bir komşu konusu da benden..

of bende ban yiyeceğim oysa ki zaman geçirebildiğim tek alandı ne var yani görüş ayrılıkları varsa hemen şikayet ederler şimdi

of bende ban yiyeceğim oysa ki zaman geçirebildiğim tek alandı ne var yani görüş ayrılıkları varsa hemen şikayet ederler şimdi
Valla ben konunu terkediyorum.
Kedini apartmandakiler için falan değil kendi sağlığı için çıkartma.
Öpüyorum pembe-siyah ne renk olduğunu bilemediğim minnak-yumoş patilerinden (kedinin tabiki) kaçıyorum ben ban yemek için çok gencim

Bence de salmayın kedinizi 'insan' gibi tehlikeli yaratıkların arasına !
Kedinizden kimseye zarar gelmez de bizden herşey beklenir...

Sevgisizlikten öleceğiz artık.

gerçekten öleceğiz, eğer zararsızsa köpekten, iguanadan, hamsterdan, kuştan ne bileyim evde yetiştirilen hiç bir canlıdan korkmam, kapıma gelmiş karşıma çıkmış eee? paspasıma oturduysa silkelerim.. çok korkuyorsam bu benim için bir fırsat deyip korkularımın üstüne giderim..

siyah rengi :) göbüşünde kalp şeklinde bir beyazlık var :) benim kızım aşk dolu sevgi dolu :)

üslubunuz güzel olursa ban yemezsiniz merak etmeyin

rahatsızlıklarını bildiren insanlara hayvan sevgisi altında hakaret ederseniz o zaman ban ban

üslubunuz güzel olursa ban yemezsiniz merak etmeyin

rahatsızlıklarını bildiren insanlara hayvan sevgisi altında hakaret ederseniz o zaman ban ban

kimseye hakaret etmedim :) üyenin biri hala inat hala inat yazmış :) oysa ki sadece görüşümü savunuyorum :)

siyah rengi :) göbüşünde kalp şeklinde bir beyazlık var :) benim kızım aşk dolu sevgi dolu :)
Ayy tansiyonum düştü. öyle tatlılık mı olur. Maşallah Allah korusun yavrucuklarımızı.2 erkek kedim var.. talip olurdukta artık üreyemezler

Kesinlikle bende bunu soylemeye calisiyorum. Tmm konu sahibesini anliyorum bende kedilere bayilirim ama durum bu malesef

Siz sorun etmezsiniz ama ben ederim mesela. Halen kendiniz uzerinden dusunuyosunuzn siz severseniz herkes sever sevmediginizi kimse sevmez

bende bunu anlamıyorum en az 5 yorumda dedim ki ben sanırım 2 ay boyunca çiş kokulu asansörle 10. kata kadar çıktım indim ama bir kere bile adamla kavga etmedim. ee bende sevmiyorum ne olacak? çocuklar sürekli bağırıyor kafam kaldırmıyor ?? o zaman da herkes kendi üzerinden düşünmüş oluyor

onu ben yazdım. size hakaret ettiğimi mi düşünüyorsunuz? sonuna da gülücük koymuştum halbuki.
inatçılık karakteristik bir özelliktir.

ama işte benim ki sadece kendimi savunma haklı bulun demiyorum çünkü sizlerin fikirlerine saygı duyuyorum ama inattan ziyade savunma diye düşünüyorum :)

adam huysu belli ama bende apartmanda oturan biri olarak evcil hayvanların apartman içinde dolaşmasını istemzdim,pisliğinden falan ziyade gerek yok adı üzerinde evcil hayvan evinde kalmalı herkesin, illa dışarı çıksın gezinsin derdinde iseniz bir tasma alın dışarda gezdirin, ayrıca ne kadar aşı vs yaptırılsada tüy döküyorlar bu bir gerçek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…