ama eğer öyleyse bana yalan söylüyor.. eğer öyle değilse gerçekten sonum iyi değil evet ama daha önce yalanlar olunca insan bu kadar sağlam kafayla düşünemiyor....Bence arayıp eşim tek mi demen seni küçük düşürür insanların gözünde.
Ayrıca oraya arkadaşını götürmesi ne anlama gelir ki yani.
Dediğin gibi adam bekar belki demiştir orda takılıyım bi hafta diye o da gidiyoken götürmüştür onu.
Bu işi bi yere vardıramazsın yani ortada bişey yok.
Allah askına kendine bi iş güç meşgale bul sonun iyi değil vala.
Peki o zaman madem inada bindirdin benden sana tavsiye.ama eğer öyleyse bana yalan söylüyor.. eğer öyle değilse gerçekten sonum iyi değil evet ama daha önce yalanlar olunca insan bu kadar sağlam kafayla düşünemiyor....
tamin ettiğimiz gibi arkadaşıyla gitmiş. konuştum yengeyle elim ayağım zangır zangır titriyor...allah rızası için yardım edin ben ne yapıcam şimdi...Umarim tahmn ettigimiz gbi degldr
hislerim doğru çıktı arkadaşıyla gitmişresmen bırseyler cıksın dıye kurcalıyorsun yahu
adamın aklında yoksa boyle boyle aklına sokcaksın yapma
bence sen hamılelıgın verdıgı duygusallıkla fazla panıklıyorsunhislerim doğru çıktı arkadaşıyla gitmiş
Sence neden arkadaşıyla gideceğini senden gizliyor..ayrıca bilmiyormuki orda görüştüğü birine sorsan sana söyler bunu..cinsel anlamda bi kaçamak yapacak birimi sencede? eminmisin gerçekten..bence arayıp söylemelisin arkadaşın yanındaymış neden söylemedin diye..evde tekim koca binada tekim bana yalan söylemiş bana yalan söylemişşş hissettim ben dedim size
çok ama çok güvensizim şuan gerçekten çok kırgınımSence neden arkadaşıyla gideceğini senden gizliyor..ayrıca bilmiyormuki orda görüştüğü birine sorsan sana söyler bunu..cinsel anlamda bi kaçamak yapacak birimi sencede? eminmisin gerçekten..bence arayıp söylemelisin arkadaşın yanındaymış neden söylemedin diye..
adam beni niye götürmüyor ozaman....adam kesın senın bu abartılı tavırlarından dolayı soylemedım zaten bı anda olan haberlesırken anıden kararlastırdıgımız bırsey buyutecek ne vardı bunda dıcek
haklı olarak...
aldatcak olsa tanıdıkların yanında yapmaz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?