anladığına emin olana kadar uzatıcam canım.. çünkü şimdi haklıyken alttan alırsam yarın gene yapıcak.. hemde şimdi şuçlu psikolojisi üste çıkmak için elinden geleni yapıyor..Hayırlı haberlerini bekliyorum canım. Çok da uzatmayın da anlasın senin ne istediğini ve dikkat etsin yeter. Sonuçta kocan o senin düşmanın değil.
Yok asla alttan alma zaten canım. Anlasın iyice umarım da anlar.anladığına emin olana kadar uzatıcam canım.. çünkü şimdi haklıyken alttan alırsam yarın gene yapıcak.. hemde şimdi şuçlu psikolojisi üste çıkmak için elinden geleni yapıyor..
umarım bende de bi huy var böyle durumlarda bütün dünya ile bağımı kesiyorum.. bütün odak noktam bu oluyor.. sabahtan beri forumdan ayrılamadım... aklımdan çıkartamıyorum adamıYok asla alttan alma zaten canım. Anlasın iyice umarım da anlar.
bu huyun kötüymüş sana zararumarım bende de bi huy var böyle durumlarda bütün dünya ile bağımı kesiyorum.. bütün odak noktam bu oluyor.. sabahtan beri forumdan ayrılamadım... aklımdan çıkartamıyorum adamı
aynen valla dünden beri dayak yemiş gibiyim..bu huyun kötüymüş sana zarar
Ben evli degilim ama mesela ben de sevgilimden ayriyim ben de oyleyim hayatım durmus durumda kafasina takmayanlara hayranim ben. Ama kendim yapamiyorum bunu.umarım bende de bi huy var böyle durumlarda bütün dünya ile bağımı kesiyorum.. bütün odak noktam bu oluyor.. sabahtan beri forumdan ayrılamadım... aklımdan çıkartamıyorum adamı
keşke bugün kafanı dağıtabilcek birileri olsaydı biraz gezseydn yada bi arkadaşın kahveye falan gelseydi. O şu anda gayet iyi sende iyi ol yorma kendini gelince çekiceği var zaten. Aslında ben senin yerinde olsam asla 1gün daha kalmasına izin vermezdim.aynen valla dünden beri dayak yemiş gibiyim..
bazıları da takıyor ama kesinlikle belli etmiyor.. hayatlarına acı çekseler de normal bir şekilde devam ediyolar... sanada sorucam şimdi inan isterim senle dertleşmek ama kendimi o kadar kaptırdım ki bu olaya etrafıma bakamıyorum.. hele bi atlatayım normale döneyim.. bol bol dertleşiriz seninle...Ben evli degilim ama mesela ben de sevgilimden ayriyim ben de oyleyim hayatum durmus durumda kafasina takmayanlara hayranim ben. Ama kendim yapamiyorum bunu.
ne muhattap olucam onla dön desem haklıyken haksız olucam.. kalsın kalsın elinde sonunda dönücek..keşke bugün kafanı dağıtabilcek birileri olsaydı biraz gezseydn yada bi arkadaşın kahveye falan gelseydi. O şu anda gayet iyi sende iyi ol yorma kendini gelince çekiceği var zaten. Aslında ben senin yerinde olsam asla 1gün daha kalmasına izin vermezdim.
Yok canım benim sağolasın senin durum daha onemli benimki umutsuz vaka zaten. Öylesini de denedim ice ata ata hasta oluyo insan. Eşin ne zaman donecek peki.bazıları da takıyor ama kesinlikle belli etmiyor.. hayatlarına acı çekseler de normal bir şekilde devam ediyolar... sanada sorucam şimdi inan isterim senle dertleşmek ama kendimi o kadar kaptırdım ki bu olaya etrafıma bakamıyorum.. hele bi atlatayım normale döneyim.. bol bol dertleşiriz seninle...
ya bu akşam yada yarın sabah..gündüz uzun yolu sevmez belki bugün yola çıkmamıştır.bu gece çıkarsa yola sabaha karşı evde olacak. bende işte olucam anca eve gece 9 da gelicem..Yok canım benim sağolasın senin durum daha onemli benimki umutsuz vaka zaten. Öylesini de denedim ice ata ata hasta oluyo insan. Eşin ne zaman donecek peki.
ne msj attım ne aradım. o beni dün 5-6 kere aradı ama açmadım benYok canım benim sağolasın senin durum daha onemli benimki umutsuz vaka zaten. Öylesini de denedim ice ata ata hasta oluyo insan. Eşin ne zaman donecek peki.
kalır kalır.. onun için ikisi farklı şeyler.. elinde sonunda evde bekleyen var..Ay ben heyecanlandım şimdi inşallah hemencik halolur. Iyi yapmissin ama hamilesin de merak edecek daha cok ama merak etse bir gun daha kalmaz ay ikilemde kaldim
Ah ah çantada kekliğiz hep zatenkalır kalır.. onun için ikisi farklı şeyler.. elinde sonunda evde bekleyen var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?