bir kocam ne haltlar karıştırıyor konusunda benden olsun...

hislerim doğru çıktı arkadaşıyla gitmiş

yani seni almamış onla gitmiş, buna mı bozuldun anlayamadım. arkadaşı bekar ama iyi biridir diyorsun ne sorun var anlayamadım. üzme kendini bak sen de hamilesin. hem sekiz saat yol çekmek sana zararlı olabilirdi. belki bundan sebep pek götürmek istemedi

Yalan cok kotu ya.....
ne hakla insanlar yalan soyler hic anlamam
iyice gününü gostermek lazim bu konuda
ama simdilik sakin olmalisin....baska caren yok....

Sakin ol bence . Hemen paranoya yapma bebegine yazık

Ya bu arkadaşı erkek değil mi ne var bunda? Bence eşinizi değil kendinizi sorgulayın Eşim bana neden dürüst davranamiyor diye!Siz bir yerde bekar bir arkadaşınızı görseniz ne olur ki bir de bunu sizi sorgulayan ve hep bir paranoya ile yalan arayan eşinize soyletemeseniz bir de.....

valla benim fikrim şu yönde, biraz da aynaya bakmak lazım.

adam erkek arkadaşıyla aile dostunuzun teknesinde, orda yenge dediğiniz saydığınız bir bayan daha var yani o tekneye karı kız atma aldatma durumları olmayacak belli ki.

size yalan söylemesinin arkasındaki sebepleri hiç düşündünüz mü? adam dürüst olamıyor belli ki kızacaksınız diye? sorun yaşamayalım diye böyle şeyleri saklamaya başladıysa ya?

ben mesela sevgilimin her şeyini bilirim aynı işi yapıyoruz, kimi zaman toplantılara beraber katılıyoruz ama iş bağlamak amaçlı bazı adamlar gece kulübüne falan gitmek istiyor, bunlar da mecburen götürüyor. bir kaç kere bunu benden gizli gizli yapmak durumunda kalmış, ben içki falan içmem öyle yerlerden de keyif almıyorum ama adamlar ısrar kıyamet mecbur götürmek zorunda kalıyorum senden de saklamak hoşuma gitmiyor, böyle böyle söyleyemedim kızarsın ne işin var diye ama bil istedim diyerek bana söyledi. yapma gitme diyemem adam iş adamı ve bağladıkları işler öyle 30 40 milyarlık işler değil trilyonluk işler. bana söyledi gittiğinde bilgim oluyor ve içim rahat, öyle yerlere gittiğinde yan gözle dahi kimseye bakmayacağından eminim.

benim bu durum başıma gelse, 3 aylık hamileyim eşim iş gezisi diye gidiyor, beni götürmesini istediğimde olmaz dese ama başka bir erkek arkadaşını yanına alsa, ona çemkirmem. oturur düşünürüm bana neden bunu söylemedi, beni neden götürmek istemedi, acaba çok mu bunaldı kafasını dinlemek istedi diye. yine söylüyorum çemkirmem çeker düzgünce konuşurum. bana bu konularda yalan söylemeni istemiyorum, arkadaşınla gidip kafanı dinleyeceksen bile bana yalan söyleme derim.

sakince kalmanızı tavsiye ederim, bebeğiniz var duygularınız ve hormonlarınız değişken bununla birlikte fevri davranmayın, oturun konuşun.

Ne kadar abartıyorsunuz, biraz sakinleşin. Fake midir bilemiyorum konu, tepkileriniz o kadar abartılı ki, gerçekçi bile değil.

Benim eşimin kıskançlıkları olmuştu geçmişte. Ben de doğrucu Davut olarak hiçbir şeyi gizlemem. Anlık bir iş çıktı, pasaporta telefon kaydettireceğiz erkek bir tanıdığımla. Arayıp söylüyorum bir de, bak buraya gidiyorum, haberin olsun diye. Ne demek, nerdesin, nasıl gidersin, bilmem ne. O kadar sık boğaz etmişti ki, yanımdaki çocuk bile konuşmadan rahatsız olup uzağıma gitmişti biraz. Akşam söylüyorum yaptığın hatalı diye, yine kendini haklı görüyor. Pişman olmuştum yarım saatlik iş için söylediğime. Sonra benim o çocukluk arkadaşımla benden daha sıkı fıkı arkadaş oldular, hadi gidelim, hadi gelelim, bir yere gidilecek, o seni bıraksın diyor şimdi.

