- 25 Temmuz 2009
- 1.251
- 764
- 333
hislerim doğru çıktı arkadaşıyla gitmiş
Sakin ol bence . Hemen paranoya yapma bebegine yazıkdaha önce ki konumda bahsetmiştim kızlar eşim iş yüzünden göceğe gidicek diye.
partonlarının teknesi var göcekte. patronlarından önce tekneye 2 tane hizmetli bayanı götürücek 1 gece kalıp dönücekti. araba boş dönücekti bende gelmek istemiştim bana hem para yok hemde iş için gidiyorum demişti.. hepiniz bana eşin haklı abartma demiştiniz..
akşam yola çıktı gayet güzel vedalaştık. gece aradı sabah aradı vardım diye. bizim marmariste aile dostlerımız var onların yanınıda bir gece kalıcak yola çıkıcak pazar sabahı.
yanlız gece evden çıkmadan önce bunun bir bekar arkadaşı var çocukluktan tanırım iyi biridir ama bekar ya takılır öyle kafasına göre.. mesajlaşmışlar evden çıkmadan önce. bizimki silmiş mesajları genelde siler yanlız bende silerim alışkanlık. sordum ne mesajlaştınız diye hiç öylesine dedi..
evden çıktı gece uğurladım.. sabah netten eşimin konuşma dökümlerini görebiliyorum. evden çıktıktan sonra bu arkadaşını aramış..
sabahta göceğe geldiğinde aramış 4 sn konuşmuşlar.. şimdi ben bu arkadaşınıda alıp gittiğini düşünüyorum. içimde bi şüphe var.. bunu kanıtlamamın en kesin yolu şuan eşim teknede aile dostlarımızın yanında yangeninde numarası bende var aradım açmadı. eşime konuşmak istiyorum yengeyle müsait olduğunda konuştur dedim tamam dedi. anca o yengeye tek mi eşim arkadaşıyla mı diye sorup öğrenebilirim.. eşimden telefon bekliyorum şuan. daha önce ufak tefek yalanlarını yakaladım.. o yüzden bu paranoyaklık.. eğer bu hislerim doğru çıkarsa gerçekten sarsılıcak bişeyler... şimdi ben başka nasıl öğrenebilirim bu durumu
bugüne kadar içmeye gitse aramam ava gitse nerdesin demem ... sadece gittiğin yeri doğru söyle derim bu yani. sizde beni baskıcı bi tip yaptınız... adam 8 saatlik yolu başkalarıyla gidiyo bana konuşurken yalan söylüyor.. halada aramış açıklama yapmış değil.. kendinizi bi benim yerime koyun lütfen.. tabi tepkilerim abartı nasıl güveneyim bana yalan söyleyen birine hamileyim çocuğum var bunca zamandır atılan yalanlar hep önüme çıkıyor.. hangi birini alttan alayım...Ne kadar abartıyorsunuz, biraz sakinleşin. Fake midir bilemiyorum konu, tepkileriniz o kadar abartılı ki, gerçekçi bile değil.
Benim eşimin kıskançlıkları olmuştu geçmişte. Ben de doğrucu Davut olarak hiçbir şeyi gizlemem. Anlık bir iş çıktı, pasaporta telefon kaydettireceğiz erkek bir tanıdığımla. Arayıp söylüyorum bir de, bak buraya gidiyorum, haberin olsun diye. Ne demek, nerdesin, nasıl gidersin, bilmem ne. O kadar sık boğaz etmişti ki, yanımdaki çocuk bile konuşmadan rahatsız olup uzağıma gitmişti biraz. Akşam söylüyorum yaptığın hatalı diye, yine kendini haklı görüyor. Pişman olmuştum yarım saatlik iş için söylediğime. Sonra benim o çocukluk arkadaşımla benden daha sıkı fıkı arkadaş oldular, hadi gidelim, hadi gelelim, bir yere gidilecek, o seni bıraksın diyor şimdi.
Velhasıl, sizlerin böyle abartılı tepkileri, yalan, yalan.. Nidaları insanları yalan söylemeye itebilir. İnşallah şüphelendiğin gibi değildir, erkek erkeğe takılmak istemişlerdir ve sen sorun çıkarırsın diye sana söylememeyi tercih etmiştir.
bugüne kadar her dışarı çıkmak istediğinde bara olsun içmeye olsun sorun çıkarmadım çünkü nerde napıyo biliyorum.. bakın ben böyle biri değilim sadece insan bile bile neden yalan söyler bu kaçıncı .. bana dese ben arkadaşımla gidicem ona söz verdim inan bu kadar tepkili olmazdım inan.. şu an çok sinirliyim çünkü her seferinde aptal yerine konuyorum...Peki esiniz size erkek arkadaşla gidecem dese normal karşılayacak mıydınız bence aşırı halleriniz esinizi yalan söylemeye sevk ediyor azcık sakin
Anladım allah yardimcin olsun bu konuyu sadece eşinle çözebilirsin ama lütfen sakin ol bebeğin bütün duygusal degisimlerinden etkileniyorbugüne kadar her dışarı çıkmak istediğinde bara olsun içmeye olsun sorun çıkarmadım çünkü nerde napıyo biliyorum.. bakın ben böyle biri değilim sadece insan bile bile neden yalan söyler bu kaçıncı .. bana dese ben arkadaşımla gidicem ona söz verdim inan bu kadar tepkili olmazdım inan.. şu an çok sinirliyim çünkü her seferinde aptal yerine konuyorum...
arıyor açmıyorum zaten..Çok Haklısın bence. Yerinde olsam yok gibi davranırdım. Konuşma açma telefonlarını. Umursamamış gibi davran bence. Önemseme o korksun. Açıklama yapmaya kalkarsa sustur. Bu son şansın Çocuğum için son şansın de eşek herif
Siz daha önce konu açmiştınız değilmi? Eşim beni götürmüyor diye. Burada gezmeye gitmiyor,is için gidiyor demiştik,siz sakinlesmiştiniz biraz. O konuda sizin ne kadar gitmek istediğinizi hissetmiştim okurken zaten.bugüne kadar her dışarı çıkmak istediğinde bara olsun içmeye olsun sorun çıkarmadım çünkü nerde napıyo biliyorum.. bakın ben böyle biri değilim sadece insan bile bile neden yalan söyler bu kaçıncı .. bana dese ben arkadaşımla gidicem ona söz verdim inan bu kadar tepkili olmazdım inan.. şu an çok sinirliyim çünkü her seferinde aptal yerine konuyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?