. Allah o evladi uygun gorup vermis demektir. Ben bu konuda baska topiklerde daha agresif yazmistim ama burada az cok okudugum kadariyla sizler sadece kiz olursa daha iyi olur diyorsunuz. Illa da kiz demiyorsunuz. Bu da hosuma gitti acikcasi. Biraz uzun oldu. Bildiklerimi yazayim size...
Tup bebek haric hicbir yontemle bebegin cinsiyeti belirlenemez. Bu da ulkemizde yasak ki bence cok dogru birsey yapiliyor...
Yumurtadan su kadar gun once ya da su kadar gun boyunca iliski olursa kiz olur denmesi yanlis. O zaman benim oglum degil kizim olmaliydi. Cunku yumurtlamadan 2 gun once ust uste oldu ve yumurtlama gunu dahil daha sonrasinda iliski yoktu. Yumurtadan once iliski olmasin, yumurta sabahi olsun o zaman erkek olur yaziyordu.
Meryem Suresini okudum. O ay adet oldum. Diger ay ogluma gebe kaldim.
Bence vajinanizi sirkeyle vs yikamayin derim. Belki size zarari olabilir. Ya da saglikli spermleri öldurup sagliksiz spermin döllemesine neden olup daha kotu sonuclara varacak gebelige neden olabilir (dusuk yada ölu dogum gibi).
Ben iki bebek kaybettim. Ikisi de karnimda öldu. Tarifsiz aciydi. Ben de kizim olsun istemistim ama kalbinin attigini ogrendigimde ve dr erkek dediginde agzim kulaklarimdaydi. Cok sukrettim. Allahim herkese nasip etsin. Iyiki de erkek olmus ki baska dogum sansimda yok gibi birsey denebilir. Ama hiccccc umrumda degil, cunku minik melegim kollarimda cok sukur.
Hergun iliski sperm kalitesini dusurur ve gebelik sansini da dusurur. Sabah iliski olmasi saha iyidir cunku sperm hizi sabahlari iyidir.
Allah kalbinizdeki duanizi, size hayirli olacak sekilde döndürsün insallah...
Ben meryem suresini bi kez okudum bazıları 40 gün okunacak suya falan dio tam olarak nasıl yapılıo anlatırmısın 40 tane yetermi 40 gün ojuyamam o zaman adet girer araya yarım kalır açıklarmısın meryen suresini netten çıkarmıştım elimde varTopiginizin tamamini okuyamadim acikcasi. Bebegim minik daha onunla ilgileniyorum. Allah herkese kalbindekini versin. Eminim hayirlisini diliyorsunuz, ama icinizden kiz olmasini istiyorsunuz. Bence kiz bebek ya da erkek bebek istemek hata degil. Ama bebegin cinsiyeti kiz degil de erkek olunca da uzulmemek lazim. Allah o evladi uygun gorup vermis demektir. Ben bu konuda baska topiklerde daha agresif yazmistim ama burada az cok okudugum kadariyla sizler sadece kiz olursa daha iyi olur diyorsunuz. Illa da kiz demiyorsunuz. Bu da hosuma gitti acikcasi. Biraz uzun oldu. Bildiklerimi yazayim size...
Tup bebek haric hicbir yontemle bebegin cinsiyeti belirlenemez. Bu da ulkemizde yasak ki bence cok dogru birsey yapiliyor...
Yumurtadan su kadar gun once ya da su kadar gun boyunca iliski olursa kiz olur denmesi yanlis. O zaman benim oglum degil kizim olmaliydi. Cunku yumurtlamadan 2 gun once ust uste oldu ve yumurtlama gunu dahil daha sonrasinda iliski yoktu. Yumurtadan once iliski olmasin, yumurta sabahi olsun o zaman erkek olur yaziyordu.
Bence vajinanizi sirkeyle vs yikamayin derim. Belki size zarari olabilir. Ya da saglikli spermleri öldurup sagliksiz spermin döllemesine neden olup daha kotu sonuclara varacak gebelige neden olabilir (dusuk yada ölu dogum gibi).
