- 12 Aralık 2017
- 3.065
- 3.397
- 63
- Konu Sahibi Gelinlerce
-
Ben de ennnçok saçma salak fikirlerle, çocukları hayvanlardan uzaklaştıran insanlardan nefret ediyorum. Benim dışarda beslediğim kedim bana kendini sevdirir herkesten kaçar. Birgün onu severken bi çocuk geldi tam dokunacak kedi kaçtı ama annesi kediden daha hızlı yaapmaa hayıırr pis oo... dilimin ucuna neler geldi sustum. Taş atmasına müsade var, kuyruğunu koparmasına, gözüne burnuna zarar verebilir ama asla okşayıp sevemez... Duygusuzluğunuz, vicdansızlığınızla boğulun diye nefret kusmak istiyorum...
düzenleme:Yine ban yiyebileceğim bir yorum yaptım.hayvanları sevin yahu... Çok hassasım bu konuda..
Valla ben konunu terkediyorum.of bende ban yiyeceğim oysa ki zaman geçirebildiğim tek alandıne var yani görüş ayrılıkları varsa hemen şikayet ederler şimdi
Bence de salmayın kedinizi 'insan' gibi tehlikeli yaratıkların arasına !
Kedinizden kimseye zarar gelmez de bizden herşey beklenir...
Sevgisizlikten öleceğiz artık.
Valla ben konunu terkediyorum.
Kedini apartmandakiler için falan değil kendi sağlığı için çıkartma.
Öpüyorum pembe-siyah ne renk olduğunu bilemediğim minnak-yumoş patilerinden (kedinin tabiki) kaçıyorum ben ban yemek için çok gencim
of bende ban yiyeceğim oysa ki zaman geçirebildiğim tek alandıne var yani görüş ayrılıkları varsa hemen şikayet ederler şimdi
üslubunuz güzel olursa ban yemezsiniz merak etmeyin
rahatsızlıklarını bildiren insanlara hayvan sevgisi altında hakaret ederseniz o zaman ban ban
Ayy tansiyonum düştü. öyle tatlılık mı olur.siyah rengi :) göbüşünde kalp şeklinde bir beyazlık var :) benim kızım aşk dolu sevgi dolu :)
Bende direk bir üyeye-yorumuna karşılık yazmıyorum ama yinede yiyorum .üslubunuz güzel olursa ban yemezsiniz merak etmeyin
rahatsızlıklarını bildiren insanlara hayvan sevgisi altında hakaret ederseniz o zaman ban ban
Ayy tansiyonum düştü. öyle tatlılık mı olur.Maşallah Allah korusun yavrucuklarımızı.2 erkek kedim var.. talip olurdukta artık üreyemezler
Bende direk bir üyeye-yorumuna karşılık yazmıyorum ama yinede yiyorum .
Kesinlikle bende bunu soylemeye calisiyorum. Tmm konu sahibesini anliyorum bende kedilere bayilirim ama durum bu malesefUst komsumun danuasi var. Adam apartmana salsa da ben kapiyi actigimda karsi karsiya gelsek cinnet gecirebilirim. Hayvan benle ayni boyda neredeyse. Sevip sevmemekle alakali degil,kisisel hak ve ozgurlukler bir baskasininkinin basladigi yerde biter,olay bundan ibaret.
Ay 2 tane bide bende. Kızımız hangisini severse şaapardık ama işte. Oldu bakalım kısmet bu işler kader değilmişaminnn aminnn allah esirgesin hepsini :) ay kısırlaştırmadan önce olsaydı çiçekle çikolatayla beklerdik
Siz sorun etmezsiniz ama ben ederim mesela. Halen kendiniz uzerinden dusunuyosunuzn siz severseniz herkes sever sevmediginizi kimse sevmezyılanla kediyi nasıl bir tutuyorsunuz? vallaha keşke birisinin hamsterı olsa da sevsem ben sorun etmem
Maalesef öyle. Ben kimseyi şikayet etmiyorum, fikri benimle aynı olmayabilir.. Ama ben ne desem banı yiyorum. Kötü olmak çok kolay, iyi kalmak daha zor işte..burada bile tahammül yok çünkü
Maalesef öyle. Ben kimseyi şikayet etmiyorum, fikri benimle aynı olmayabilir.. Ama ben ne desem banı yiyorum. Kötü olmak çok kolay, iyi kalmak daha zor işte..
kimseye hakaret etmedim :) üyenin biri hala inat hala inat yazmış :) oysa ki sadece görüşümü savunuyorum :)
Aynı görüşme olma zorunlulluğu getirilmiş çünkübende şikayet etmiyorum ne gerek var?
Siz sorun etmezsiniz ama ben ederim mesela. Halen kendiniz uzerinden dusunuyosunuzn siz severseniz herkes sever sevmediginizi kimse sevmez
onu ben yazdım. size hakaret ettiğimi mi düşünüyorsunuz? sonuna da gülücük koymuştum halbuki.
inatçılık karakteristik bir özelliktir.
adam huysu belli ama bende apartmanda oturan biri olarak evcil hayvanların apartman içinde dolaşmasını istemzdim,pisliğinden falan ziyade gerek yok adı üzerinde evcil hayvan evinde kalmalı herkesin, illa dışarı çıksın gezinsin derdinde iseniz bir tasma alın dışarda gezdirin, ayrıca ne kadar aşı vs yaptırılsada tüy döküyorlar bu bir gerçek..günaydın k.k.
benim güzeller güzeli bir kedim var, 3 aya bir aşılarını yaptırırım aksatmam mamaları oldukça kalitelidir zaten bilirsiniz tuvaletlerini kumdan başka yere yapmazlar..
evde sıkılıyor apartmana gezmesi için salıyorum arkasından hep kontrol ederim. neyse dün de saldım klasik, evim 10. kat çatının kapısı açıkmış benim kız girmiş çatıya, apartman görevlisi de çatıdaymış (aynı zaman da apartman da 1 ev sahibi) bende x abi çatının kapısı açık kalmasın benim kız çıkıyor dedim bu başladı bana saymaya niye salıyorsunuz salmayın bu kapı kapanmayacak dedi eşim geldi tamam abi aralı bırakıyorum kedimizde girmesin senin de işin görülsün dedi.
Salmayın kedinizi apartmandakiler rahatsız oluyor her taraf kıl oluyor dedi kim rahatsız oluyor dedik x amca (yan komşumuz) birisini daha söyledi. hemen yan komşunun kapısını çaldık x amca rahatsızmısın bizim kediden dedik yok amcam niye rahatsız olayım dedi. apartman görevlisi hala her yer kıl oluyor diyo biz bunun için para veriyoruz sanki apartman temizlikten geçilmiyor da kedimin kılları mı sorun oldu dedim hele bi salın bakın ne oluyor diye beni tehdit ediyo eğer benim kızımın kılına zarar gelsin sen o zaman görürsün olacakları dedim bende kızlar sinirlerim çok bozuk çatının kapısını açık bırakmış yine birde şu dışarıya çıkılan kapaklar oluyor ya onu da açmış karaktersiz. sinirimden sanırım 1 saat falan ağladım.. bu adam kızıma birşey yapabilir mi? bir de eşim bir kere kapıda kalmıştı eşime kapıyı açmayı öğretmişti anahtarsız..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?