Velhasıl, sizlerin böyle abartılı tepkileri, yalan, yalan.. Nidaları insanları yalan söylemeye itebilir. İnşallah şüphelendiğin gibi değildir, erkek erkeğe takılmak istemişlerdir ve sen sorun çıkarırsın diye sana söylememeyi tercih etmiştir.

Bu arada hormonları da hesaba kat, normalde kızmayacağın şeylere de üzülüyor olabilirsin.

ya arkadaşlar bana yalan söylüyor her seferin de ne paranoyası her seferinde yalanını yakalıyorum yalan... kadın kız olmasa ne olucak yalandan bahsediyoruz.. beni götürmedi onu götürdü değil olay ben tek biliyorum adam başkasıyla...

bugüne kadar içmeye gitse aramam ava gitse nerdesin demem ... sadece gittiğin yeri doğru söyle derim bu yani. sizde beni baskıcı bi tip yaptınız... adam 8 saatlik yolu başkalarıyla gidiyo bana konuşurken yalan söylüyor.. halada aramış açıklama yapmış değil.. kendinizi bi benim yerime koyun lütfen.. tabi tepkilerim abartı nasıl güveneyim bana yalan söyleyen birine hamileyim çocuğum var bunca zamandır atılan yalanlar hep önüme çıkıyor.. hangi birini alttan alayım...

Peki esiniz size erkek arkadaşla gidecem dese normal karşılayacak mıydınız bence aşırı halleriniz esinizi yalan söylemeye sevk ediyor azcık sakin

evlilikler güven üzerine kuruludur.. ben kendimi çok iyi biliyorum benim kadar rahat bırakan yoktur.. bugüne kadar ufak tefek yalanlarını hep yakaladım. hep dedim ki bak karşıma çıkıyo daha çok problem büyüyor yapma ...

Peki esiniz size erkek arkadaşla gidecem dese normal karşılayacak mıydınız bence aşırı halleriniz esinizi yalan söylemeye sevk ediyor azcık sakin
bugüne kadar her dışarı çıkmak istediğinde bara olsun içmeye olsun sorun çıkarmadım çünkü nerde napıyo biliyorum.. bakın ben böyle biri değilim sadece insan bile bile neden yalan söyler bu kaçıncı .. bana dese ben arkadaşımla gidicem ona söz verdim inan bu kadar tepkili olmazdım inan.. şu an çok sinirliyim çünkü her seferinde aptal yerine konuyorum...

Anladım allah yardimcin olsun bu konuyu sadece eşinle çözebilirsin ama lütfen sakin ol bebeğin bütün duygusal degisimlerinden etkileniyor

Çok Haklısın bence. Yerinde olsam yok gibi davranırdım. Konuşma açma telefonlarını. Umursamamış gibi davran bence. Önemseme o korksun. Açıklama yapmaya kalkarsa sustur. Bu son şansın Çocuğum için son şansın de eşek herif

arıyor açmıyorum zaten..

Haklısın bence. Küçük yalanlar birikmiş kocaman olmuş sende.aptal yerine konulmak üzüyor seni. Sana gelme dedi ama arkadaşını götürdü ve sana söylemedi.kötü bişey yapmasa bile böyle dalavereye ne lüzum var.hamilesin birde.

Aradığın açıp tekmisin diye sor direk.tekim derse ama arkadaşında varmış neden tekim diyorsun de.sinirlenmeden sakince önce sebebini sor. Çok yıpratma kendini hamilesin

kahve85 siz adamı sıkmadıysanız kasmadığınız halde yalan söylüyorsa, yalan söyleme hastalığına tutulmuş galiba, bazıları vardır ufak ufak bir sürü saçma sapan yalan söyler gereksiz yere. tedavi olmaya yönlendirseniz keşke. belki yaptığının farkına varıp düzelir.

Siz daha önce konu açmiştınız değilmi? Eşim beni götürmüyor diye. Burada gezmeye gitmiyor,is için gidiyor demiştik,siz sakinlesmiştiniz biraz. O konuda sizin ne kadar gitmek istediğinizi hissetmiştim okurken zaten.
Eşinizin siz isterken,iş için gidiyorum ,masraf olmasın derken,arkadaşını götürmesi tuhaf bencede. Altında art niyet aramıyorum,kadın mevzusu değildir,aile dostlarında kalınacak ama keşke sizi alıp gitseydi,sizede değişiklik olurdu. Ben hak veriyorum size,birde arkadaşını götüreceģini saklamıs yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…