bir kocam ne haltlar karıştırıyor konusunda benden olsun...

kahve85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2014
1.654
799
63
daha önce ki konumda bahsetmiştim kızlar eşim iş yüzünden göceğe gidicek diye.
partonlarının teknesi var göcekte. patronlarından önce tekneye 2 tane hizmetli bayanı götürücek 1 gece kalıp dönücekti. araba boş dönücekti bende gelmek istemiştim bana hem para yok hemde iş için gidiyorum demişti.. hepiniz bana eşin haklı abartma demiştiniz..
akşam yola çıktı gayet güzel vedalaştık. gece aradı sabah aradı vardım diye. bizim marmariste aile dostlerımız var onların yanınıda bir gece kalıcak yola çıkıcak pazar sabahı.
yanlız gece evden çıkmadan önce bunun bir bekar arkadaşı var çocukluktan tanırım iyi biridir ama bekar ya takılır öyle kafasına göre.. mesajlaşmışlar evden çıkmadan önce. bizimki silmiş mesajları genelde siler yanlız bende silerim alışkanlık. sordum ne mesajlaştınız diye hiç öylesine dedi..
evden çıktı gece uğurladım.. sabah netten eşimin konuşma dökümlerini görebiliyorum. evden çıktıktan sonra bu arkadaşını aramış..
sabahta göceğe geldiğinde aramış 4 sn konuşmuşlar.. şimdi ben bu arkadaşınıda alıp gittiğini düşünüyorum. içimde bi şüphe var.. bunu kanıtlamamın en kesin yolu şuan eşim teknede aile dostlarımızın yanında yangeninde numarası bende var aradım açmadı. eşime konuşmak istiyorum yengeyle müsait olduğunda konuştur dedim tamam dedi. anca o yengeye tek mi eşim arkadaşıyla mı diye sorup öğrenebilirim.. eşimden telefon bekliyorum şuan. daha önce ufak tefek yalanlarını yakaladım.. o yüzden bu paranoyaklık.. eğer bu hislerim doğru çıkarsa gerçekten sarsılıcak bişeyler... şimdi ben başka nasıl öğrenebilirim bu durumu

Hem hamilesiniz hemde giden eşinizden bu kadar şüpheniz var
off cok üzülüyorum yaa, umarım tahmin ettiğiniz gibi değildir.
yani arkadaşı falan yoktur.
ne diyeyim gelen telefonu bekleyelim bakalım.

daha önce bi kaç yalanını yakalamıştım ama kadın kız mevzuları değil. hani oraya gitme değip gitti ama bana kızıcam değip söylemediği şeyler.. ama ben unutmadığım için içimde yara kaldı bunlar. hani diyorum eveden çıkınca aradı arkadaşını hazırlan geliyorum diye.. eğer tekse yanlız yerin dibine girerim artık bu düşünceler yüzünden.. aramasını bekliyorum işte teknedeki yengeye sorucam beni çok sever dürüst olup söyler diye tahmin ediyorm ama bakalım ne olucak. eşimede sorduğumu söylemez diye tahmin ediyorum...

Bence arayıp eşim tek mi demen seni küçük düşürür insanların gözünde.
Ayrıca oraya arkadaşını götürmesi ne anlama gelir ki yani.
Dediğin gibi adam bekar belki demiştir orda takılıyım bi hafta diye o da gidiyoken götürmüştür onu.
Bu işi bi yere vardıramazsın yani ortada bişey yok.
Allah askına kendine bi iş güç meşgale bul sonun iyi değil vala.

ama eğer öyleyse bana yalan söylüyor.. eğer öyle değilse gerçekten sonum iyi değil evet ama daha önce yalanlar olunca insan bu kadar sağlam kafayla düşünemiyor....

ama eğer öyleyse bana yalan söylüyor.. eğer öyle değilse gerçekten sonum iyi değil evet ama daha önce yalanlar olunca insan bu kadar sağlam kafayla düşünemiyor....
Peki o zaman madem inada bindirdin benden sana tavsiye.
Pat diye eşim tek mi deme kadına.
Eşimi aradım teli çekmiyodu arkadaşını alıcaktı ondan ulaşamadım da seni aradım.
Almış mı arkadaşını geldiler mi yanınıza de bari.
Pat diye sorup rezil olma.

evde tekim koca binada tekim bana yalan söylemiş bana yalan söylemişşş hissettim ben dedim size

hislerim doğru çıktı arkadaşıyla gitmiş
bence sen hamılelıgın verdıgı duygusallıkla fazla panıklıyorsun
sevgılısı degıl metresı degıl yahu bekar arkadası yanı erkek degıl mı ?
:)
aklına kotusunu getırme kendıne stres uzuntu yapma bosuna uzuldugunle kalıcaksın daha cok esınle aran acılcak ınankı

Esinize acidim en cokta size ama yahu mis gibi bebisiniz olucak bebek sahibi olmak isteyen ne cok kadin var. Yok tel kayitlarini inceledim su an tel bekliyorum falan. Birakin bunlari hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama hava harika bu gunlerin tadini cikarin bikac parca bisi alin alisveris yapin bi tane ruj alin mesela. Samimi arkadasiniz varsa arayin bi kahve icin. Esiniz aradiginda da simdiden ozledik seni bebisimizle diyin bi pozitif olun. kendinize zindan ediyosunuz hayati

evde tekim koca binada tekim bana yalan söylemiş bana yalan söylemişşş hissettim ben dedim size
Sence neden arkadaşıyla gideceğini senden gizliyor..ayrıca bilmiyormuki orda görüştüğü birine sorsan sana söyler bunu..cinsel anlamda bi kaçamak yapacak birimi sencede? eminmisin gerçekten..bence arayıp söylemelisin arkadaşın yanındaymış neden söylemedin diye..

ya bendi abartıyorum arkadaşlar bana yalan söylemişşşş .. beni götürmedi bekar arkadaşını götürdü bide hala bana yalan söylüyor....

adam kesın senın bu abartılı tavırlarından dolayı soylemedım zaten bı anda olan haberlesırken anıden kararlastırdıgımız bırsey buyutecek ne vardı bunda dıcek
haklı olarak...
aldatcak olsa tanıdıkların yanında yapmaz zaten

çok ama çok güvensizim şuan gerçekten çok kırgınım

adam beni niye götürmüyor ozaman....

Önce bir sakinleşin hem size hem bebeğinize yazık. Adamın yanında da metresi yok abartmayın bu kadar. Evet sinek ufak ama mide bulandırır ama siz gitmek istediniz o gelme dedi. Eğer arkadaşıyla olacağını söylerse yeniden tartışırsınız diye düşünmüştür. Madem geçmişte kadın mevzusu olmamış aklınıza zaten bu gelmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…