bir kocam ne haltlar karıştırıyor konusunda benden olsun...

oooyy canım cok sevındım bu son paragrafı sımdı okuyorum
cok sevındım
ınsallah ızın alabılırsın

ben demıstım :)
bosuna kendını yıprattın guzel gunlerının tadını cıkar

oooyy canım cok sevındım bu son paragrafı sımdı okuyorum
cok sevındım
ınsallah ızın alabılırsın
bende sevindim ama hani o kadar rest çekicektim, burnunu sürttürücektim ya.. çok çabuk sonuçlandı:) inşallah tekrarlamaz diyorum..

bende sevindim ama hani o kadar rest çekicektim, burnunu sürttürücektim ya.. çok çabuk sonuçlandı:) inşallah tekrarlamaz diyorum..

inşallah :) adınıza çok sevindim.
yazdığınız konuşmalardan da anladığım eşiniz sizi seviyor ve bildiğin aşık 2 insan tartışması :)
canınızı sıkmayın. inşallah izin alabilirsiniz ve güzel geçer vaktiniz.

ben demıstım :)
bosuna kendını yıprattın guzel gunlerının tadını cıkar
ya bide görsen beni akşam aradı ya elim ayağım birbirine dolandı.. bi gevşeme bi gülme kendi kendime ya dur bi rest çekeyim bu burnu sürtsün diyorum.. kapıyı bi açtım kıkır kıkır gülüyo.. tuttu bırakmıyo.. ama şimdi konuştuk tamam ama bakalım ne olacak görücez.

:)
ınankı hamılelıkten fazla duygusalsın
bebısın gazlı olcak gergın olusundan :)
bıdaha yapmaz oda uzulmustur

burada hep dedim size gelince kesin üste çıkacak bayrama anca konuşuruz diye. yanlız diğer kavgalarda yapmadığım bişeyi yaptım çok sakindim ona karşı..çünkü tartışmadan gönderdim üstüne direk yalan söyledi ya direk haksızdı.dedim sakin kalayım gelice afedersin ağzına .sçym.. burda tabi delirdim gerildim okudunuz hepiniz. nekadar kötü oldum.

:)
ınankı hamılelıkten fazla duygusalsın
bebısın gazlı olcak gergın olusundan :)
bıdaha yapmaz oda uzulmustur
inşallah canım .. ben gene takibe devam edicem mecburen bakalım gerçekten düzelirse o zaman kafam daha da rahatlıcak..

Aayy hadi gözün aydın canım ya. E adam açıklamış sen de söylemişsin işte uzatmanın da gereği yok zaten. İnşallah izin alırsın ya üzmeyin birbirinizi tadını çıkarın

Aayy hadi gözün aydın canım ya. E adam açıklamış sen de söylemişsin işte uzatmanın da gereği yok zaten. İnşallah izin alırsın ya üzmeyin birbirinizi tadını çıkarın
Rest çekçektim ya olmadı yapamadım :) tuttu bırakmaz kapının önüde güldürene kadar sarıldı.. bırak konuşmamız lazım diyorum tamam konuşucaz bu sarılmamıza engel değil diyo.. :)

Rest çekçektim ya olmadı yapamadım :) tuttu bırakmaz kapının önüde güldürene kadar sarıldı.. bırak konuşmamız lazım diyorum tamam konuşucaz bu sarılmamıza engel değil diyo.. :)
Yaaaa ne güzeell maşallah size ya çok tatlısınız amaann resti de çekersin boşver kız tadını çıkar

ah aaah aynı bişeyi biz yapsak aynı anlayış bize gösterilir mi dinlenir miyiz acaba.. Düzelttiğinize sevindim ama genede rahat buldum eşini, verdiği cevaplar tatmin etmedi ama uzatmanında bi anlamı yok çünkü yapcak bişe yok, onlar yapar biz böle bi daaha yapma etme üzüldüm vs deriz onlar gene bildiğini okur, biz üzüldüğümzle onlar tadını çıkardığıyla kalır gene aynı gene aynı..
İnşallah beraber gidersiniz çünkü siz bunu hak ettiniz götürsün valla bi zahmet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…