Ben iki bebek kaybettim. Ikisi de karnimda öldu. Tarifsiz aciydi. Ben de kizim olsun istemistim ama kalbinin attigini ogrendigimde ve dr erkek dediginde agzim kulaklarimdaydi. Cok sukrettim. Allahim herkese nasip etsin. Iyiki de erkek olmus ki baska dogum sansimda yok gibi birsey denebilir. Ama hiccccc umrumda degil, cunku minik melegim kollarimda cok sukur.
Hergun iliski sperm kalitesini dusurur ve gebelik sansini da dusurur. Sabah iliski olmasi saha iyidir cunku sperm hizi sabahlari iyidir.
Ben 19 gun okudum. Benim bildigim o sekilde. Adet biter bitmez basladim. Her gun okudum. Hemen arkasina da tilavet secdesini yaptim. O kadar cnm.Ben meryem suresini bi kez okudum bazıları 40 gün okunacak suya falan dio tam olarak nasıl yapılıo anlatırmısın 40 tane yetermi 40 gün ojuyamam o zaman adet girer araya yarım kalır açıklarmısın meryen suresini netten çıkarmıştım elimde var
Suya falanmı okudun sadece öyle okuyup duamı ettin gerçi bende sorunlar var eşim 50 yaşında benim östrojen düşük falan olcakmı allah kerim allah oğluma sağlık sıhhat versin önce tek duam buBen 19 gun okudum. Benim bildigim o sekilde. Adet biter bitmez basladim. Her gun okudum. Hemen arkasina da tilavet secdesini yaptim. O kadar cnm.
İnşallah istediğin olur canım.bir oglum var sağlıklı bir kızım olsun çok isterim meryem suresi okunuldugunda bebegin cinsiyetinin kız olacsgı söyleniyor birde sirkeyle vajinayı yıkandıgındada bebegin kız olma ihtimali yüksekmiş bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
Bunun için yumurta takibi ya da herhangi birşey yaptınmı sadece kalptenmi dua ettinİnşallah istediğin olur canım.
Benim oldu çok şükür. Allahıma. Bir oğlum vardı. Bir kız için de deli oluyordum. Senin gibi meryem süresini okurdum. Ve kızım olsun adınıda meryem koycaz demiştik. Çok şükür.
Hatta rüyamda gördüm iki aylıkken. Hem kızım olacağını hemde adı nı.
Ne kadar güzel yazmışsın ya, çok etkilendim valla agZına saglık.. Bizim meleğimizde olsunda kız erkege bakmayalım yani, ama olsun :/Topiginizin tamamini okuyamadim acikcasi. Bebegim minik daha onunla ilgileniyorum. Allah herkese kalbindekini versin. Eminim hayirlisini diliyorsunuz, ama icinizden kiz olmasini istiyorsunuz. Bence kiz bebek ya da erkek bebek istemek hata degil. Ama bebegin cinsiyeti kiz degil de erkek olunca da uzulmemek lazim. Allah o evladi uygun gorup vermis demektir. Ben bu konuda baska topiklerde daha agresif yazmistim ama burada az cok okudugum kadariyla sizler sadece kiz olursa daha iyi olur diyorsunuz. Illa da kiz demiyorsunuz. Bu da hosuma gitti acikcasi. Biraz uzun oldu. Bildiklerimi yazayim size...
sadece okudum cnm. Cok dua ettim. 2kaybim oldugu icin "saglikli hayirli olsun benim olsun Allahim" dedim.Suya falanmı okudun sadece öyle okuyup duamı ettin gerçi bende sorunlar var eşim 50 yaşında benim östrojen düşük falan olcakmı allah kerim allah oğluma sağlık sıhhat versin önce tek duam bu
Amin. Olsun insallah cok bekletmeden gelsin yavrularinizNe kadar güzel yazmışsın ya, çok etkilendim valla agZına saglık.. Bizim meleğimizde olsunda kız erkege bakmayalım yani, ama olsun :/
Hiç bir şey yapmadım.Bunun için yumurta takibi ya da herhangi birşey yaptınmı sadece kalptenmi dua ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?