herkese merhaba kafama takılan bi konu var ve sizin düşüncelerinizi merak ettim
ben 3 aylık nişanlıyım ondan öncede nişanlımın ailesini bi kaç sefer görmek dışında pek diyoloğum olmadı o yüzden daha birbirimizi yeni tanıyoruz geçen gün geçen bi olayı anlatmak istiyorum telefonla konuşuyorduk kayınvalidemle (ayırt etmek amaçlı olmadan kayın valide sözünü pek kullanmam ) yemek hazırladığını söledi bende oo ne güsel zamanın aramışım kayınvalidem sevcek dedim şakasına ve güldüm sonrada seviyoda ztn dimi anne dedim :)ama pek bi tepki gelmedi öle kapandı fln ama hiç art niyetli demediğim halde yanlış anlaşıldım hissettimnişanlımda sonra kayınvalide dediğim için tepki vermediğini ben annesiyim kayınvalidesi diil ki ondan sölücek bişi bulamadım demiş
ki bende bu konuda dikkatliyimdir ama öle sölemiş bulundum ki hiç art niyetli diil şaka olarak demiştimsizce şuan konuyu açıp görüştüğümüzde açıklama yapmalı mıyım yoksa hiç bişi olmamış gibi konuyu unutmalı mı ne dersiniz
Canım senin söylediğinde kötü bişi yokki kayın valide lafına neden alındı anlamadım.
Ama bana sorasan zamanı uygun olduğunda güzel bir dille anlatırsın.
Belliki çok ince fikirli bir insansın inşallah başka sorunlar çıkmaz aranızda büyükler biraz anlayışlı olmalı öle her lafa olınmamalı orada ne olurdu sanki tabiki kızım seni seviyorum dese sen onu bir sevgi ifadesi olarak kullanmışsın.
Bence de üzerinde durma, çünkü durulacak birşey değil. Zaten "kayınvaliden seviyor" deyimi çok kullanılan, bilinen ve hakaret amaçlı olmayan bir deyimdir.
Ben bile bazen kullanıyorum kayınvalideme, hatta oda bana diyor..
Bence sen fazla abartıyorsun canım. Şimdiden böyle en ufak tefek şeyleri takarsan ohoooo.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?